Ohmnipure via Nancy Tate, 15 september, 2016

Wakeup_top_msg

Ohmnipure

via Nancy Tate

15 september, 2016

Jag är Ohmnipure och idag är jag här för att uppdatera er om vissa framsteg som har gjorts på er planet. Det är mycket som sker i det vardagliga livet. Så många människor ger kärlek till varandra och till det som man gör genom sina handlingar, genom den fräschör som man kan känna. Man når ut till många som är hemlösa, som befinner sig i ekonomisk knipa och även fysiskt. Man ger pengar eller ett rum i sina hem, mat vid sina bord och hjälper andra som är i behov, på de sätt man kan. Man sträcker sig ut och ger dem en livs levande kram, om det är vad man känner för att göra. Det leder ofta till tårar i ögonen hos de behövande och de kan släppa taget om det som de känslomässigt har burit på. Detta ger dem en ny frihet att gå framåt i livet och skapa ett bättre liv för sig själva.

Kan ni tro på kraften i en kram, en ficka full med slantar, en limpa bröd, som ges till dem som har ett behov av att lysa upp sina dagar? Det förekommer så mycket av detta slag som pågår runtom i världen och fastän allt det inte kommer ut till massmedia, gör det en stor skillnad i hjärtan och själar hos så många runtom på jordklotet.

Hur länge är det alltsedan ni på gatan har gått fram till någon med sorg eller ensamhet och stillsamt har pratat med dem, med ett leende som resulterade i en glädjetår i ögonen hos den som fick detta att ske genom ert hjärta? Jag vet att så många av er har uppmuntrats till att hjälpa dem som har kommit in i era liv. Vi har sett, liksom även ni, den skillnad det gör i deras liv, kraften det ger dem att blicka inombords och känna igen sina egna känslor av att ta sig framåt med sin egen styrka.

Det är så underbart att se det som äger rum i bakgrunden, för vi ser redan effekten som detta energimässigt har på de rörelser som sker i nyheterna och i korrespondensen på internet. Det når ut i sin kraft till alla dem runtom i världen, som alltmer öppnar upp för att föra in fred, glädje och harmoni på ett så kärleksfullt sätt till allt liv på jorden. Ja, allt liv påverkas; djurriket, insekterna, träden, blommorna, ogräset osv. Det leder till en sådan underbart energimässig effekt på allt jordiskt liv. Det representerar den kraft som visar att ni alla måste omstrukturera er värld till en av harmoni i Kärlek för alltid.

Jag lämnar nu denna uppdatering gällande hur världen reagerar och glöder av den Kärlek som har presenterats. Det är med stor ära som jag kommer till er med detta meddelande. Jag vet att det fortgår medan jag talar och det kommer att vibrera så underbart, framåt och uppåt i den kraft som ni alla har. Fortsätt, håll igång och ni kommer att få känna himlen på jorden, nu och för alltid. Jag älskar er alla så mycket!

Tack Kära Ohmnipure.

Stor Kärlek till er alla, Nancy Tate.

 

 

Ohmnipure via Nancy Tate, September 15, 2016

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...