Ärkeängel Gabriel via Linda Dillon 13 juni 2021

 

 

Ärkeängel Gabriel via Linda Dillon 13 juni 2021

 

 

Jag ger dig mitt Gyllene Hjärta | Ärkeängel Gabriel via Linda Dillon

 

https://tinyurl.com/3jx2xv2u

Jag ger dig min glädje, jag ger dig, inte bara det gyllene elixiret eller mina bubblor, jag ger dig mitt gyllene hjärta … så att vi alltid kommer att vara förenade i hjärtat och enade i glädje.

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR Gabrielle, Kärlekens Lilja, Sanningens Trumpet, Den Endas budbärare. Välkommen. Jag välkomnar er som talesman för hela detta Råd … ja, Råd av Kärlek, men kanske idag kan vi kalla det Råd av Glädje. Glädje är inte bara din födslorätt, en del av ditt oändliga, eviga, fysiska, dimensionella, interdimensionella, flerdimensionella jag, det är det som hjälper dig, hjälper dig som sökare, som vägvisare, att verkligen utföra Moderns/Faderns/Den Endas arbete.

Barn, inte från en känsla av ansvar … ansvar, barn, är en bra sak, men det kan inte vara ett slavgöra, det kan inte vara en börda, det är du som väljer att svara om och när du väljer. Och du väljer att fortsätta eftersom det ger dig glädje eftersom det är en kommunikation, en handling, en interaktion av kärlek.

För många av er, alltför ofta, med de bästa avsikterna, säger till mig: ”Tja, jag ville verkligen inte göra det, men jag kände att jag måste … jag har ett ansvar.” Och det är som att bära hundra kilo cement, och det bidrar inte till dina glödande kol av glädje och det kommunicerar inte din glädje. Glädje kan vara det tystaste leendet och den djupaste kunskapen om enhet, anslutning och balans. Men den kan inte hållas vid liv utan några av mina bubblor, utan en del av bruset som bokstavligen fyller dig och sedan exponerar mot atmosfären alla dina gyllene bubblor. Glädje är tänkt att delas, den är tänkt att kommuniceras från ett hjärta till ett annat, från en varelse, från en grupp, från ett kollektiv till ett annat.

Jag kommer den här dagen för att påminna dig … för länge sedan, när du föddes och även innan det, när vi hade samtal om hur du skulle födas, var, med vem, vad som var i linje med din själsdesign, gav vi dig glädje, vi återuppväckte den känslan av glädje. Och du sa, ”Jag ska åka för att detta, ja, i tjänst för Modern men det verkar också vara kul … äntligen kul!”

Och för de av er som har kommit till familjer eller situationer som inte var snälla och kärleksfulla är anledningen till att det var så förtryckande att du som spädbarn, i livmodern, visste att det var tänkt att vara glatt. Och det är oskulden och glädjen hos spädbarn och småbarn och ungdomar.

Har du aldrig märkt, med barnen i allvarlig fattigdom, i krigshärjade situationer, där de finner glädjen med varandra, med den värdefulla gåvan som en pinne att skriva eller rita i sanden, smutsen? Glädje är inte resultatet av lyx eller ekonomiskt överflöd. Åh, ja, säkerhet hjälper barn, jag förnekar inte att … men glädje är en del av dig. Så när du har kommit som spädbarn har du förväntat dig, och du har delat, och du har kommit med, och du har kommunicerat otrolig glädje, även under svåra omständigheter.

Så nu har ni gått igenom portalen, och ja, ni är Nova Gaianer på Nova Earth i Moderns nya tid. Och en del av er säger: ”Vänta … detta är främmande territorium, det är inte känt, och jag är osäker.” Kära hjärta, jag kommer och jag väcker din glädje. Det är glädjen att upptäcka, det är glädjen att expandera, det är glädjen i äventyr, och det är glädjen att äntligen vara där du behöver vara. Förneka inte din glädje, jag ber dig. Låt den växa. Det finns inget sådant som brist och begränsning i glädje, på samma sätt som det inte finns någon brist eller begränsning i kärlek eller i fred eller medkänsla för ditt söta jag.

Så denna dag, återigen ger jag er, mitt hjärtas bröder och systrar, jag ger er min glädje, jag ger er, inte bara det gyllene elixiret eller mina bubblor, jag ger er mitt gyllene hjärta … så att vi alltid kommer att vara förenade i hjärtat och förenade i glädje.

Jag är med er och jag är stolt över att vara med er.

Ni är så älskade.

Farväl.

 

 

Kanaliserat av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.

Council of Love

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...