Benjamin Fulford Full Rapport, 27 november 2017

Benjamin Fulford Full Rapport, 27 november 2017

“Enorma Åtalbara Underrättelsekap” – Fulford Report – 27.11.2017

 

De goda killarna vinner, folk, och det kommer inte dröja länge förrän de sista hjärntvättade slavarna befriats från det Khazariska skuldslaveriets mind-control-matris och brottslingarna samlats ihop. Marine-razzian förra veckan mot CIAs huvudkontor i Langley, Virginia har gett en enorm mängd åtalbar information, säger Pentagon och andra källor. “[U.S. President Donald] Trump vann STORT, med Clinton-länkade Pedofilringar uppbrutna i Kina, liksom Filippinerna, Afrika och Tyskland. Militära tribunaler och förseglade åtal över hela USA närmar sig 4000, “enligt Pentagonkällor.

Denna räd var möjlig eftersom Trump undertecknade en verkställande order den 20 oktober för att återkalla pensionerad militär till aktiv tjänst för att “ta ner Bush-Clinton-kabalen, den judiska maffian och rensa CIA och FBI från förrädare”, säger källorna.

Källorna säger att under 18 november razzian mot CIA: s huvudkontor beslagtogs datorer och dokument och därmed “blev cirka 400 droganläggningar lokaliserade och USA: s militär började bomba dem i Afghanistan den 19 november.” De tillade att de bombade platserna märktes som Talibanska för att “vara politiskt korrekt”. Med andra ord vill de inte att världen ska tro att det finns ett inbördeskrig som äger rum inom det militära industriella komplexet.

Under alla omständigheter har marinsoldaterna bevisat att de är sempre fidelis (alltid trogna), eftersom detta inte bara var en militär operation utan en underrättelseoperation, en psykologisk krigföringsoperation och den största anti-drogoperationen i historien ” fortsätter källorna.

Förutom att skära av heroinpengar från Afghanistan har stängningen av flyg- och landförbindelser till Nordkorea stoppat flödet av amfetaminpengar till den kazariska kabalen, enligt asiatiska hemliga sällskaps källor.

Massarresteringarna och deportationen av MS-13 El Salvador-gänget, vilka är hyrda mördare för drogledaren El Chapo, liksom en ny attack på de mexikanska och colombianska drogkartellerna, innebär att kokainpengar från Sydamerika också skärs av. Den pågående legaliseringen av marijuana över hela världen har också skurit av den källan till Khazariska svarta pengar.

När CIA-drogpengarnas inverkan torkar upp är Internationella brottmålsdomstolen redo att åtala CIA och Bush-kabalen för tortyr och andra krigsförbrytelser i Afghanistan och på andra håll, säger Pentagon och andra källor.

Ett av de största korruptionsfallen i USA: s militärhistoria har också lett till utredningen av 440 personer, däribland 60 amiraler – en tredjedel av marinens högsta ledning. Avlägsnandet av dessa korrupta officerare, mestadels stationerade i Asien, betyder att den 7: e flottan snart kommer att sluta skydda de korrupta politikerna i Japan, Sydkorea och den hemliga Khazariska kolonin i Nordkorea. Detta kommer att innebära att amerikanska arresteringar kommer att följas av liknande gripanden i Asien.

De japanska brottslingar som deltog i den 11 mars 2011 tsunamin och den nukleära massmordsattacken på Japan, och som fruktar för sina liv, har häktat visselblåsaren och Gnostic Illuminatis Stormästare “Alexander Romanov”, även Slasha Zaric, och internerat honom under omänskliga förhållanden vid Hasegawa Sjukhuset i Fuchu, Tokyo. Telefonnumret till sjukhuset är 81-422-31-8600. Tidigare premiärminister Yasuhiro Nakasone, tidigare premiärminister Yoshiro Mori, borgmästare i Koganei City, polischefen i Koganei City och alla andra brottslingar som är involverade i Fukushima-brottet mot mänskligheten kommer att fängslas och slutligen avrättas om de inte släpper Zaric fri och omedelbart håller presskonferenser för att bekänna sina synder. Deras tillgångar kommer att konfiskeras och Zaric kommer att kompenseras för den skada som har tillfogats honom, säger WDS-källor (WDS). Naturligtvis kommer hjärnorna i USA, Italien och Schweiz också att ställas inför rätta för dessa brott.

Många top-Khazarian-gangstrar som Bill Gates och George Soros har redan “tagits ur tjänst”, säger WDS-källor. Nästa bland de mest framträdande personerna som förväntas bli nedtagna är Eric Schmidt från Google, Jeff Bezos på Amazon, Mark Zuckerberg på Facebook, liksom Masayoshi Son på Softbank och många andra oligarker som har använts som trattar till att tvätta privatägda central bankers fiatpengar in i realekonomin. Japanska högerkällor säger att Son har “redan har tagits om hand”.

Under tiden tillhandahöll en källa inom det amerikanska marina högkvarteret också smutsiga detaljere av andra Khazariska brott som upptäcktes i razzian. Detta mottogs via e-post från en CIA-vit hatt:

Från en Marinsoldat vid CIA-högkvarteret

De amerikanska marinsoldaterna gjorde en räd mot Central Intelligence Agency (CIA) i Langley, Virginia den senaste helgen. Marinsoldaterna hämtade mycket bevis som drar in välbekanta politiker i förskingring, valriggning, identitetsbedrägeri, mord, mordkomplotter, inhemsk terrorism och pedofili. Jag har listat följande 23 PUNKTER för att väcka ditt intresse och sammanfatta vad som händer:

PUNKT 1: En räd har gjorts emot CIA: s huvudkontor, FBI har neutraliserats och 35 biljoner dollar av amerikanska statskassans förskingrade medel har återhämtats. Omkring 100 biljoner dollar har förskingras av Bushs och Clintons.

PUNKT 2: President Donald Trump återöppnade president John F. Kennedys mordfiler och George H.W. Bush låg bakom det. JFK:s obduktionsfotografier var förfalskade.

PUNKT 3: De sexuella avslöjandena av alla dessa medlemmar av Kongressen är en vanlig mediaavledning för vad som verkligen händer (USA: s marinraid mot CIA: s huvudkontor och president Trump påtvingar militär krigsrätt) bakom scenen.

Punkt 4: Alex Jones från Infowars är en förrädare och ett nationellt säkerhetshot som är kopplad till en avdelning av Mossad, Israels hemliga underrättelsetjänst.

PUNKT 5: Hillary Rodham Clinton hade beordrat morden genom inhemska lönnmordsgrupper, på Ron Brown (handelssekreterare), William Colby (direktör för Centrala Underrättelsetjänsten), Vince Foster (vikarierande Vita Husrådgivare) och John F. Kennedy Jr. son till mördade presidenten John F. Kennedy) – och andra.

Punkt 6: Dåvarande republikanska presidentkandidaten Trump hade rätt i att senator Ted Cruz fader var inblandad med Lee Harvey Oswald.

PUNKT 7: Kaliforniens Rep. Adam Schiff, ledamot av parlamentets permanenta utvalda kommitté för underrättelser och Chicagos borgmästare Rahm Emmanuel, tidigare Vitahusstabschef för USAs president Barack Obama, är kopplade till Mossad. Både Schiff och Emmanuel är pedofiler.

PUNKT 8: Barack Obama föddes i Kenya och den tidigare presidenten har begått identitetsbedrägeri. Obama ska gripas för identitetsbedrägeri.

Punkt 9: Senator Cruz är en kanadensisk medborgare som förfalskade sitt födelsecertifikat för att bli amerikansk senator och har begått identitetsbedrägeri. Cruz ska arresteras för identitetsbedrägeri.

PUNKT 10: President Trump har filen över varje journalist (till exempel Anderson Cooper [CNN / CBS], Chris Matthews [MSNBC], Wolf Blitzer [CNN] och eventuellt Alex Jones [InfoWars]) som finns på CIA:s lönelista.

PUNKT 11: USA: s marinsoldater tog bort datorer från CIA: s huvudkontor under helgen.

PUNKT 12: De har nu bevis och belägg för att Hillary Rodham Clinton har begått valbedrägeri, förräderi och uppvigling. Hon är en droghandlare. Hon har begått massmord. Hon har mördat folk vid utrikesdepartementet som en mord-att-hyra komplott.

PUNKT 13: Bill Plante, som avgick som CBS News-korrespondent i november 2016, bekräftade att JFK sköts från fronten, Tennessees Senator/Demokratiska presidentkandidaten Al Gore vann faktiskt valet 2000 och hela terroristattacken den 9/11 var riggad. Plante sade att inget av detta kommer att rapporteras för att reportrar är rädda för sina liv.

PUNKT 14: Detta land kommer inte att ha ett underskott när protokollen är genomförda. $ 100 biljoner kommer in, $ 35 biljoner går direkt in i US:s statskassa, och det finns ett överskott på $ 15 biljoner. Vi kan skära ner skatter, bygga om militären, skapa ett bra infrastrukturprogram för detta land, och Donald Trump kommer att sluta som den störste presidenten sedan Ronald Reagan.

PUNKT 15: George H.W. Bush försökte mörda president Reagan tre gånger under Reagans åttaåriga presidentskap.

Punkt 16: “Daddy Bush” (och Hillary Clinton) har också försökt att mörda president Donald Trump sju gånger. Och Bush har genom åren varit involverad i 25 mordkomplotter mot andra större politiska figurer – speciellt Kongressmedlemmar och senatorer.

Punkt 17: Om Gore hade tagit sitt ämbete och Busharna inte kunde stjäla valet, fanns det en komplott för att ta bort Gore och sätta vicepresident Al Lieberman som president.

PUNKT 18: Det finns en nedtystad sak som involverar California Rep. Maxine Waters och Blue Moon Bank i Thailand.

PUNKT 19: Rene Bouchers angrepp den 3 november 2017 på anti-krigs/abortmotståndare Kentuckysenator Rand Paul var ett försök till mord. “Den där killen [Boucher] blev medfaren ” för att Paul vet för mycket och han kan inte kontrolleras.

PUNKT 20: En reporter i ett större nätverk skulle avslöja en historia – som han sitter på vid denna dag – att regeringen kontaktade barnhem runt om i landet och betalade dessa barnhem för att transportera föräldralösa barn till Washington D.C., så Dick Cheney och George H.W. Bush och andra pedofiler (t ex Barney Frank) kunde välja ut de barn som de ville ha sex med. Sedan tog de dessa barn till fester. Prostituerade var närvarande vid dessa fester. Kongressmedlemmar drogades och fotografier togs av politiker och dessa föräldralösa barn i sexuella komprometterande positioner. En stor del av Kongressen var (och är nu) kontrollerade genom utpressning.

PUNKT 21: När de amerikanska marinsoldaterna gjorde räden mot CIA-byggnaderna återfann de finansiella transaktioner, försäkringsdokument och andra dokument från före terroristattacken den 9/11. Alla dessa dokument har nu US Marines Underrättelsetjänst.

PUNKT 22: Staten Wisconsin, Federal Reserve och före detta (från 2001-2005) Wisconsins Guvernör Tommy Thompson var involverade i stöld av biljoner dollar från USAs Finansdepartement. Wisconsins Guvernör Scott Walker ska lämna över allt han har eller så kommer han att bli stämd.

PUNKT 23: Kaliforniendemokraten Guvernör Jerry Brown har beställt en pedogate utredning av sitt eget parti, som involverar Kaliforniens Rep./Minoritetsledare Nancy Pelosi och USA: s senator Kamala Harris.

Uppgifterna ovan överensstämmer inte helt med vad våra egna källor har berättat för oss, men det är tillräckligt omfattande för att lägga upp det praktiskt taget ordagrant. Till exempel säger våra egna källor att Barack Obama faktiskt föddes i USA men har begått identitetsbedrägeri, eftersom hans riktiga far var den amerikanska kommunistaktivisten Frank Marshall Davis.

Vi kan heller inte bekräfta att Wanta-protokollet kommer att aktiveras och $ 100 biljoner kommer att komma in. Vi kan dock bekräfta att Janet Yellen tvingades avgå som centralbankschef, trots att hennes mandat skulle förlängas fram till 2024. Detta innebär att US $ tryckpressen i USA kommer att tas ifrån den Khazariska mobben och i teorin kan obegränsat med pengar ställas till förfogande för att göra Amerika stort igen tillsammans med resten av världen.

Det finns fortfarande mycket kvar att göra, innan den Khazariska mobben verkligen besegras, så ännu är det inte tid att vila på våra lagrar.

I USA måste samhällets propagandamedia fortfarande tas ner och tvingas börja rapportera sanningen. Många steg har tagits i den riktningen förra veckan. Till exempel, Washington Post och de Khazarian-ägda Advance Publications står inför ärekränkningsrättegångar av senator Roy Moore i Alabama efter att deras sexuella övergreppsanklagelser exponerades som lögner, säger Pentagon källor. Donald Trump stöder Moore.

Ett försök från den khazariska mobben att tvinga Rupert Murdoch att sälja Fox stoppas av Trump-administrationen, enligt Pentagon-källor. Som ett första steg kommer justitieministeriet att tvinga Comcast att avstå från NBC Universal och ge upp sitt försök att ta över Fox, säger källorna. Arresteringen av toppmediachefer är också nära förestående, säger de.

Khazarierna för sin del drar ihop sina styrkor i Israel och Saudiarabien, med israeliska styrkor och legosoldat-armeerna i Saudiarabien som samarbetar för att försvara Khazarisk kontroll över mycket av världens olja.

Men enligt Pentagon källor, ” är Israel under ett vapenembargo, eftersom den gamla kunden Indien skrotat ett 500 miljoner dollars antitank missilavtal. Tyskland efter Merkel kanske slutar bygga ubåtar, Israel kanske inte får fler F-35 och kommer att nekas delar, och det 10-åriga 38 miljarder dollar militärhjälpspaketet som avtalades under Obama kan avbrytas. ”

Totalt sett var det verkligen en spektakulär vecka av segrar för Jordens folk. Det finns också obestridliga tecken på att regeringsförändringar kommer för Israel, Japan, Tyskland, Italien, Frankrike och England. Om detta händer och följs av masshäktningar, kommer vi att veta att mardrömmen av det khazariska babyloniska skuldslaveriet verkligen tar slut.

En ny gryning för mänskligheten kommer. Låt oss alla hålla trycket uppe för att få det att hända.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...