Asthar, 23 december 2014

Ashtar On The Road Telefonkonferens

23 december 2014

Del 1 av 2

”Hälsningar, Älskade Familj! Välkomna till Nya Jerusalems kommandobrygga. Vi är upprymda, upprymda som barn, som går mot Julgranen där det ligger många julklappar under. Och vi bjuder in er att vara med oss, för vi måste öppna mycket under det som återstår av dessa Heliga Dagar och då vi går mot vad ni kallar det Nya Året, vilket verkligen är mycket heligt!

”Nu ska jag backa en bit. Jag kan göra det, vet ni – även om det inte finns någon tid där jag är, kan jag observera era tider – och jag påminner er om när jag först blev synlig offentligt och hördes genom denna Röst, då talade jag om läckande båtar. Hur många av er kommer ihåg de läckande båtarna? Och jag berättade för er att det fanns de, som jag nu kallar de mörka hattarna, som alla är i dessa läckande båtar.

”Jo, de har tagit in så mycket vatten som, så klart, är anledningen till att en båt sjunker, att de är på gränsen att göra det. Men några av dem kommer att få en intressant överraskning, då de kommer att möta någon som i allmänhet inte associeras med vatten – även om hon säger att hon expert på att simma och hon tycker om sin paddelbåt – men den det gäller är Moder Sekhmet. Och hon är extremt kraftfull! Och hon kommer att ge något av ett välkomnande till dem som är så motsträviga och så bestämda i sitt sätt.

”Om ni nu kommer ihåg när jag började prata om läckande båtar, talade jag också om en fantastisk vit oceanångare, precis där, precis bredvid, helt upplyst med vackra Ljus. Och alla dessa underbara Gudomliga Varelserna som ni, stod på de olika däcken. Och denna oceanångare var mycket hög – några sa att den verkade nå till Himlen! Och de kastade ut flytvästar till dem i de läckande båtarna. Men berättelsen slutade med det faktum att de var mycket få i de läckande båtarna som vill ta en flytväst och komma upp och bokstavligen gå in i, ska vi säga, en upplyst atmosfär.

”Så för dem i de läckande båtarna – vilka för övrigt var något mörka – och de mörka varelserna i dem, de ville inte vara i Ljuset och, så klart, om de stannade kvar i de läckande båtarna mycket längre, skulle de märka att de sjönk.

”Nu har det hänt mycket på er Planet Jorden sedan dess. Och Sanningen är, att när jag började tala till er för ca 10 år sedan eller mer genom just denna Röst, fanns fortfarande möjligheten att det skulle bli mer förödelse i världen, men inte att Världen skulle förstöras för just den, ska vi säga, korsningen, hade vi gått förbi.

”Så det skulle inte förstöra världen – som Atlantis eller andra platser, som ni har sett mycket av på film, som förstörts i en kärnvapenförintelse eller liknande förödelse – men det fanns fortfarande risken för att kärnvapen skulle användas i stor skala. Och som ni vet har vi tagit bort den möjligheten.

”Strålning finns genom andra källor och har varit en smittsam energikälla på Planeten Jorden. Så jag är glad att kunna berätta för er att en av gåvorna som ni kommer att öppna mycket snart är mycket mer, först och främst, kunskap om de olika formerna av radioaktiv smitta. Vi har alla hört om Fukushima, ni känner till det. Ni har just fått höra om användningen av ’UU’ vilket betyder utarmat uran, som fortfarande är mycket radioaktivt, mycket farligt, mycket dödligt*.

”Och tro inte att det bara är medborgarna i länder som Irak och Afganistan där skadorna kommer att ske. Vad tror ni händer många av våra modiga män och kvinnor? Och jag säger ’våra’ för de gör vad de tror är deras plikt mot Mänskligheten. Och de slutför verkligen ett uppdrag – vilket kanske är karma, men inte desto mindre är de där ute och gör vad de känner att de vill göra – och många av dem kommer tillbaka med höga doser av radioaktivitet, som, så klart, vet ni alla vad det kan betyda. Så detta är bara två exempel på sätt på vilkas radioaktivitet är vanlig förekommande på Planeten Jorden.

När ni nu öppnar just denna present, säger jag er, som jag har sagt er tidigare att Ashtar Command har mildrat skadorna något. Vi har fått dispens av Galaktiska Rådet att gå in där den värsta strålningen finns.

”Ni kära har höjt er och ert medvetande säger er mer och mer ’ingen mer kärnkraft-av något slag någonstans!’ Och vi är glada att kunna säga er att snart, på ert sätt att mäta tid, kommer det att bildas grupper över världen – människor som går runt i mänskliga kroppar som kommer att börja inse konsekvenserna av att ha ett kärnkraftverk någonstans i världen, för när ett kärnkraftverk läcker radioaktivitet, sprids det med luftströmmarna runt världen. Den sprids med världens vattenströmmar, och om det kommer ner i marken kan den nå grundvattnet som kan spridas vidare. Så det är en ytterst allvarlig situation och en av sakerna som kommer att helt rensas bort helt är radioaktiviteten och alla källor till produktion av radioaktivitet på Planeten Jorden!!!

”Hur många av er såg Star Trek-filmen, den nyare versionen, i vilken den modiga Kapten Kirk var beredd att offra sig själv i kärnkraftsrummet som drev Rymdskeppet Enterprise? Han gick medvetet in för att förstöra något som måste förstöras, och samtidigt, så klart, utsatte han sig för dödlig radioaktivitet, men fördes tillbaka med en mirakulös metod.

Jag är glad att kunna berätta för er att det inte finns någon kärnkraft någonstans på Det Nya Jerusalem eller på något av våra skepp. Det var något som presenterades i filmen som den enda möjligheten att driva ett rymdskepp. MEN DET ÄR INTE SANT!! Vi har SÄKER kraft! Vi har REN kraft! Vi har TYST kraft!

”Och så klart, när ni kommer till en viss färdighetsnivå, låt oss säga, i er Uppstigningsprocess, har ni er egen kraft som kallas er egen merkaba – era energifält! Vet ni hur kraftfulla ni är? Se er själva som att ni ger kraft åt ert eget skepp, SOM ÄR NI, med era egna energifält – inga raketuppskjutningar eller något sådant – ingen kärnkraft!

”Så helheten av presenterna som vi har till er är mer omfattade än vad vi gör just nu, men det kommer snart! För när det medvetna vetandet har nått en konsensus – alla vet faran omedvetet, även de som förespråkar kärnkraft – när konsensus har uppnåtts kommer det att bli en drastisk förändring i, låt oss säga, prioriteringarna som rör de olika sorters energi som folket vill använda.

”Nu nyligen har ni hört om några som håller på med fracking som har gett upp för det är verkligen inte populärt och de förstår det även om det är via telepati. De VET att människor inte tycker om det! De VET att de ansätts av olika grupper med åsikter som folket delar som till och med mainstream media börjar tala om.

”Förödelsen på Moder Gaia och hennes Kungariken är fruktansvärd, inklusive Mänskligheten, när man gör fracking. Jag började tala för många år sedan och jag gav en bild. Hur skulle ni tycka att det var om någon borrade in i er kropp efter ert blod? Och det är precis vad oljeborrning handlar om med Moder Gaia. Att borra efter vatten – det är OK för henne så länge det är för en god sak, men att borra efter olja, det är en helt annan sak.

”Samma sak gäller kolgruvdrift och fracking efter naturgas. Fossila bränslen kommer att inte användas till 100% på Planeten Jorden. Ren kraft som kommer från rena energikällor kommer vara allt som används!!!

Slut del 1 av 2

*Tara and Rama’s A&A Report

http://www.ashtarontheroad.com/tara__rama_A_A_news_reports.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-time-to-open-gifts.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, December 23, 2014. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...