Bejamin Fulford Komplett Rapport,11 december, 2017

Bejamin Fulford rapporterar

den 11 december, 2017

Inbördeskrig inom ”Western Deep State” intensifieras med massarresteringar i Washington DC, bekämpningen av skogsbränderna i Kalifornien.

Maktkampen och ett outlyst inbördeskrig bland toppen i den hemliga regeringen i ”Väst”, intensifierades radikalt under den gångna veckan, med massarresteringar av kazariska gangstrar runtom USA och på andra ställen, instämmer flera källor. Det kom även en förklaring från USA:s President Donald Trump som erkände Jerusalem som Israels huvudstad i ett drag och som inte är vad det ser ut att vara. Detta ska vi mer ingående diskutera nedan.

Men först behöver vi ta oss en titt på de extremt ovanliga skeenden som äger rum i Kalifornien. Under dessa dagar måste denna stats invånare känna sig som Solomon-öarnas invånare gjorde under Andra Världskriget, när japanerna och amerikanarna stred på deras mark. Det finns nu mycket starka bevis för att energivapen såsom laser har använts av motstående falanger i Kalifornien, instämmer Pentagon och NSA-källor.

”Hettan är hög, när Bel Air-elden i Los Angeles riktar in sig på den underjordiska pedofilbasen under Getty Center, medan branden i San Diego uppenbarligen har USA:s marinbas Camp Pendleton som mål”, noterar Pentagons källor. Videofilmer har dykt upp som visar vad som förefaller vara laserstrålar som kommer från skyn och som startar bränder. Vidare blir byggnader fullständigt förstörda av bränderna, medan de träd som står intill dem är oskadda.

https://www.metabunk.org/unburned-trees-next-to-burned-down-structures-as-evidence-of-secret-energy-weapons.t9168/

 

Vad vi får bevittna är jakten på medlemmarna i en kazarisk falang i Kalifornien, som systematiskt har offrat och torterat barn såväl som att de har ätit deras kroppar, säger källor inom White Dragon Society. Vi förstår att detta är så fruktansvärt att det för många av oss är svårt att tro på. Några läsare skrev och hävdade att en artikel som vi i förra veckan citerade, i vilken Hollywood-regissören/skådespelaren Mel Gibson berättar om eliten i Hollywood som äter av småbarns kroppar, var desinformation. Det är sant att vi inte själva bekräftade det med Mel Gibson. Men så kallade massmedia-organisationer som The New York Times rapporterar nu att USA:s Justitiedepartement undersöker den rashygieniska organisationen Planned Parenthood gällande handeln med aborterade fosters kroppsdelar och organ.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/07/justice-department-launches-federal-investigation-planned-parenthood/

Kazariska satanister som genomför sådana aktiviteter, har styrt oss under så lång tid att de känner sig trygga med att offentligt publicera sina symboler över hela världen. Till exempel, så har Bank of Japan:s (BOJ) byggnad, konstruerad år 1882, ett familjevapen ovanför sin huvudport och sina sidoingångar. Som ni kan se från fotografierna nedan, så tillhör vapnet kazariska kungliga familjer. De två lejonen är hjältelika symboler som är kända som ’Judahs Lejon’, vilket betyder att de människor som uppvisar denna symbol hävdar att vara Kung Davids ättlingar. Symbolen i mitten är ’Horus Öga’, detsamma ser vi överst på den så kallade USA:s endollarssedeln. Med andra ord styrs Japan av högkvarteret för världens kazariska satanister, i Zug, Schweiz.

Den kungliga familjen i Japan använder sig förresten av ’Krysantemen’ som sitt vapen, så det är inte de. En talesperson för BOJ sade: ”Vår offentliga ståndpunkt är att vi inte känner till vad vapnet betyder.”

Trots BOJ’s fördunkling, så finns det en hel del bevis på att Japan alltsedan 1863 har varit en kazarisk sionist-koloni. Det sista kommer från källor vid Pentagon som säger att ”Medan många likställer ’rocket man’ med ’fat boy’, så är den riktiga rocket man Elon Musk i SpaceX, som finansierades av förre Presidenten Barack Obama för att beväpna Nord Korea.” Det är inget under att information/desinformation-sidan DEBKA – sammankopplad med Israel, Mossad – varje gång skroderade, när man med kazariska Nord Koreas fullmakt hade sprängt en missil eller kärnvapen.

Detta bevis har nu kommit ut på grund av att USA:s förre försvarsminister Donald Rumsfeld har ’flippat ur’ efter att ha konfronterats med bevis på att ett bolag, där han var medlem i styrelsens ledning, försåg Nord Korea med den teknologi som behövdes för att göra plutonium till DEN nödvändiga kärnvapen-ingrediensen, säger Pentagons källor.

”Rumsfeld var kapten i marinen och hans urflippande, tillika med förre marinen och special åklagare Robert Mueller, skulle komma att ta ner ’smitaren’ och förre vice-Presidenten Dick Cheney, Busharna samt Israel för 9/11 och andra brott”, säger källorna.

Dagen innan 9/11 inträffade, sade Rumsfeld också såsom omtalats, att $2,3 triljoner försvann från Pentagons budget. Nåväl, nu befinner sig Försvarsdepartementet under en ”aldrig tidigare skådad granskning för att minska på svinn, bedrägeri, övergrepp och för att återfinna de saknande triljonerna från the Deep State (Staten i staten)”, säger källorna.

Även Kongressen befinner sig under press för att godkänna lagstiftning för att granska the Federal Reserve Board (styrelsen för USA:s Riksbank). För att hjälpa detta ske, genomgår USA:s Kongress och Senat en utrensning som hittills har gällt över 30 ledamöter i Kongressen och Senaten. Man har bett dem att antingen avgå eller hamna i fängelse. De nyligen inträffade avgångarna gällande Senator Al ”the Pervert” Franken, såväl som kongressmännen John Convers och Trent Franks ”kommer inom kort att följas av många fler”, säger källorna.

En fortsatt utrensning av Trumps administration pågår också. ”Det är slutet för Jared Kushners falang, eftersom Goldman-globalist läckaren och Jareds tjallare Dina Powell (Trumps högre medhjälpare) har åkt ut ur Vita Huset, samt Goldman Gary Cohn, Trumps finansiella rådgivare, står näst i tur”, uppger källorna.

Kushner själv kan åtalas för att agera som en oregistrerad agent för Israel och andra brott, eftersom Trump ser att det är svårt att avskeda sin egen svärson”, säger Pentagons källor.

Räden den 18 november som utfördes av marinen på CIA:s högkvarter har också tydligt satt stopp för Operation Mockingbird, eftersom bolagsmedia såsom The Washington Post, The New York Times, Bloomberg, ABC, CNN och andra, har tvingats att publicera rättelser och ursäkter, vanligtvis för anti-Trump-historier. De blir nu också tvingade till att rapportera sanningen om saker såsom handeln med småbarnskroppar via Planned Parenthood.

Förresten, för att förtydliga gällande Marinens räd på CIA, vad vi nu får höra är att marinsoldaterna användes i en kraftuppvisning vid två luftbaser ”cirka 180 miles bort” från CIS:s Langley-högkvarter. Detta var tillräckligt för att övertyga CIA att låta Marinens Underrättelse få komma in på det inhägnade området och beslagta datorer, säger källorna. Som ett resultat, har nu rensningar i justitiedepartementet, domstolarna och inom FBI påbörjats, säger Pentagons källor.

I alla händelser säger Pentagons strateger att deras hela inställning till att ta ner kabalen är av militär karaktär. Det betyder att de började med att skära av sina avlyssningsposter (som CIA) och ta ner trupper på lägre samt frontnivå. I kazarernas fall, innebar det att ta ner MS-13-gangstrar, handlare på lägre nivåer samt pedofilernas hallickar och liknande kriminella. Dessa människor blev sedan tvingade till att peka ut vilka deras chefer var.

Dessa samtliga ageranden förefaller dyka upp samtidigt som Trump förra veckan deklarerade Jerusalem som Israels huvudstad. Detta har lett till att många människor runtom i världen tror att Trump, när allt kommer omkring, är en sionistisk agent. Men Pentagons källor säger att det var ett ”beräknat drag att införa ett globalt hat för att ta ner den kazariska kabalen”. Källorna pekar ut att USA fortfarande vägrar att erkänna staden Jerusalem i pass, på kartor, och inom offentliga dokument.

”Flyttandet av USA:s ambassad till Jerusalem kommer INTE att ske. Det faktiska implementerandet av Trumps order kommer inte att verkställas under sex månader. En hel del kommer att äga rum nu och mellan Maj 2018”, i enlighet med en CIA-källa. Denna CIA-källa, som är judisk, noterar att ”Vatikanen äger Jerusalem fram tills denna dag”.

P2—Frimurarlogen, som kontrollerar Vatikanen, är med all säkerhet på gång att planera för något stort. När jag besökte deras högkvarter, talade de om för mig att de planerade sina stora sociala arrangemang med händelser runtomkring himlakropparnas rörelser. På den fronten befinner vi oss mitt uppe i en cykel av tre supermånar. Den första inföll den 2 december. De följande två är 1. och 31. januari. Den som sker den 31. januari kommer att vara en supermåne, en blå måne och omfattar även en månförmörkelse. Detta är också förfallodagen för USA:s skattebetalning.

Man kan gissa att kazarerna, som fortfarande kontrollerar en stor del av det finansiella systemet, kommer att skära av alla löneutbetalningar till USA:s militärer samt övrig personal inom regeringen på detta datum. USA:s myndigheters vita hattar kan vilja upprätta planer för oförutsedda utgifter.

Den andra saken att notera är att medan den mest kaotiska aktiviteten runtom i världen nu sker i USA, kan EU stå i färd med att råka i en ny omgång av turbulens. Kinesiska och ryska militärer står i färd med att återinta Libyens oljefält från de legosoldater som är inhyrda av de franska, brittiska och italienska falangerna i den kazariska pöbeln. Resten av Afrika följer kanhända. USA:s militär bistår gällande detta, så utan olja från Libyen och afrikanska resurser gällande slantar för dollarn, skulle EU och Euron kunna stå inför en finansiell turbulens.

Vad beträffar det finansiella systemet, så har de kazarier som äger centralbankerna även sett sitt sedeltryckande ytterst skapa fördömda bubblor inom aktie-och börsmarknaderna. Detta är varför en hel del av dessa heta pengar nu flyr till krypto-valutor, såsom Bitcoin, vilket är varför dess värde skjuter i höjden. Detta kan vara en bubbla, men bubblor kan sväva högt många gånger om innan de spricker. Fastän/när bubblan spricker, så representerar blockchain en teknisk förbättring som troligtvis kommer att ersätta den nuvarande finansiella arkitekturen. Det är också intressant att notera att länder som har fysiskt guld, som Ryssland, Kina, Indien och Indonesien är emot Bitcoin. De som inte är det, som Japan och USA, rusar på väg in i den. Man inte kan äta Bitcoin, inte heller kan man äta guld.

Vid dagens slut förväntar sig ”The White Dragon Society” att dessa två falanger ska tvingas till att uppmärksamma att den ultimata valutan är självaste livet. Just nu befinner sig det jordiska livet under attack och mänskligheten behöver förena sig för att kunna rädda planeten.

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

Benjamin Fulford Full Report, December 11th, 2017 – Sananda

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...