Barbro (Lill-Babs) Svensson, via Inger Noren, 5 juli 2020

Barbro (Lill-Babs) Svensson, via Inger Noren, 5 juli 2020

 

Jag vill gärna lämna ett budskap till alla som saknar mig.

Nu har jag kommit till himmelen eller närmare bestämt en station där vi alla har samma medvetenhet och det gäller alla människor. Vi kommer till den station som passar oss i medvetenhet. Det finns de som kommer till en högre station med högre medvetenhet och de som har en lägre, men alla är väldigt kärleksfulla. Allt är kärlek.

Jag är väldigt lycklig här och det var mer spännande än jag trodde på denna sida av väven. Jag har sett att jag har varit älskad och saknad av många och jag är så tacksam för all kärlek jag fick av hela svenska folket. Min karriär var lång och den hade verkligen gått i ett antal olika vägar, men jag har ändå alltid känt mig älskad och uppskattad. Jag tackar av hela mitt hjärta för den kärlek jag fick uppleva och ni ska veta att den är ömsesidig.

Jag är så glad och tacksam att jag har fått tala genom Inger och jag hoppas att mina barn och alla i min familj läser detta. Jag är alltid med dem. Så fort de tänker på mig är jag med dem och jag älskar dem alla så oändligt mycket.

Med Kärlek

Barbro (Lill-Babs) Svensson

 

 

Du gillar kanske också...