Befälhavare Ashtar via Méline Portia Lafont, June 14th, 2021

 

Stjärnfrönas nuvarande roll | Befälhavare Ashtar via Méline Portia Lafont

 

SÖNDAG 13 JUNI 2021

Ashtar ~ Stjärnfrönas nuvarande roll

Befälhavare Ashtar ~ Kanaliserad genom Méline Portia Lafont

God dag människor, jag kommer med nyheter och glädje. Jag har uppmärksammat att ni alla har en stor prövning i form av förvirring och rädsla. Ni kommer snart att förstå hur det är att vara av Galaktisk natur, att inneha den galaktiska ritningen när den kommer att börja aktiveras inom kort.

Låt mig informera er om att alla era Stellära Ljussystrar och bröder på denna Jord, har laddat ner olika individuella former och format av information. Alla mallar av Galaktisk natur tar emot, eller snarare bombarderas, med flera koder och information från olika Galaktiska plan. Eftersom detta är olika för varje individ glöms ingen bort  eller ignoreras. ALLA ni mottar koder som tjänar mänsklighetens Högsta bästa och SJÄLVET.

Kära Stjärnfrön: om ni tonar in till mitt budskap för Mänskligheten: välkomna och lyssna noga för ytterligare instruktioner.

Arkturiska Stjärnfrön tar emot information från sin Hemstjärna om hur man implementerar nästa generations samhälle av hög intelligens och hög teknologi. Varje individ från denna Galaktiska natur laddar ner den här informationen, så att uppladdningen kan börja i nästa steg av uppstigningsprocessen.

Andromedas Stjärnfrön tar emot och laddar upp koder för att formatera den gamla matrisen, så att Jordens nya Magnetfält kan aktiveras. Ni fungerar som omstartare för Jordens fält. Ert mod, tålamod och er flit är nödvändigt, såväl som era healande färdigheter.

Plejadiska Stjärnfrön behöver tåla och ta sig igenom utmaningar, fast dessa själar är mycket känsliga för det pågående kaoset och dramatiken. De är mest kopplade till mänskligheten med sin empati och sociala färdigheter. Dessa Stjärnfrön får hjälp med övergången på människans nivå. Detta innebär att de arbetar på en planetär nivå och laddas med Solaris Koder. Varje Soleruption är en ny nedladdning för Plejadiska Själar, och de kan vara väldigt tuffa att integrera nu, eftersom Blixtarna innehåller allt starkare och högre frekvenser. Plejaderna erbjuder mänskligheten möjligheten att öppna sina hjärtan och sinnen, vilket är mycket viktigt nu. De sår uppvaknande och förbereder sig för att återuppbygga ett nytt imperium, en ny värld eller gemenskap. De gör sitt arbete inom mänsklighetens spelplan: den som är närmast mänskligheten.

Sirianerna är ledarna nu. Dessa Stjärnfrön tar så att säga över kontrollen och går framåt. Dessa själar kommer att känna lust och kallelse att “göra något åt ​​det” och tar därför sats för att göra de nödvändiga förändringar som kommer. Vi ber bara om att göra det tålmodigt och med integritet. Dessa stjärnfrön bombarderas med ny information, idéer och koder från det Galaktiska centrat, så att innovativa idéer kan födas på Jorden. Sirianerna tar en ledande roll i detta skede och är stora healare.

Venusianska Stjärnfrön laddar ner koder från sin hemplanet Venus, och hjälper till med processen av Kärlek och medkänsla. Dessa själar integrerar vibrationen för Högre Kärlek för att hjälpa mänskligheten att förstå sin egen Gudomliga natur. De är aktiva inom naturens fält och känner att de vill stå emot ilska, negativitet, mörker och hat. Mer och mer medkänsla kommer att flöda från deras hjärtan till andra: låt detta ges till de som är förlorade på grund av rädsla.

Stjärnfrön från Vega och Orion är byggarna och arkitekterna för den planetariska strukturen. När vi förvandlar Jorden till en kristallin struktur är dessa Stjärnfrön ansvariga och hjälper den stora processen. Därför är klarhet, fokus och styrka ett måste. Dessa Stjärnfrön får dagligen nedladdningar och uppdateringar för att integrera den kristallina vibrationen, och de omvandlar dessa genom sina egna kroppar. Det är som om deras kroppar själva bearbetar en regenerering och sedan överför denna frekvens till Jorden.

Alla andra Stjärnfrön som finns utsådda på Jorden, bearbetar var och en sin egen process för högre uppvaknande, och ingen ignoreras. Varje Stjärnfrö får alltså sina egna personliga kodningar och väcker upp det som är redo att aktiveras. Ni hjälper alla till och spelar er roll då vi övergår till Vattumannens Ålder.

Kom ihåg att alla måste spela med, för på det sättet får ni alla era koder.

Det kommer att bli ett slut på denna oro, denna förvirring i världen. Varje individ är viktig, och varje själ tar sin egen väg. Många dör av rädsla för att de glömt vilka de är. Det blir så när en själ väljer att följa rädslans vägledning. Kom alltid ihåg vilka ni är; låt denna kunskap vara vägledningen för er fortsatta väg och förbli anslutna till hjärtat. Glöm aldrig vika ni är, genom allt.

Vi berättar snart mer.

Asteyu mayetra minata.

Ashtar.

 

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

www.houseofaquarius.net

 

Översättning: Maggan

You may also like...