Enhörningen Starlight via Galaxygirl, 12 december, 2017

Enhörningen Starlight

Via Galaxygirl, 12 december 2017

Hälsningar kära barn, det är jag Starlight, som kommer till er nu med mycket kärlek och ärliga avsikter. För den här gynnsamma dagen, den 12/12, är den idealiska tiden att vara väldigt målinriktad med vad ni skapar och mot vad ni riktar era kreativa möjligheter.

Andas djupt in Kristus Ljus denna kraftfulla portaldag – och minns när allt var rent och helt och gott i er verklighet. Kom ihåg att vara i Källans Ljus och att vara helt omsluten av ovillkorlig kärlek, glädje och frid. Njut av det, för det påminner er om ert Hem.

Ni människor är för närvarande mitt inne i en virvlande malström av tunga kraftfulla ljusvågor, som kommer från Centralsolen och bombardera er planet med kärlek och ljus. Det klibbiga mörker som alltför länge har lurat på er vackra planet har tonat bort. Koncentrera er på att lösa upp det orena, både på och inom ert fysiska, andliga, emotionella och mentala jag, för det är verkligen dags för förnyelse av sanningens strålande vita ljuskoder och att lyfta fram det som inte är i linje med kärlek, så att det kan komma upp och läkas.

Många av er har fullt upp med att läka på många nivåer och dimensioner samtidigt. Detta kommer också att ske, eftersom allt är en stor enhetscykel som håller på att upptäcka sig själv och utvecklas mer och mer i kärlek.

Vi vet att människorna är mycket trötta rent fysiskt och vissa även själsligt. Vila nu i detta ljus och koncentrera er på att anpassa er till dess renhet och frid. Föreställ er att ni blir omslutna av Källans Ljus, och självklart blir ni det, eftersom ni lär er det snabbt, eller hur? Era avsikter är kraftfulla och det ni föreställer er skapar ni, åtminstone på något existensplan, och för vissa händer det nästan omedelbart i denna verklighet. Det här kommer att bli mer naturligt för er, och därför måste ni bli bekväma med den här kunskapen om kraften i er kreativitet.

Det är sant. Var i frid. Jag nuddar ert tredje öga med mitt horn och skickar ljus till era utvecklande vingar. Det är jag, Starlight. Kalla på mig. Jag är här för er och stödjer mänskligheten i dess massplanetariska uppstigning.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...