ATT VARA NORMAL ÄR INTE DETSAMMA SOM ATT VARA SOM ALLA ANDRA, 14 februari, 2024

ATT VARA NORMAL ÄR INTE DETSAMMA SOM ATT VARA SOM ALLA ANDRA.
2024-02-14
Älskade Ni!
En av de största besvikelserna i livet kanske är just detta individuella beteende, där många människor oavbrutet försöker jämföra sig med andra som ett kollektiv, eller till och med med någon som står i strålkastarnas sken.
Samhället utvecklades genom att spegla de individer som stack ut först. Självklart ska goda exempel och handlingar som ger mänskligheten goda frukter, tjäna som grund för personlig utveckling, för trots allt är vi ju i en skola som inkarnerade själar.
Lärandet når alla, i alla tider, på alla sätt och särskilt med viljan att utvecklas, som finns medfödd hos varje människa. Alla är eviga själar med mänskligt medvetande, som upplever liv och samskapande. De har alla hundratals förkroppsligade liv innan det nuvarande. Och i vart och ett av dem har själen klätts i olika karaktär, för detta är sättet att lära sig och utvecklas på planeten jorden.
I takt med att jordens befolkning ökade, har det vanliga livet blivit mer uppenbart. Kollektiv samexistens har gett möjlighet till ett snabbare tillvägagångssätt och informationsutbyte, vilket både kan resultera i god samexistens och generera oändliga konflikter.
För de som förstår att de är själar som är inkarnerade i en värld av prövningar och gottgörelse, är det lättare att förstå att också framsteg är moraliska och inte materiella. Etik skulle vara den ultimata lagen i en näst intill laglös värld. Och de grundläggande principerna för evolution som själsmedvetande, skulle vara ett stativ baserat på ovillkorlig kärlek, medkänsla och respekt.
Ju mer jordens befolkning ökade desto närmare varann kom människorna, i takt med att utrymmena minskade. Ju trängre, desto fler möjligheter att praktisera etiska och moraliska lagar. Detta är sista etappen av denna grundskolas långa cykel, känd som prövning och gottgörelse.
Vi tänker inte upprepa ännu en gång, att i detta som är den sista inkarnationen med prövningar och försoning, har de inkarnerade själarna möjlighet att välja, att stiga till ett nytt evolutionärt stadium, eller återupprepa denna cykel av positiva och negativa polariteter.
Så låt oss fokusera på dagens ämne. HUR ÄR DET ATT VARA NORMAL? Det största misstaget vi kan göra är att tänka att vara normal, är att vara som alla andra. Att vi ska sträva efter att vara lika. Att vi måste accepteras av stammen för att få tillhöra den. Om vi inte gör det, utesluts vi.
Här är det stora bedrägeriet. Om vi är en evig själ, som för närvarande är inkarnerad i denna kropp, och var och en har hundratals eller till och med tusentals tidigare inkarnationer, och om själen i själva verket är ett medvetande som utvecklas inkarnation efter inkarnation, hur kan det då finnas två likadana medvetanden? Hur kan man kräva lika beteenden, handlingar och förståelser av människor?
När vi förstår att jorden är en upplevelse från Skaparen, och att allt individuellt lärande som varje själ har genomgått är en unik kunskap, och att var och en har skrivit sin egen story, kommer vi också att förstå att det normala för var och en är att leva enligt sin karaktär.
I en teaterpjäs spelar varje skådespelare sin roll. Det är skönheten med teatern. Har du någonsin föreställt dig om en skådespelare inom föreställningen bestämmer sig för att imitera eller agera samma på samma sätt som den andra? Det skulle vara komiskt eller tragiskt, men det skulle inte vara ett mästerverk i konst.
Det har sagts här tidigare, att det inte kan finnas två exakt lika medvetanden här på jorden, för ett av dem skulle slängas bort. Centralsolens bibliotek har inte plats för dubbletter. Din story kommer att vara unik och aldrig tidigare skådad, och inget kommer att adderas som är skapat från något annat medvetande.
Du är inte här i skolan för att kopiera. Du är här för att samskapa din enda sanna livsbok. Boken som kommer att läsas i evighet i det oändliga Universum. Så att vara normal är inte att vara lik någon annan. Att vara normal är att vara sig själv. Det handlar om att vara annorlunda, men att vara den man verkligen är. Att vara normal är att skriva sin egen story, utan att kopiera något från någon annan.
Att vara normal är att vara lite av varje, men att i själva verket vara sitt medvetande. Att vara normal är att vara sig själv. Och du är en unik, individuell och komplett varelse, för ingen kan skriva din story. Det är ditt varumärke. Det är ditt eget medvetande!
Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är att upplysa.
Namasté!
May be an image of heart and body of water

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *