Benjamin Fulford Full Rapport, 23 juli 2018

Benjamin Fulford Full Rapport, 23 juli 2018

Per Staffan 26 juli 2018

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

Khazariska maffian dömd till följd av Putin / Trumps hemliga överenskommelse

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018-07-23

Att läsa The New York Times och andra Khazariska maffiaföretags propaganda dessa dagar är som att läsa Pravda strax före Sovjetunionens fall. Ingen tror på deras lögner. Ändå tvingas de att rapportera att den Sovjetisksocialistiska Europeiska Unionen står med djupa problem. Det beror på att den amerikanska presidenten Donald Trump och Rysslands president Vladimir Putin har kommit överens om att deras gemensamma fiende är den Khazariska maffian. De agerar på detta på många sätt, som vi kommer att se nedan.

Vi kommer att återkomma till det, men låt oss först titta på två senaste opinionsundersökningar som visar att den Khazariska maffian har förlorat kontrollen i USA. Den första är en Axios-undersökning som visar att 92% av republikanerna och 72% av amerikanerna anser att ”de traditionella största nyhetskällorna rapporterar nyheter som de vet är falska, eller avsiktligt vilseledande. ”

https://www.axios.com/trump-effect-92-percent-republicans-media-fake-news-9c1bbf70-0054-41dd-b506-0869bb10f08c.html

Den andra är en gallupundersökning som frågade amerikanerna vad de oroade sig för. ”Global uppvärmning” registrerades inte alls och Ryssland låg på mindre än 1% trots en massiv, långvarig Khazarisk maffiamediekampanj för att främja båda dessa frågor som de viktigaste problemen på jorden.

https://www.commondreams.org/news/2018/07/21/zero-hour-youth-led-marches-across-globe-demand-immediate-and-ambitious-climate

http://www.climatedepot.com/2018/07/21/new-gallup-poll-americans-do-not-even-mention-global-warming-as-a-problem-36-problems-cited-but-not-climate/

Det här är som det var med Pravda (”Sanning”) strax innan fallet av det Khazariska maffiakontrollerade Sovjetunionen.

Khazariska propagandamedia träffades också av en förödande ”sanningsbomb”, kastad av den ryske Presidenten Vladimir Putin på presskonferensen som följde på hans 16 julimöte med U.S. president Donald Trump. Putin berättade för hundratals journalister och propagandister att ”Affärskollegor till [Neocon Kraftmäklare Bill] Browder har tjänat över 1,5 miljarder dollar i Ryssland. De betalade aldrig några skatter, varken i Ryssland eller i Förenta staterna, men pengarna flydde landet och överfördes till Förenta staterna ”och att” De skickade en stor summa pengar på 400 miljoner dollar som ett bidrag till Hillary Clintons kampanj. ”

Denna sanning ensam sprängde hela Rysslandskampanjen mot Trump i luften, som khazarierna hade hoppats skulle rädda dem. Men de kommer inte att bli räddade, för khazarierna har nu helt tappat kontrollen över militären och underrättelseapparaten i USA. Pentagonkällorna säger att den information om Browder som getts till dem av Putin kommer att hjälpa till att ”förstöra Hillary och hennes kabal”.

Dessutom är den senaste högnivåavhopparen från Khazarian-kontrollen den tidigare chefen för Säkerhetspolisen James Clapper, säger Pentagon källor. ”Clapper glömde aldrig sin militära ed och rädslorna för militära tribunaler som en pensionerad trestjärnig flygvapengeneral och kastade Obama under bussen”, säger källorna.

Clappers vittnesbörd ”kan skicka Hillary Clinton, tidigare FBI-direktör James Comey, tidigare CIA-direktör John Brennan och andra förrädare till galgen, och i själva verket kan Clapper ha handlat i samförstånd med Nationella Säkerhetsbyråns (NSA) Direktör Amiral Mike Rogers och de samfällda stabscheferna hela tiden, Säger Pentagonkällor.

Det faktum att det amerikanska utrikesdepartementet tog bort ett uttalande som beskyllde Ryssland för nedskjutning av Malaysian Air Flight 17 över Ukraina en dag efter att Trump mötte Putin kan vara ett tecken. Det här är frågan som kommer att ta ner den tidigare amerikanska presidenten Barack (Manchurian Candidate) Obama .

Det finns också andra tecken på att denna händelse kan vara viktig. En är arresteringen av den tidigare malaysiska presidenten Najib Razak för en korruptionskandal på 4,5 miljarder dollar.

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/03/former-malaysian-leader-najib-arrested-in-45bn-graft-probe

Detta är en stor sak, för i denna skandal har spåren lett till Rothschild Bank AG i Zürich, Schweiz. Den här banken är i sin tur ett dotterbolag till den franska grenen av den Rothschild-familjekontrollerade, Paris-noterade Rothschild & Co.

https://www.straitstimes.com/world/europe/swiss-regulator-says-rothschild-bank-ag-broke-anti-moneylaundering-rules-in-1mdb-case

Denna undersökning, tillsammans med vittnesmål från Clapper, kommer sannolikt att blanda in den franska grenen av Rothschilds i kapningen av Malaysian Air Flight 370/17. Det här planet, i verkligheten ett begagnat flygplan köpt från Malaysia, ”kapades” i Malaysia och skickades via Tel Aviv till Florida, där det laddades med kärnvapen och användes av Obama för att hota 58 ledare som samlats i Holland för ett ”kärnvapensäkerhetsmöte. ”

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Nuclear_Security_Summit

Det målades sedan om från Flyg 370 till Flyg 17, fyllt med lik, och skickades till Ukraina, där det sköts ned i ett misslyckat försök att starta ett kärnvapenkrig med Ryssland. Poängen här är att vittnesbörd av Razak och Clapper, tillsammans med pappersspåret från den malaysiska skandalen, har lett fram till den franska grenen av Rothschilds.

De franska Rothschilds har stort inflytande i Asien. Till exempel, Chou En Lai, den första premiärministern i det kommunistiska Kina, liksom tidigare toppledaren Deng Xiaoping och många andra utbildades samtliga i Frankrike av franska kommunister. Dessa franska kommunister var khazariska maffiaagenter som mest sannolikt finansierades av franska Rothschilds, enligt en fransk kommunistprofessor som deltog i den kinesiska kommunistrevolutionen och dess efterdyningar.

Dottern till den japanska finansministern Taro Aso är också ingift i den franska grenen av Rothschilds. De använder bland annat Aso för att köpa stöd för sin hemliga gren i Asien från kinesiska och japanska gangsters, enligt en person närstående Aso. Detta hjälper till att bekräfta vad NSA länge har berättat om Rothschilds inflytande i Kina och Japan.

De franska Rothschilds skickade också en representant för att träffa WDS (White Dragon Society) efter kärn- och tsunami massmordsattacken på Japan den 11 mars, för att hota med ytterligare sådana attacker, säger WDS-källor. De backade efter att ha fått mothot som att attackera La Palmaön i Atlanten med jordbävningsvapen och skicka en 100 meter tsunami till USA: s östkust, säger källorna. Ni kan få bekräftat att det var en stor, oförklarlig jordbävningssvärm vid La Palma strax efter Fukushima-attacken.

https://ruffletheteacher.com/2011/08/12/la-palma-canary-islands-700-earthquakes-since-july-2011/

I alla fall har den brittiska grenen av familjen Rothschild redan kapitulerat. Efter Jacob Rothschilds död i november har Nathan, den nya familjechefen, visat en vilja att samarbeta med WDS.

Pentagonkällor, för sin del, rapporterar att ”Efter att drottningen överlämnat sig till Trump begick före detta makan till Nathaniel Rothschild självmord i London…

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5960035/Final-photo-Kate-Moss-reality-star-BFF-tragic-death-pair-attended-lavish-wedding.html

… och Storbritanniens underjordiska baser och portaler förstördes. ”För dem som fortfarande inte tycker att dessa saker är verkliga, ta en titt på seismograferna i förra veckans jordbävningar i länken nedan. Dessa sorters seismografresultat är endast möjliga med sprängämnen. Dessutom är Storbritannien inte utsatt för naturliga jordbävningar.

https://www.thesun.co.uk/news/6808043/surrey-earthquake-magnitude-gatwick-airport-latest/

Nu när de brittiska Rothschilds har gett upp måste de franska, tyska och schweiziska grenarna vara färdiga att avslutas för att mänskligheten ska frigöras. Det faktum att franska Rothschild-slavpresidenten Emmanuel Macrons livvakt anklagades av polisen efter att ha slagit protestanter, är ett tecken på att man riktar in sig på Macrons gangsters som ett steg mot att ta bort Macron och befria Frankrike.

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/22/macron-bodyguard-alexandre-benalla-cancels-wedding-to-face-police-questions

Tysklands kansler Angela Merkel håller fast vid makten på uppdrag av den tyska familjegrenen, men det faktum att hon inte tar sommarsemester i år för första gången på 10 år visar att hon också är under belägring.

https://www.express.co.uk/news/world/990796/angela-merkel-holiday-cancelled-germany-government-latest

Den schweiziska grenen, för sin del, har artigt ombetts av asiatiska kungliga familjer att lämna tillbaka det stulna guldet som de har använt för att finansiera BIS och G7. Om inget tillfredsställande svar kommer så kommer specialstyrkor och eventuellt kärnvapen att användas, lovar WDS-medlemmar.

Det faktum att Trump berättade för CBS News att Rothschild-ägda EU var en ”fiende” och också antydde att han inte skulle riskera ett tredje världskrig för att skydda europeiska länder visar att dessa länder inte har någon riktig militär för att backa upp dem längre. Så det är bara en fråga om hur och när Ryssland och USA kommer att ta bort sina Rothschild-kontrollörer.

https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview-cbs-news-european-union-is-a-foe-ahead-of-putin-meeting-in-helsinki-jeff-glor/

https://www.politico.eu/article/donad-trump-nato-montenegro-defending-could-mean-world-war-iii/

Under tiden i USA pågår det fortfarande gott om strider. George Bush Sr.s hjärtläkare sköts förra veckan, vilket ledde till att Pentagonkällor sade att denna incident skulle kunna orsaka att ”Guns of August” kan avlossas.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/22/heart-doctor-to-george-hw-bush-dies-in-bicycle-shooting

”Guns of August” kan behövas för att förbereda ett uppföljande Trump- och Putin-toppmöte som Pentagon-källor säger kan ske i september. Förmodligen kommer informationen från Putin till Trump att hjälpa Pentagon att hitta vilka som annars behöver tas om hand i USA

http://tass.com/world/1014095

Pentagonskällor gav följande tips om vad man kan förvänta sig: ”Efter att ha kallat hans supportrar superliten, var Trump bemyndigad att ta ner inte bara Silicon Valley och Hollywood, utan också Federal Reserve styrelsen och Big Pharma.”

Pentagonkällor säger också att valet i Zimbabwe som äger rum den 30 juli kommer att vara viktigt för att få afrikanskt guld som behövs för att återställa en ny afrikansk valuta som en del av den kommande globala valutaåterställningen.

Som ett tecken på att de gamla regenterna känner till vad som är skrivet på väggen, sade Henry Kissinger, som just var ordfördande i ett Bilderbergmöte i Italien, att Trump ”kan vara en av de figurer i historien som från tid till annan dyker upp för att markera slutet på en era och tvinga den att ge upp sina gamla pretensioner. ”

https://sputniknews.com/world/201807201066554344-kissinger-trump-putin-summit/

Det låter som ett kapitulationsuttalande.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...