Nikola Tesla via Erena Velazquez, 18 mars 2021

 

Nikola Tesla via Erena Velazquez

18 mars 2021

Jag är Nikola Tesla och jag är glad att vara här och tala till er alla. Det var ett tag sedan jag lämnade denna dimension, ungefär för 78 år sedan. Jag blev kallad en elektrisk och mekanisk ingenjör under mitt liv på Jorden. Jag såg mig själv mer som en uppfinnare. Jag var tursam och välsignad att få leva ett långt mänskligt liv, till 86 års ålder. Under min tid här var jag en mycket upptagen man som hela tiden skapade nya uppfinningar. Några av dem brann i eldsvådan i mitt laboratorium 1895, vilken var anlagd av den Negativa Sidan, och andra gömdes för mänskligheten efter min hädanfärd. De kommer att göra allt för att stoppa eller sakta ner framskridandet och utvecklingen av den Mänskliga Civilisationen.

Mina upptäckter skulle kunna göra denna del av Galaxen mycket modern och avancerad, som att göra vilket flygande objekt som helst extremt snabbflygande. Alla borde vid det här laget ha sitt eget rymdskepp att resa i, ni skulle kunna hålla vädret i balans och tryggt för alla, fri energi skulle användas överallt på Jorden för olika saker, och ni skulle kunna skydda er mot ovälkomna gäster från andra galaxer osv.

Istället för att hjälpa er att förbättra era liv samlar nu dessa teknologier damm på hyllorna. Kontrollörerna av denna planet vill inte att någon ska dra nytta av dem, de vill att denna värld ska fortsätta använda primitiv vetenskap och utrustning.

Under mitt liv här hade jag visioner som ledde mig till mina många uppfinningar. De sade mig att jag var mentalsjuk bara för att dölja den verkliga sanningen om dem, varför jag hade dem. Jag tog mot information från det Universella Medvetandet, vilket vi alla har förbindelse med.

Snart kommer alla de dolda uppfinningarna av mig och andra att se Ljuset och tjäna mänskligheten. Den här världen kommer att bli fri och kommer att använda ren energi, vatten och mat, utan föroreningar. Den Mörka Sidans mål har alltid varit att styra och inte tillåta någon positiv utveckling runt globen som kan få dem att förlora sin makt över mänskligheten.

Det jag vill poängtera är att genom hela vår historia har vi uppfinnare alltid fått kämpa känslomässigt och finansiellt, därför att De Negativa undertryckt allt som kan vara gynnsamt för folket. Det tjänar deras Mörka Agenda att undanhålla teknologi som kan hjälpa er att se Ljuset och väcka upp alla.

Då, i de dagar jag var här, försökte jag övertyga investerare som J.P Morgan att försöka använda och experimentera med mina upptäckter, som trådlös energi. Tro mig, det var mycket utmanande att få pengar till experiment och utveckling av sina uppfinningar på den tiden.

Den tid ni alla lever i är otroligt betydelsefull på grund av den kommande transformationen, som är på väg till en nya fas i denna planets historia. Slutligen kommer Mörkrets förtryck att försvinna som om det aldrig funnits tidigare. Fred och frihet kommer att vara den enda andan på Moder Jord.

Mänskliga varelser kommer att bli angenämt överraskade av hur snabbt deras liv förändras på bara kort tid, med fantastiska och futuristiska saker, en ny typ av transporter osv., vilka tagits fram av många unika skapare, inklusive mig. Varje del och funktion i ert samhälle kommer att moderniseras, och alla de negativa sakerna kommer att antingen helas eller helt avlägsnas från ert dagliga liv.

Den avancerade teknologin kommer att förenkla era liv och bringa glädje, inget mer av att utföra tusen uppgifter varje dag som alla gör. Er tid kommer att ägnas åt mer produktiva och kreativa uppdrag, istället för att slösas på meningslösa och tråkiga saker.

Jag är mycket glad att jag deltar i er Uppstigning, från andra sidan slöjan, som budbärare och observatör. Tidpunkten är förplanerad av de Gudomliga Styrkorna, så processen sker bakom stängda dörrar, mycket snart kommer allmänheten att med egna ögon få bevittna vilka förändringar som sker i den här verkligheten. Alla lögner och allt bedrägeri kommer att försvinna som vatten i hetta.

Ert tålamod kommer att belönas, för att ni väntat så länge på er frihet. Vänligen, glöm inte att många av er har lidit globalt i stor omfattning, och frigörelsen kommer från Himlen, från Fadern, Galaktikerna, Uppstigna Mästarna osv. KÄRLEK OCH LJUS KOMMER HIT OCH KOMMER ATT STANNA HÄR PÅ MODER JORD FÖR EVIGT.

Jag är så lycklig för er skull och jag firar mänsklighetens kommande seger. Jag sänder mina Välsignelser och mitt Ljus till alla. Tack.

Var Beslutsamma i Allt Ni Gör, Och Vänligen, Glöm Inte Att Vi Alla Är Ett.

Nikola Tesla

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...