Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december 2021

 

December 2021 är här…Vad händer nu?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt lyckligt lottade som har fått kontakt med er som svarar på oss och våra små sändningar. Vi vet att vi kom till många av er precis i tid, och vi har hört från många av er att denna koppling som ni känner med oss ​​och som ni vet är sann har förändrat livet. Vi gör vårt bästa för att hålla er alla på den raka och smala vägen, verksamma från en högre vibration, och på den plats av positiva förväntningar, eftersom ni bestämmer vad som händer härnäst. Inget är hugget i sten. Ni kommer att stiga för att ni har bestämt er för det. Inte ens det var förutbestämt för er alla; det fanns alternativ som ni kunde ha valt och inte gjorde.

Men nu när ni är låsta till uppstigning är det ni som bestämmer hur ni ska göra det och hur det kommer att kännas på vägen. Vi vet att när vi har er uppmärksamhet fokuserar ni inte på vad någon annan säger till er som kommer att hända, och vi hoppas verkligen att våra meddelanden tippar över vågen för er alla och hjälper er att inse att ingen kan berätta för er vad som kommer hända i ert liv och i er värld. De kan spekulera, och de kan försöka påverka er att tänka som dem, men de kan inte få det att hända, och de kan inte titta in i en kristallkula och berätta vad den enda sanna framtiden har att erbjuda.

Nu är ni i december månad, och ni har solståndet på gång, och vår rekommendation är att ni gör det datumet till det ni vill att det ska vara, inte vad någon annan säger till er att det handlar om. Om ni vill att uppstigningen ska slutföras den 21 december, fokusera då på den verkligheten och på hur den verkligheten känns för er, och oroa er inte för vad någon annan säger. Ni behöver inte ens hålla med oss ​​när vi säger att det är för tidigt och att ni behövs för att vara en del av detta kollektiv som stiger. Vi behöver inte att ni tror på det vi säger till er, och vi vet att när vi ger er möjlighet att bli mer medvetna om vad ni skapar, har vi uppfyllt vårt uppdrag.

Vi vill se er glada och fridfulla; vi skulle älska att se er arbeta från högsta möjliga vibration, och resten är upp till er. Ni får nycklarna, alltid, och vad ni väljer att göra med dem är helt upp till er. Ni är Källenergivarelser, och Källan vet att all skapelse inte bara är giltig utan användbar. Det är informativt, och det leder till mer skapande och mer skapande, vilket är vad Källan vill ha. Om ni kan se på hela skapelsen just nu på samma sätt, då kan ni släppa allt motstånd mot det. Ni kan tillåta ett större flöde av energi till er, och ni kan vara en del av en medveten uppstigning där ni sitter i förarsätet, inte någon nutida Nostradamus.

Fortsätt att fokusera på var er kraft ligger, som finns inom er, och det är specifikt i er förmåga att vibrera, inte i er förmåga att tänka eller göra. Fokusera på er vibration just nu och fråga er själva var den är, om den är så hög som ni vill att den ska vara, och om inte, blunda och andas en stund. Och det är det bästa rådet ni kommer att få under denna december månad.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...