Ayaeshion och det Sirianska Höga Rådet via Galaxygirl | 3 juli 2021 

 

Ayaeshion och det Sirianska Höga Rådet via Galaxygirl | 3 juli 2021 

Ayaeshion & det Sirianska Höga Rådet 3.7.2021

Hälsningar, vänner och kollegor. Vi är det Sirianska Höga Rådet. Vi har bevakat den här och många av er som läser dessa ord, för många stjärnfrö-aktiveringar kommer nu online för dem som är av Siriansk härkomst i nedstigande led. Vi skulle vilja säga ”av Siriansk härkomst i uppstigande led” för att skoja till det, för ert folkliga språk är konstigt. Ert mänskliga språk har blivit så beväpnat. Även detta kommer att förändras. Allt kommer i linje. Det är sant att ni kommer att komma ihåg mer och mer av era tidigare liv och släkter, av era plundringståg in i andra världar och områden och äventyr i ljuset och det som inte är så ljust. Ni har haft många upplevelser med de mörka. Dessa erfarenheter har härdat er, testat er och skapat många möjligheter för tillväxt och urskiljning. Den här fick hennes källare översvämmad och så var hon var tvungen att ta bort och sikta och sortera igenom. Mycket av denna siktning och sortering sker nu i ert område när energierna stiger. Det har varit en utmattande intensiv vecka med stjärnfrö-aktiveringar och uppgraderingar men vi säger er – ni kommer att behöva dem. Var tacksamma för dem. Och vila när du kan för att tillåta dessa koder djupare in i din varelse. (Jag ser en våt svamp lättare absorbera mer vatten än en torr svamp.) Ja. Meditation släcker din törst efter de högre dimensionella vibrationerna och öppnar dig för dem mer och mer så att du kan absorbera dem. Människor som är som torra hårda svampar är inte lika snabba att suga upp och inte lika öppna för upplevelsen. Vi ser att mycket av mänskligheten har förändrats. Upplevelsen av att vara människa har förändrats. Det kommer att bli en ljusare framtid för er.

Jag är Ayaeshion, talesperson för detta råd endast i detta fall. Vi växlar ledarroll i tre års perioder så att vi förblir fräscha och välbalanserade i våra perspektiv och ledarskap. Vi är nästan helt i linje med våra energier från vårt hemsystem, Sirius, och er värld i er nuvarande inkarnationsform. Vi är med er. Vi är nära er. Vi erbjuder vår ödmjuka hjälp och vi är angelägna om att känna till era synpunkter på hur vi bäst kan hjälpa våra älskade stjärnfrön som kanske känner sig helt ensamma. Vi försäkrar er att ni inte är ensamma. Ensamma upplevelser driver fram tillväxt och ni växer alla i en häpnadsväckande takt. Vi är mycket nöjda med era framsteg, eftersom vi vet att ni kommer att bli nöjda. Era högre jag övervakar hela denna process så nära. Vi är alla en. Vi bryr oss om era synpunkter för vi vill hjälpa till på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi är trots allt vetenskapsmän. (Jag ser rörliga matematiska ekvationer som är hyperdimensionella. Jag visas flerdimensionella matematiska och rymdmässiga sannolikheter, eftersom tidslinjerna interagerar och bleknar eller förvandlar matematiken. Det är en levande dator som andas och beräknar alla möjliga variabler för solfläckar och medvetenhetsreaktivitet.) Galaxygirl, allt är i flöde men Skaparens vilja är säker. Vi upplever alla er uppstigning på vårt eget sätt, för som Källvarelser har vi alla vår individuella gnistfyllda syn, vår egen uppfattning om händelser. Vi njöt av att gå med dig idag och se din värld ur en person som är förkroppsligad. Vi värdesätter naturen i våra samhällen. (Låt mig berätta att när jag gick vid en grannskapspool var de chockade över kemikalierna i vattnet. Jag kände att de beräknade gifterna i vattnet och de var helt avskyvärda. De visade mig barn som lekte och skrattade i kristallklara sjöar på New Earth i orörda förhållanden istället.) Ja, vi njöt av den insikten med dig. Och ändå, jordbarnen, dessa höga vibrationsvarelser, för närvarande förkroppsligade i små barnformer, de var så glada vid poolen, galaxygirl. Deras glädje var äkta. De levde helt i upplevelsen. Vi önskar att ni ska vara som dessa små barn. Hitta glädjen i det ögonblick ni befinner er i. Omgivna av toxiner eller inte, hitta glädjen i det. Detta kommer att höja ert medvetande med blixtens hastighet. Vi tog hand om kemikalierna i poolen, galaxygirl. Vi hjälper på våra egna sätt när vi är tillåtna. Vi kommer inte att störa den fria viljan, varför vi vänskapligt svävar i luften nära många av era hem, och väntar, och vill veta hur vi bäst kan vara till tjänst. Snälla berätta för oss.

Vi är det Sirianska Höga Rådet. Jag, Ayaeshion talar för många. Det är en stor ära att vända oss till Gaias stjärnfrön vid denna tid av intensiv planetförändring och övergång. Vet att saker och ting ökar snabbt nu och er värld kommer att vara oigenkännlig vid den här tiden nästa år. Var inte rädd. Var förväntansfull om bra saker så kommer de att hitta dig. Det är så man manifesterar. Nu när många av er mestadels har båda fötterna i 5d-vibrationen manifesteras era tankar med blixtens hastighet. Det är ett stort ansvar och en stor ära att vara medveten om denna gåva av styrka vid reinkarnationen. Många är det inte. Många skapar omedvetet samma verklighet dag in och dag ut. Pandemin förändrade verkligheten och tvingade många att se inom och hitta sin egen gnista eller plötsligt uppmärksammas på bristen på glädje i sina liv och behovet av att odla djupare relationer med andra och viktigast av allt med sina högre jag. Det handlar om din resa hem, och ditt högre jag är du i helt upplyst form, ditt Kristnade jag. Var öppen för ledning, för dina vägar kan förändras, för eftersom energierna stiger kan ingenting förbli detsamma. Ingenting kommer någonsin att bli som det var igen och det här är en enorm välsignelse för Gaia för hon har lidit så djupt så länge. Det är dags att välkomna henne helt, fullständigt och konkret till de högre dimensionella verkligheterna. Alla aspekter av det jordiska samhället måste förändras. Det kommer inte att vara en lätt väg, men du kom inte hit för att ha det ”lätt”. Du kom till henne för att tjäna briljant på ett av de svåraste uppdragen, och det gör du. Vi är oerhört stolta över dig. Kom ihåg att be oss och ha en öppen dialog med oss så att vi kan individualisera dina behov och förbättra dina stjärnförbindelser. Tänk på oss som dina kollegor. Detta är det ultimata nätverket, för vi är alla ett nätverk av ljus. Gaia förändras. Låt er själva förändras med henne och allt kommer att gå bra. Allt kommer att vara annorlunda. De som väljer att falla bort kommer att göra det. De som väljer att förkroppsliga Kristusmedvetenheten på de högre dimensionella sätten kommer att göra det och göra sina hemvärldar stolta. Vi hedrar er. Det är en stor och ädel sak som ni gör i detta nu. Jag böjer mig för er i tjänst. Jag är Ayaeshion från det Sirianska Höga Rådet.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...