Lord Ashtar och Lord Mikael via Lynne Rondell,1 januari 2021

 

Vi är med er under Alla Steg på Vägen | Lord Ashtar och Lord Mikael via Lynne Rondell

1 januari 2021

Idag ska jag kanalisera Lord Ashtar och Lord Mikael.

Nu kör vi.

———————–

Hej älskade ni, det är Lord Ashtar som tillsammans med Lord Mikael kommer igenom till er alla idag.

Jag skulle vilja berätta var ni är på er resa, inte bara på er resa till den femte dimensionen utan var ni är på er resa i det som händer på planeten just nu, och Lord Mikael kommer att skjuta till uppgifter under denna konversation, som vi har genom denna kanaliserare

Ni befinner er nu vid ett vägskäl på er resa, vid en krök; vi kommer att säga, där ert medvetande verkligen öppnar sig för allt som finns på planeten, och inte bara för allt som finns där, utan för det som verkligen händer och existerar på denna planet.

Många av er har verkligen öppnat sig för att se sanningen om vad som händer, och många av er har verkligen blivit medvetna om sina gåvor, er resa, er födslorätt och ert öde vill vi säga.

Många av er som är healers har verkligen kommit online. Många av de som denna kanaliserare healar tillsammans med, är healers som verkligen kan göra handpåläggning och alla andra slags aktiveringar.

Många av er där ute, söker verkligen efter något annat än det som bara händer av det ni går igenom, i era liv som de varit och är.

Många av er inser att det finns något mycket större, att det finns olika dimensioner, att ni verkligen förändrar ert medvetande och att ni verkligen inte bara förändrar vilka ni själva är, utan ni förändrar verkligen hela mänskligheten.

Många av er håller verkligen ljuset för de många som fortfarande sover, och många av er försöker nu ta reda på, vad er resa verkligen innebär och många av er letar verkligen efter all information, om vad som verkligen händer på er planet.

Så från där vi sitter uppe i de höga råden och det höga kollektivet av ljus, kan vi känna er energi, vi kan känna er vibration på den här planeten och vi kan känna att ni verkligen har gjort en höjning i vibration och frekvens, och vi kan känna att ni verkligen har skiftat medvetande, inte bara ert eget, utan också mänsklighetens.

Vi kan se att ni inte är där ni var för ett år sedan eller till och med för sex månader sedan, och vi kan känna att energierna och alla aktiveringar och allt annat som skickas ner från änglarna, skickas ner från solen och skickas ner från galaktiska samhällen, verkligen förändrar er alla, för det är en storslagen resa ni är på, och vi vill bara ge er lite inspiration idag.

Vi vill bara berätta hur stolta vi är över er alla. Ni går verkligen igenom mycket på er planet just nu, ni inser verkligen att många sanningar har undanhållits er, inte bara undanhållits utan gömts för er under en mycket lång tid, och ni inser också att mycket av det som finns där ute inte är sant, det är osanningar som berättas, om och om och om igen.

Många av er ser verkligen vad som händer, och vill verkligen fungera mer utifrån er sanning om vilka ni är, och många av er har vi sett ha stora svårigheter då ni rullar igenom denna riktigt mörka agenda, inte kan arbeta och era liv är upp och ner, men vi vill berätta och dela med er, hur underbara ni alla är när ni tar er igenom den här processen, går igenom den här mörka agendan och hur tacksamma vi är för att ni alla, verkligen tar er igenom den och vet verkligen att det finns ett slut i sikte, och ni kommer att komma igenom den och ni kommer att förändras och skifta, och det beror inte bara på hur ni navigerar utan på hur alla navigerar på denna planet, och alla ni ljusets barn håller så mycket ljus, inte bara inom ert energifält utan också inom er aura.

Ni strålar, ni utstrålar ljus runt omkring er och ni har så många som hjälper er, inte bara era guider och änglar utan ni har också era galaktiska familjer, för många av er är stjärnfrön, vägvisare och ljusarbetare, och ni har hoppat in för att verkligen vara till tjänst på denna planet och detta plan nu.

Så för alla er utbringar vi ett stort hurra och för alla de i kollektiven som håller ljuset, för ni är anledningen till alla väcks, ni är anledningen till att mänskligheten; att alla i kollektivet som fortfarander sover, rullar igenom detta. De rullar igenom det med riktigt stor hastighet.

Ni tar er snabbt till uppstigningen också, för de andra och tredje vågorna kommer över er väldigt snabbt, och vi vill bara ropa ut hur stolta vi är över er, hur underbart det är att ni alla verkligen gör så mycket för mänskligheten, för alla i mänskligheten dras verkligen samman som en.

Ni kommer att trycka er rakt igenom denna osanning, ni kommer att finna sanningen på er planet, ni kommer att ta tillbaka er frihet, er fria vilja och ni kommer att gå framåt.

Vi hjälper er, vi är med er varje steg på vägen, vi är tusentals och åter tusentals, bokstavligen miljontals som hejar på er när ni går igenom denna mycket känslomässiga berg-och dalbana, för ni får också upp många känslor som måste rensas och släppas, men vi är här för att heja på er, vi är här för att berätta hur mycket vi älskar er och vi är här för att verkligen stå här med er, bredvid er och runt er, för ni är de som verkligen driver på det här klivet, och inte bara klivet utan också det här skiftet, för att ni inte vill vara här nere och spela i dessa spel längre, ni driver verkligen på en förändring, ni driver verkligen på för att se sanningen, för att känna sanningen och för att faktiskt leva på en sanningens planet, och ni driver också på för att leva på en planet där människor verkligen lever från sina hjärtan, i sina hjärtcentran, där människor lever med medkänsla och där människor kan känna lugn omkring sig och inte fruktan.

Så jag Lord Ashtar tillsammans med Lord Mikael, tillsammans med hela änglariket, tillsammans med alla kollektiven i ljusets råd, finns bakom er. Vi skickar er sådan kärlek, välsignelser och ljus.

———————–

Tack Lord Ashtar, tack Lord Mikael, jag gillade det här meddelandet som kom igenom.

Jag hoppas att det resonerar med er alla. Det är fint att veta att vi har så mycket hjälp och det är fint att veta att vi kommer att ta oss igenom detta och det mycket snart, och att allt förändras till det bättre för alltid.

Jag ser fram emot att skicka många fler meddelanden till er alla. Jag skickar er sådan kärlek, sådant ljus och sådana välsignelser

Källvideo: https://www.youtube.com/watch?v=lzDmoyXgE3I

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...