Ashtar via Susan Leland den 22 september

 

 

images

 

Ashtar: Energierna Förstärker Uppstignings Förändringarna!!!

Ashtar On The Road Telefonkonferens – September 22, 2015

 

”Hälsningar, älskade familj! Vi är uppfyllda av förväntningar! Vi älskar er och alla er på Planeten Jorden! Ni stiger upp magnifikt! Och vi är med er på varje steg på vägen av resan. Så är det! Vi har observerat och vi har varit väldigt upptagna på många platser! Ni har hört ”The Voice” förklara lite om hur våra bakom kulisserna-verksamheter ibland överlappar varandra, vilket skapar störningar i olika områden, vilket vi sannerligen inte tänkt, men hur som helst är det ändå bara ett resultat av att så mycket pågår.

”Ni har lagt till dessa energier, som blir mer och mer kraftfulla. Ni kanske säger, Åh, hur kan bli såhär?” Det är bara så. Ni förstår, Jorden tar emot mer och mer av dessa transformerande energier, upplyftande energier, Högre Dimensions energier! Mer och mer energier kommer faktiskt in och blir kännbara, eftersom ni alla – jag menar alla medlemmar i alla kungadömena – får dessa energier och sänder dem vidare. Så det finns mycket mer för varje individ att bli medveten om i atmosfären!

”Nu når vi kulmen på dessa inkommande energier, som anländer på vissa kommande datum i kalendern.* Ja, vi kommer att betona att ju mer ni ber om, desto mer får ni. Energierna kommer inte plötsligt sluta komma in. Det är inte fallet. Men vad vi säger är att detta är en tid av så många olika händelser, med Equinox och den kommande Lunar Eclipse och den heliga dagen som nämns av vår älskade mästare och så vidare och så vidare.**

”Det har lagts till nya energier – eller skall jag säga upplevda, noterade och mottagna – genom det faktum att vissa ganska banbrytande händelser har inträffat, exempelvis inom FN och olika länder. Eftersom individer tar emot dessa energier och sänder dem vidare, cirkulerar de i hela gemenskapen, i alla länder och naturligtvis, genom världen och bortom Universum!!!

”Effekten blir att människor mobiliseras. Ja, mobiliseras! Jag pratar inte om beväpnade arméer – jag talar om freds arméer! De fredliga krigarna mobiliserar och ansluter sig, på så många underbara sätt att det verkligen är mirakel på mirakel, som Mänskligheten åstadkommer, vilket vi observerar! Det finns absolut inga platser någonstans och inga medlemmar i något kungarike, som inte påverkas av detta.

”Naturligtvis kommer mänskligheten att ta kommandot! Varför? Eftersom det är mänskligheten, som har utnämnt sig själv till att bli härskare över alla andra kungadömen – ansvariga – att bokstavligen ha makt över liv och död eller kontroll över alla andra riken, som finns på planeten Jorden. Eller i varje fall tror Mänskligheten det. Det har varit, ska vi säga, en energigivande faktor i en hel del saker som mänskligheten har gjort bara för att de kan. Detta är inget dömande; det är ingen skuld beläggning; det är inget ni ska känna er skyldig till – det är så livet har sett ut eller om ni så vill de program som följts.

”Nu när mänskligheten vaknar upp och säger Stopp, vänta lite! Vi måste förändra oss”. Ni har bokstavligen alla samlade kungadömena, nedan, på och ovanför planeten jorden – om ni vill tala om dimensionella nivåer – som kommer att samarbeta med Mänskligheten eftersom ni har visat vägen för deras medvetande och sagt: ”Så är det! Vi ändrar riktning! Vi öppnar upp för att lära känna oss själva!” ”Älskade när ni förstår er själva, då förstår ni att ni har all makt att skapa förändringar!!!

”Naturligtvis, när dessa energier kommer och de fortsätter att komma för att stödja och hjälpa er på varje steg på vägen och i varje riktning som ni kan tänka er! Allt från den mat ni äter och vattnet ni dricker, hur ni tar hand om och vårdar alla medmänniskor och alla andra kungariken, det sätt som ni uppfattar världen omkring er! Om ni lägger till faktumet att ni redan är i en högre dimension kommer ni att uppfatta världen ur ett annat perspektiv – vilket kommer att öka mer och mer och mer!

”Wooo, får inte detta er till att dansa och sjunga fulla av glädje eftersom det är ni som har gjort det?! Allt är gjort! I de högre dimensionella nivåerna. När ni når detta perspektiv kan ni själva se att det är gjort! Det finns ingen återvändo. Det finns inga brutna löften, som ni har lovat er själva. Ni har hållit era löften!!!

”Det stora löftet är naturligtvis att komma hem! Och vad betyder det? Det innebär att ni bosätter er i det högre dimensionella kärleksljuset! Ni är redan delvis där och ofta på natten – verkligen varje natt i sömnen – ni lämnar er kropp och åker dit. Ni rådgör med era guider, ni utför era uppdrag. En del av er kommer in på era egna farkoster, som medlemmar av Ashtar Command. Hur spännande är det inte att veta att fler och fler av dessa erfarenheter kommer att bli verkliga – medvetet verkliga för er eftersom ni förstår att ni lever dem redan nu!!!

”Ja, ni ska genomgå vissa förändringar i era tredje dimensionella täta kroppar men har ni hört det senaste? Har ni kollat ​med ert Vita Brödraskaps medicinska team eller era ängla guider, eller vem det nu är, för att ta reda på vad? Ni kan ställa en fråga som, ”Jag vet att min kropp förlorar densitet. Jag vet att min kropp bokstavligen lättas upp. Kan du kontrollera? Kan du bekräfta detta?” Några av er som är, ska vi säga, mer vetenskapligt benägna, skulle kunna säga” kan du ge mig en procentsats av hur mycket mer ljus min kropp är än det var, låt oss säga, för fem år sedan?” Och ni kan göra några tester och så vidare och så vidare, om ni är så intresserade.

”Min poäng är, ja, ni utvecklas! Ja, ni flyttar in i det som ni lovade er för länge sedan att ni skulle göra! Det är kanske några som undrar varför de känner sig så trötta? Det är naturligt med alla dessa inkommande energier, med alla dessa betydelsefulla händelser den ena efter den andra – er värld förändras totalt, ni flyttar in i en högre dimensionell verklighet, livsstil och medvetande. Ger er den frihet som inte har varit tillgänglig för er i 3D – åtminstone har mycket lite varit tillgängligt för er att njuta av livet ni lever, helt skapa och manifestera vad ert hjärta önskar?!!!

”Ni kan ärligt kräva vad helst ni önskar, ha tillit och veta att så länge önskan håller sig till den gyllene regeln, går det i uppfyllelse. Så är det. Så ska det vara! Naturligtvis, kan önskan åsidosättas av det som ni kallar era högre dimensionella Själv, det är alltid klokt att samråda, en konferens, en meditation – Sananda kallar det en ”Communion” inom det totala Självet – och naturligtvis att välja önskemål beroende på vad ni vill lära er.

”Ni har fri vilja. Ni behöver inte göra en ”Communion”, men det är en god idé. Det är bra, som en inre kompass. Det är som att använda en kompass på era stigar till er uppstigning. Ju mer ni använder er kompass som hjälp till att vägleda er, desto mer sanna kommer era vägar att vara. (”att välja en stig med hjärta” övers. anm) Ju färre omvägar ni tar; desto färre vägspärrar hittar ni längs vägen.”

”Nu rör ni er in i dessa inkommande energier, dessa betydelsefulla tillfällen i era kalendrar, allt som händer i den stora Världen omkring er och allt arbete som ni gör i era egna heliga själv. Ni finner att det finns mycket färre vägspärrar, buggar och omvägar. Ni finner att det är lättare att kommunicera eller ni lägger märke till – att när ni lägger ut en genomtänkt tanke kommer den i retur till er. Det är en bra anledning att vara försiktig med vad ni tänker! Det är inte bara vad ni säger; det är inte bara vad ni gör – det är vad ni tänker!!!

Bli inte bekymrad! Allt du behöver göra är att fokusera på KÄRLEK – Ovillkorlig, Hög Dimensionell Kärlek. Det blir lättare att tillgodogöra sig dessa inkommande energier ju mer du gör det – somliga kallar det ”att övervaka sina tankar”: vi säger helt enkelt ”att vara i harmoni med sina tankar” – så blir det!

”Så, återigen, det handlar om energier och er användning av dem, vad var och en av er som individer gör, vad ni gör i era samhällen eller inom gemenskapen av vår Ashtar On The Road Family. Gör inga misstag, älskade, de av er som är här, som vi säger, gensvarar på denna inbjudan, de som kommer och deltar i inspelningarna, ombeds att ta på sig Uppdrag i form av hjälp, stöd och låt oss inse det – lyfta upp hela världen och på så sätt även solsystemet och bortom universum.

”Ja, vi har Uppdrag och syfte som medlemmar, Familjemedlemmar i Ashtar On The Road – vi sitter alla i samma båt! Ni, som individer, ni som helhet av denna vackra familj och vi, i Ashtar Command och i förlängningen alla varelser av kärlek och ljus i universum, eftersom vi alla är anslutna! Vi är alla En!!!”

Och det, mina älskade, är hur vi samarbetar, deltar, utför och får detta uppdrag gjort. Därför säger jag till er, det är gjort! Det är gjort. Ni kan få uppleva ytterligare några kaosliknande situationer i er värld, och återigen, är det anledningen till att vi samlas och göra våra övningar eller Meditationer tillsammans. Det är därför vi bjuder in er att fortsätta, upprepa, att använda alla inspirationskällor som ni har och att tillsammans med alla Ljus i Världen och Universum åstadkomma detta stora Uppdrag!!! Även om jag försäkra er om att från ett högre dimensionellt perspektiv, kan man se att det redan är gjort. Så är det. Så är det! Salut!”

 

* 28 september.

** Tara och Rama

http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-9-22-15.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-uplifting-changes.html

Transkription av Marta.

Mottagen via Susan Leland, den 22 september 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. Alla rättigheter reserverade, men detta är en gåva till oss alla och det får spridas fritt under förutsättning att alla ackreditering erkänns och att ingen del ändras eller tas bort.

Du gillar kanske också...