Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 5 juli 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 5 juli 2020

 

Don’t Wait for The Event/Solar Flash ∞The 9D Arcturian Council

Vänta inte på Händelsen/Solblixten∞ Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt och utforskat de olika sätten som ni alla har för att släppa in era Högre Jag och bli den femtedimensionella versionen av er själva på heltid som ni är avsedda att bli. Vi har lagt märke till att det är mest troligt att ni låter era Högre Jag ta över under tider när ni skrattar, spelar och släpper alla bekymmer ni har, alla bekymmer och till och med alla mål ni har satt för er själva.

Du blir ditt sanna jag när du helt enkelt släpper allt som har hållit dig nere och hindrar dig från att njuta av ditt liv till fullo. Vi bevittnar också de som försöker så hårt att bli sina Högre Jag så att de skall kunna stiga upp innan tidpunkten är rätt. Och vi ser de individer som kämpar för det mesta för att ens få en glimt av den femtedimensionella energin.

Vad vi säger till er nu att det är möjligt att leva, agera, tänka och känna som ditt Högre Jag gör medan du fortfarande är där i den fjärde dimensionen och väntar på att resten av mänskligheten ska vara redo att skifta. Och vi säger också att det finns de som kämpar och strävar efter att bryta sig loss från begränsningarna i den fjärde dimensionen innan de är redo att göra det, och säkert innan resten av mänskligheten är redo.

Ni måste ha upptäckt genom era egna prövningar och vedermödor vid denna tidpunkt i era liv att försök och ansträngningar vanligtvis håller er fast precis där ni är, medan att släppa, överlämna och leta efter glädjen i ögonblicket är nycklarna till att låsa upp kungariket i himlen som finns i er. Ni är där för att försöka och försöka igen så att ni kan komma till denna insikt på egen hand.

Ni kommer att lägga märke till hur mycket lättare livet är när ni låter saker utvecklas i sin perfekta takt och ni är där för att njuta av resan. Ni är där för att njuta av åkturen till den femtedimensionella världen, det femtedimensionella frekvensområdet. Och så, även med allt kaos och all oro som ni upplever på Jorden just nu, måste ni ändå hitta ett sätt att lysa upp om ni någonsin skall genomgå detta med ert förnuft.

Ni behöver alla släppa just nu att försöka räkna ut, försöka bedöma skuld, försöka se mönster och ansluta punkter. Gå ut och ha det bra. Det är vårt recept till er alla. Det är hur du kommer att inspireras, och det är definitivt hur du får en smak av hur det är att vara ditt Högre Jag, ditt femtedimensionella jag, just här och just nu, utan behov av en händelse eller en solblixt. Ge er själva den smaken och se hur söt den är när ni letar efter fler möjligheter att skratta, sjunga, spela och uppleva glädje i era liv i alla dess många former.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...