Benjamin Fulford Rapport, 20 maj, 2019

Benjamin Fulford Rapport, 20 maj 2019

Per Staffan 23 maj 2019

Benjamin Fulford (investigative reporter)

Krigsfartyg och militärplan samlas nära Indonesien när US/Kinas proxykrig eskalerar

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-05-20

Ett fullt odeklarerat proxy-krig mellan Kina och Förenta staterna rasar nu runt om i världen och kommer bara att eskalera. Tariffer och den amerikanska svartlistningen av telecomjätten Huawei var bara en öppningsalva i ett krig som kunde blivit hett, är flera källor överens om. Kineserna har redan meddelat amerikanerna: ”Om ni vill prata är dörren öppen; om ni vill slåss, kommer vi att kämpa till slutet. ”

http://www.xinhuanet.com/english/2019-05/19/c_138071807.htm

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-17/huawei-built-at-least-a-three-month-stockpile-ahead-of-trump-ban

Det största slagfältet i det här kriget håller på att bli Sydostasien, enligt White Dragon Society-källor (WDS) i regionen. Kinesiska, amerikanska och australiensiska krigsskepp samt franska stridsflygplan samlas nu runt Indonesien för att förbereda sig för större strider när resultatet av det omtvistade presidentvalet meddelas den 22 maj, säger källorna.

Den sittande presidenten, Joko Widodo, stöds av Kina och förväntas vinna med 11%. Han kommer att möta massdemonstrationer av studenter och muslimska aktivister som klagar över röstfusk och stöder hans anti-kinesiska motståndare Prabowo Subianto.

Prabowo är gift med dottern till den långvariga diktatorn Suharto och var också chef för de indonesiska specialstyrkorna. Prabowo varnade en gång Singapores grundare Lee Kuan Yew att ”kineserna i Indonesien var i fara eftersom de i varje situation-upplopp-skulle bli skadade som en minoritet”. * En pro-kinesisk general har redan dött av ett manipulerat ”apvirus” som förts in från Singapore, säger asiatiska hemliga sällskap. De planerade demonstrationerna ”kommer att attackeras med giftgas och biovapen”, säger källorna.

En konstruerad krasch av den indonesiska rupien och aktiemarknaderna kommer ytterligare att destabilisera Widodo-regimen, säger de. CIA-källor i Sydostasien håller med och säger att det kan vara en bra tid att tillfälligt evakuera medel från Indonesien.

Problemen som gror i Indonesien kommer att sammanfalla med ett stort anti-kinesiskt tryck i Laos och Thailand, säger WDS-källan. Trycket i regionen kommer också att vara emot de som uppfattas som ”bedrägligt valda sionistlakejer”, enligt CIA-källor i regionen.

Det är också en bra gissning att ”mirakel”-segern (trotsande utträdesomröstningar) för Australiens premiärminister Scott Morrison i ett allmänt val över hans mer prokinesiska motståndare Bill Shorten ”konstruerades”som en del av denna allmänna anti-kinesiska offensiv.

Kineserna, för sin del, planerar inte att reagera med halvmesyrer. Kinesiska militära underrättelsekällor har tidigare sagt till den här författaren att Kina har gjort upp beredskapsplaner för att ockupera Indien, Korea och Sydostasien (minus Vietnam) inom två månader i händelse av överdrivna provokationer från amerikanerna.

Sändandet av anti-amerikanska koreanska krigsfilmer i Kina är en ledtråd om vad den kinesiska planen är. Helt säkert är något stort på väg att hända på Koreahalvön, bekräftar nordkoreanska och asiatiska hemliga samhällskällor. En nordkoreansk källa som kontaktade denna författare för första gången på många månader säger att den nordkoreanska starke mannen Kim Jong Un intensifierar sin verksamhet i Sydkorea. ”Kim har nått en överenskommelse där han kommer att bli kejsare i Korea medan [den sydkoreanska presidenten] Moon Jae In kommer att vara president”, säger källan. Amerikanska trupper i regionen kommer att ställas inför ett fullbordat faktum, säger källorna. Inte bara det, Kim har ambitioner att avlägsna den japanska kejsaren Naruhito, säger den nordkoreanska källan.

Denna rapport från USA: s utrikesdepartements propaganda ”nyheter” om gripandet av hundratals ”Falun Gong-troende” i Nordkorea ger en hint om dessa drag. Detta beror på att Falun Gong är en psykisk operation som drivs av den nykonservativa (Neocon) sionistagenten Eliot Abrams, säger franska underrättelse- och andra källor.

https://www.rfa.org/english/news/korea/nk-falun-gong-05172019164536.html

Vi får också intressanta rapporter om de två kanadensiska medborgarna som arresterats i Kina för spionage, ex-diplomaten Michael Kovrig och affärsmannen Michael Spavor. ”Kanadensisk militär underrättelsetjänst sålde dessa två deep-state tillgångar till kineserna”, säger USA: s militära underrättelsekällor. Detta var en del av en kampanj av den kanadensiska militären mot premiärministern Justin Trudeau, som de anser vara en ”sionistisk deep-state tillgång” som arbetar mot kanadensiska intressen, säger källorna. Det har att göra med ”smutsiga, billiga handelsavtal ” gjorda av Trudeau, tillägger källor inom den kanadensiska säkerhetsunderrättelsetjänsten.

Döden förra veckan ”under löpning i Yokohama” av 57-årige Eric David Talmadge, Nordkoreas byråchef för Associated Press, är också misstänkt under dessa omständigheter. Detta kan vara en slump, eller så kan det vara en del av en pågående utrensning av kazarisk-sionistiska byråer som kontrollerar Shinzo Abes slavregering i Japan, säger japanska underjordiska källor.

Vi fick också denna intressanta rapport förra veckan om stinkande pågående händelser i Malaysia:

”En av mina malaysiska underrättelsekontakter berättade för mig i förra veckan att [den i onåd fallna ex-premiärminister] Najib Razak i verkligheten inte är under förvaring, vilket är offentligt uttalat. Han är under en typ av husarrest och reser runt västra Malaysia som han vill. Han kan inte lämna landet officiellt, men ”inofficiellt” har han setts i Brunei. Det finns ett sätt för utländska dignitärer att resa in i Brunei helt under radarn och han var där förra månaden. Ett privat möte arrangerades med sultanen. Jag bekräftade detta med min kontakt i BSB, Brunei.

”Najib har gjort en överenskommelse med hans övervakare, den kazariska sionistiska maffian. Han har alla uppgifter om MH370/17som insider jobb. Han har placerats på flera säkra platser. Om han går i fängelse och får hans offshore-tillgångar beslagtagna ska uppgifterna släppas. Jag fick veta att han har minst $ 5 miljarder dollar parkerade i Brunei, Singapore och Hong Kong. Det verkar som att [Malaysiska] premiärministern Mahathirs händer är bakbundna. ”

Trots ansträngningar som detta av Rothschilds för att täcka upp den malaysiska Air Flight 370/17-skandalen, ställs den också på sin spets i Holland. Ryssland har redan formellt anklagat den nederländska regeringen för att gömma bevis som rör störtningen av den flygningen. I diplomatiska termer är det nära en krigsdeklaration. Det är bara en fråga om tid innan den här mordiska farsen exponeras för världen.

Förhoppningsvis kommer Förenta staternas befrielse från den kazariska maffiakontrollen att bli utlösaren. Härvid berättar Pentagons källor nu, att ”när antalet förseglade anklagelser närmar sig 100 000 är Muellertiden över; tid att betala Barr-räkningen. ”Vi fortsätter dock att vänta på att dessa åtal ska ageras på och vill se handling, inte prat, på den här fronten.

Källorna svarar att USA: s president, Donald Trump, till att börja med början ”kan” släppa utrikesdepartementets inspektör Michael Horowitz och f.d. FBI direktören James Comeys rapporter, samt avklassificera FISA-dokumenten innan han åker till Storbritannien och Frankrike den 2 juni för att fira 75-årsdagen av D-dagen. ”D-dagen kan komma att få en ny mening,” säger källorna.

Sionisternas ansträngningar att avvärja alla dessa undersökningar genom att röra upp problem i Mellanöstern misslyckas också dramatiskt. Rekommendationen från tidigare CIA Operations Officer och US Marine Intelligence agent Robert David Steele att Trump tar kontakt med det iranska ledarskapet har haft effekt, säger Pentagonkällor. ”Trump kanske kan ha ett toppmöte med den högsta ledaren Ali Khamenei vilket kan hjälpa till i hans affärer med Nordkorea,” säger de.

Det finns också ett enormt tryck från Pentagon att ”skaka om det korrupta, slösaktiga militära industrikomplexet (MIC)”, säger källorna. ”När Turkiet, Indien, Iran, Kina, Syrien, Libyen, och till och med EU får bättre ryska vapen, har en tsunamivarning levererats” för att ”rensa” MIC och tvinga det att göra bättre produkter, säger de. Att kasta Turkiet närmare Ryssland med inköp av Su-57-fighters och S-500 anti-flygplans försvar ”är ett djärvt drag för att demontera Nato och försvaga Israel,” tillägger de.

Pentagonkällorna verkar också ganska optimistiska angående konflikten med Kina och säger att ”Kinas handelskrig och extrema fördomar mot Huawei kan användas för att få Boeing på näsan, med kinesiskt ledda globala bojkotter, orderannulleringar, återkallande av certifieringar, markställningar och avslag på landningar och luftrum ”för att tvinga företaget att städa upp sin akt.

Pentagonkällorna säger att amerikanska militären vill hjälpa ”Amerika att befria sig från den sionistiska parasiten”, medan Israel förpassas till pariastatus. ”

Den polska regeringen har också blivit en stor aktör i den anti-sionistiska rörelsen, efter att sionisterna försökt utpressa 300 miljarder dollar från det landet som ”kompensation för förintelsen”. Polackerna har publicerat Röda Korsrapporten om de nazistiska koncentrationslägren som hävdar att 271 301 människor dödades, inte 6 miljoner. De har också hävdat att Polen själv var det värsta offret för nazistiska grymheter.

http://www.klubinteligencjipolskiej.pl/2019/02/oficjalne-zrodla-z-miedzynarodowego-czerwonego-krzyza-dowodza-ze-holokaust-byl-zydowskim-oszustwem/?fbclid=IwAR3xtHz7dl-ZWskDFDIfukpsOKncfI_gxXNR26t2i0oSMHBNMq9KxlXZbog

Som en person med polsk-judiskt blod tror jag verkligen att det är på tiden att en riktig, historisk, opartisk, faktabaserad och offentlig utredning lägger denna fråga till vila en gång för alla. Att sätta folk i fängelse för att ifrågasätta den officiella ”Holocaust”-(brännoffer till Baal) berättelsen skapar bara misstankar. Sanningen behöver inte gömma sig bakom straff.

I vilket fall som helst, är det faktumet att polackerna står fast ett tecken på den växande globala motreaktionen mot kazarie-maffian och deras sionistiska mardröm.

Det finns också en växande motreaktion mot den kazariska maffians företagskontroll, säger Pentagonkällor. De noterar att milstolpen, Högsta domstolens mål mot Apple, ”banar vägen för antitruststämningar från konsumenter för att tvinga Justitidepartementet att bryta upp tekniska jättar som Facebook, Google, Amazon och till och med Apple.”

https://www.engadget.com/2019/05/13/supreme-court-apple-app-store-price-fixing-lawsuit/

Monsanto har nu också förlorat tre större mål och har blivit exponerade för att ha använt speciella åtgärder mot journalister och opinionsgivare. Det företaget och dess förälder Bayer håller på att lära sig karmalagarna.

https://www.france24.com/en/20190519-france-monsanto-bayer-world-wide-march-environment-planet-roundup-glyphosate

Slutligen vill jag avsluta den här veckans rapport med ytterligare en del goda nyheter. En Amazonstam har besegrat stora oljebolag i en rättegång och bevarat 7 miljoner hektar regnskog.

https://www.disclose.tv/amazon-tribe-wins-lawsuit-against-big-oil-saving-millions-of-acres-of-rainforest-367412

Vem säger att de goda inte vinner? De dåliga människorna förlorar på alla fronter, och planetarisk befrielse är möjlig år 2019.

https://benjaminfulford.net/
______________________________________________________

Alla artiklar, videor och bilder som publicerats på Dinar Chronicles har lagts in av läsare och/eller handplockades av webbplatsen själv för informations- och/eller underhållningssyfte.

 

Dinar Chronicles är inte en registrerad investeringsrådgivare, mäklare, bank eller valutahandlare och som sådan bör ingen information på webbplatsen tolkas som investeringsrådgivning. Vi har inte för avsikt att och tillhandahåller inte ekonomiska, juridiska, skattemässiga, politiska eller andra råd till läsare på denna webbplats.

 

Copyright © 2019 Dinar Chronicles

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...