Änglarna via Ann Albers, 4 juli, 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Vilken otrolig tid ni är boende inom! Allting kommer upp och ut. Ni går inom och gör en inventering av era känslor. Ni gör en inventering av ert liv. Ni blir klarare och tydligare om vilka ni är, vad ni vill ha i ert liv och vad ni undviker. Så också alla andra.

Det är en underbar tillväxt och expansion som aldrig förr. Under karantänen skickade ni tsunamier av affirmationer och önskedrömmar till himlen. ”Ja! Vi är i det tillsammans!” ”Ja! Vi älskar att se vår moder Jord klar och ren!” ”Ja, vi vill vara säkra, friska, lyckliga och anslutna.” ”Ja! Vi kommer till liv som aldrig förr, och önskar att dyka upp i världen på ett helt nytt sätt!” ”Vi vill leva! Vi vill andas! Vi vill uppleva vår enhet!”

Då kära vänner, som ljus är lämpligt och avsett att göra, exponerade det områden med mörker. Begäret efter att vara ”i det tillsammans” utlöste exponeringen av alla områden där ni inte var det. Avgränsningar som har grott i århundraden kommer upp till ytan, meningsskiljaktigheter blir mer och mer upphettade när människor blir tydligare med vilka de är, vad de vill och vad de tror. Temperamenten flammar upp.

Det är lättare att älska, när människor gör det lätt för er. Det kräver själsstyrka och mod att älska dem som inte gör det lätt. Vi föreslår att ni aldrig är riktigt arga på en annan person. Snarare, om ni är mer ärliga – djupt, djupt ärliga – kommer ni att se att ni är arga eftersom ni känner att de gör det svårt för er att älska dem – Eller i vissa fall känner ni att de gör det svårt för er att älska er själva . Detta förargar eller deprimerar er. Ni gillar inte att ge upp er kraft att älska och känna er älskvärda. Innerst inne vet ni att det tillhör er och er individualitet ensamt.

Vi ber er tänka på detta. Varför är det så svårt att älska någon som inte håller med er? Ni skulle inte ha en massiv argumentering med en vän om huruvida ni borde äta dessert på en buffé eller inte, och ändå skulle några av er argumentera till nästan känslomässig död, om politik, masker eller hur systematiska rasojämlikheter ska åtgärdas. Vi ser era hjärtan kära källor. I er djupaste sanning vill ni älska. Ni vill dela idéer. Ni vill ha mångfalden av idéer och ideal eftersom ni därifrån kan skapa en bättre och mer fantastisk värld – inte genom att insistera på ”min väg” eller ”din väg” utan snarare genom att sortera ert tankeliv beroende på vem och vad som resonerar med er, och ta det bästa av alla idéer för att skapa något större.

Varför är det så svårt för er att älska någon som inte håller med er? För det mesta kära vänner beror det på att ni är rädda för dem eller att ni är rädda för deras idéer. Ni är rädd att det de tror på inte kommer att fungera, att det kommer att sätta era liv eller er livsstil i fara. Ni är rädd att det kommer att äventyra er hälsa, göra ett obehagligt hål i er ekonomi, skada någon ni bryr er om, skada sig själva. Ni fruktar att ni kanske verkligen är olovliga, ovärdiga eller fel eftersom de vägrar att validera er eller era idéer. Listan fortsätter. När ni känner rädslan, har ni svårt att älska, och ingenting förvärrar er mer än att känna er frånkopplade från era egna väsen, som är kärlek.

Så nästa gång ni känner er arga på någon, försök att tänka på det annorlunda. Försök att säga till er själva, ”Jag är arg på den här personen eftersom jag är rädd ____. När jag är rädd ___ har jag svårt att älska. Jag vill verkligen älska. Jag vill verkligen känna mig säker. Jag vill verkligen vara kopplad till mitt väsens Källa … Jag vill verkligen älska mig själv. Jag vill känna mig värdig, älskvärd och rätt, åtminstone inför mig själv. Jag vill känna min koppling till Källan. Jag vill vara den jag sannerligen är och ha en känsla av anslutning till och tro på den enda verkliga kraften i universum. ”

Då kära, skörda med denna sanning i era hjärtan, hitta ett sätt att börja ansluta med kärlek. Gå bort från argumentationen eller håll med om den olösliga oenigheten. Försök att förstå, eller om du inte kan tåla deras åsikter säger du helt enkelt ”Jag är ledsen. Jag vet att du har rätt att tänka hur du vill och det är rätt för dig, men jag har det också och våra åsikter har ingen resonans. Men jag älskar dig. Jag hoppas att du kan älska mig trots våra skillnader. Vi är båda bra människor. Vi båda vill ha fredliga lyckliga liv och vi har bara olika idéer om hur det kan se ut. Jag är säker på att ditt är rätt för dig och mitt är rätt för mig. ”

Det är sant att många som vill ha en kamp kommer att titta på er som om ni är helt galna om ni talade och betedde er på detta sätt, men sanningen är att ni skulle känna er som er själva och det är allt ni behöver göra!

Sluta söka avtal. Sök istället för att förstå.

Omvänt om någon tar ut sin ilska mot er, titta på dem och helt enkelt säg, ”Ow, det gör ont. Jag föredrar att bli konverserad vänligt så jag ska prata med dig senare,” och gå bort. Lägg på. Lämna situationen eller om du inte kan, var tyst och gå bort när de är klara. De kanske inte kan hjälpa sig själva. De kan ha så smärta och rädsla att deras medvetslöshet har kapat deras förmåga att tänka kärleksfullt. Det här handlar inte om er kära. De visar er sin rädsla. Var vänliga mot er själva när andra inte kan. Håll med er själva när andra inte kan. Älska er själva när andra inte kan.

I ett utrymme av själv-kärlek kommer andra som riktar sin ilska mot er att se ut som barn som kastar löjliga raserier, och deras ord om er, kommer inte att betyda något för er.

På denna helgdag i USA som firar självständighet, kom ihåg att den största friheten som någon av er har är friheten att tänka tankarna som ger er glädje, att känna känslorna som känner sig som kärlek, så att ni kan möta och bli till det gudomliga och i den energin, ta emot, tillåta och uppleva vad det är ni verkligen är samstämda med!

Er frihet att manifestera er på detta sätt beror inte på någon annan. Kraften som skapar universum lever i er. Smält samman med den kärleken och det kommer inte att behövas någon överenskommelse från någon, för essensen av alla era drömmar kan uppfyllas. Välj kärlek. Välj glädje. Välj vilken bättre känsla ni än kan hitta när ni är upprörda eller ledsna.

Välj steg för steg att flytta ert tankefokus mot de tankar som får er att må bra. Som ni så gör, kära vänner, oavsett vem som håller med eller inte, oavsett vilken politiker som är ”ansvarig”, oavsett vem som bär eller inte bär en mask, oavsett er ekonomi, er hälsa, ert stöd eller brist på det, oavsett om ni har en stödjande make eller ett hemskt ex, är ni samstämda med Källan till hela skapelsen!

Kära källor, gör anspråk på era Gudagivna krafter och använd er frihet att välja era egna tankar!

Kärlek är er natur. Kärleken är det som andas liv i er även när ni läser dessa ord. Kärlek känns bättre. Kärlek kanske inte alltid är en varm behaglig känsla men ibland är det helt enkelt ett val att vara vänlig. Kärlek kanske inte alltid liknar ”gilla” men ni kan ändå hedra olika idéer även om ni inte håller med dem. Kärlek, kära vänner säger ”Jag existerar i allt och alla varelser. Jag har aldrig tänkt att vara densamma. Jag tänkte aldrig tänka exakt som någon annan. I min mångfald är jag mer än jag skulle vara i likhet.”

Ungefär som cellerna i kroppen är en mångfaldig men harmonisk befolkning, och ungefär som träden och djuren är olika men lever i harmoni inom ett givet ekosystem, så har ni själarna, som är celler i mänsklighetens kropp, aldrig utformats för att hålla med alla andra. Istället designades ni för att vara er själva, hedra era egna idéer och ideal medan ni anpassar er till kärlek, och i den verkligheten kommer ni att vägledas på ett harmoniskt sätt att dansa med resten av skapelsen.
Nästa gång ni känner er arga för att ni inte håller med någon annan, eller om de inte håller med er, påminn er själva
”Jag föredrar att älska, det känns bättre.” ”Jag vill gå med på att inte hålla med.” ”Jag behöver inte vara rädd, för även om jag vandrar i dödskuggans dal ska jag inte frukta något ont, ty du är med mig.”
Skaparen är omkring er och inom er, kära källor. Ni behöver inte rädsla, och därför behöver ni inte argumentera, och sedan, (suck av lättnad) är ni fria att älska.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
— Änglarna

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...