Benjamin Fulford Komplett Rapport, 28 januari 2019

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 28 januari 2019

Per Staffan 31 januari 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

Kabalens oljeroffande i Venezuela misslyckas; US-företagets konkurs skymtar

AvBenjamin Fulford, White Dragon Society
2019-01-28

Striden om planeten Jorden intensifieras, eftersom den sataniska härskande västra kabalen är inträngd i ett hörn, den är farlig och strider för sitt liv. Kabalen kämpar nu desperat för att behålla makten genom att stjäla Venezuelas oljereserver, eftersom de är dömda om de förlorar kontrollen över det finansiella systemet och därmed deras förmåga att hyra in skydd. Allt fler visselblåsare kommer ut och bekräftar att de verkligen torterar och mördar barn och fortsätter att försöka mörda majoriteten av Jordens befolkning.

Till exempel bekräftar den brittiska tidningen The Guardian nu vad vi länge har rapporterat, vilket innebär att HIV/AIDS medvetet spreds i ett försök att avbefolka Afrika.

https://www.theguardian.com/world/2019/jan/27/south-african-intelligence-officers-spread-aids-black-communities

För några år sedan rapporterade vi att en doktor Michael Meiring berättade att han tillsammans med poliovaccinpionjären Dr. Jonas Salk deltog i spridningen av HIV genom att införa det i poliovacciner som gavs till 2 miljoner afrikaner. Den initiala geografin av utbrottet av HIV/AIDS i Afrika svarar exakt mot geografin i poliovaccinationskampanjen. Vi kommer inte att gå in på det igen här i detalj, men vi försäkrar dig att Ebola, SARS, fågelinfluensa etc. också medvetet spreds som en del av denna avfolkningsagenda.

https://www.presstv.com/Detail/2018/02/22/553227/U.S.-bioweapon-viruses-insects-Georgia-Dilyana-Gaytandzhieva-Pentagon-Russia

https://sputniknews.com/military/201809111067942351-lugar-center-alleged-us-biolab/

Vi hör också från flera visselblåsare som beskriver hur medlemmar av den västerländska härskande eliten offrar barn som en del av deras dyrkan av Ba’al, också kallad Moloch, Set, Satan, etc. Vi kommer att diskutera några av de senaste grymma avslöjandena nedan, men låt oss först titta på den pågående globala maktkampen.

I sitt senaste utspel försöker den sataniska khazariska maffian nu behålla sin kontroll över det petrodollarbaserade finansiella systemet genom att beslagta Venezuelas oljereserver. Den självförklarade satanisten Leo Zagami uppmanar alla frimurare att backa ”oppositionsledaren Frimuraren Juan Guaido” som president som kämpar för ”Frimureri och Kristendom” mot den kommunistiska Påven Francis och de ”kommunistiska Jesuiterna”.

https://leozagami.com/2019/01/25/freemasons-vs-jesuits-in-venezuela/

Venezuela har 303 miljarder fat olja, världens största oljereserver, och dess ansträngningar att ta bort oljan från den khazariska maffians petrodollarsystem är den verkliga orsaken till försöket att störta president Nicolas Maduro.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2019-01-24_16-59-31_0.jpg?itok=85Nbaoy9

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-24/american-empire-pivots-toward-venezuela

Faktum är att misslyckandet med att störta Maduro är en typ ” Berlinmurens fall” för den Khazariska maffian. Som Pentagon källor förklarar, ”misslyckades den nykonservativa kuppen mot Maduro, när USA: s militär, Vatikanen, Mexiko, EU, Sydafrika, Ryssland, Kina, Iran, Turkiet, Indien, Kuba, Nicaragua, Bolivia och andra nationer inte följde med. ”Dessutom ”vägrar Brasilien och Colombia att invadera eller tillåta användning av sina baser, det finns inget FN-erkännande av marionetten Guaido, och till och med Organisationen av Amerikanska Stater misslyckades (16 av 34) med att få tillräckligt med röster. ”Det bör också noteras att Ryssland skickade kärnbombare för att skydda Venezuela och elitlivvakter för att skydda Maduro.

Hela denna operation har förresten drivits av den dömde Iran Contra-kriminella Elliott Abrams, senator Marco Rubio och Israels satanistiska kriminella minister, Benjamin Netanyahu.

Detta drag mot Venezuela kommer när det visserligen odemokratiska EU har utdelat ytterligare ett slag mot det khazariska petrodollar-systemet genom att tillkännage Saudiarabien som ett terrorfinansieringsland. Detta tillkännagivande kommer när EU har kommit upp med ett specialmedel för att undvika khazarie-ledda sanktioner mot Iran.

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-25/eu-adds-saudis-terror-funding-list-iran-sanction-evading-spv-reaches-advanced-stage

https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Will-EU-financial-vehicle-to-beat-USs-Iran-sanctions-be-a-game-changer-578541

Detta leder oss till Kanadas arrestering av Huaweis ekonomichef Meng Wanzhou för att ha begått bedrägeri genom att ljuga för amerikanska banker om företagets band till ett telekommunikationsföretag som gjorde affärer i Iran ”i strid med sanktionerna mot Iran”. Kanadas sionistiska slav, Premiärminister Justin Trudeau tvingades att avskeda Kanadas ambassadör i Kina eftersom ambassadören berättade sanningen genom att bland annat nämna att Kanada inte ens stöttade ”Irans sanktioner” till vilket arresteringen förmodligen var bundet.

Ni förstår att det här bråket handlar också om kontroll av det internationella finansiella systemet. Kineserna, genom Huawei, har byggt upp ett internationellt betalningssystem som inte bygger på det khazarisk-kontrollerade SWIFT-systemet, och det är vad det här verkligen handlar om – inte ”Iran-sanktioner”.

Den amerikanska företagsregeringen verkar emellertid ha stulit skattebetalarnas återbetalningar för att finansiera ett treveckors slut på statens nedstängning, fram till den 15 februari. Vi spekulerar i att det här är fallet eftersom meddelandet om ett tillfälligt återvändande till arbetet från regeringen sammanföll med ett tillkännagivande om att skatteåterbetalningarna skulle vara mindre än vad man kanske hade förväntat sig.

https://www.postbulletin.com/news/business/tax-preparers-warn-your-refund-may-be-smaller-than-usual/article_2019b754-4d83-503e-ac96-17e0ffcde602.html

Pentagonkällor har en annan förklaring och säger: ”Trump pausade bara avstängningen till den 15 februari så att han kan leverera State of the Union-talet, avslöja Högsta Domstolen som hänsynslös, betala grand juries och bekräfta domaren och advokaten general William Barr, medan FBI kan hantera fler arresteringsorder och sedan deklarera en nationell nödsituation. ”

Den amerikanska militären verkar tro att Trump är deras frälsare, men om han inte använder sin deklaration om en nationell nödsituation för att tillkännage ett jubileum och en stor kampanj för att hjälpa planeten i samma skala som det kinesiska OBOR-projektet, så är allt han verkligen gör att försöka bevara den konkursade amerikanska företagsregeringen.

På tal om konkurs så uppmärksammar Pentagon-källorna att ”Rothschild-agenten Roger Kimmel, som inte kan få räddningsaktioner från irländska skattebetalare, har avgått från styrelsen av Pacific Gas and Electricity efter utility files konkurs.” Förhoppningsvis kommer konkursförfarandena att avslöja företagets användning av riktade energivapen för att främja missriktad folkmords Agenda 21-politik.

I vilket fall som helst, trots oron i USA och attacken mot Venezuela, rör sig världen i en bra riktning, eftersom USA avvecklar sina militära kampanjer runt om i världen. Det sista draget på den fronten var ett fredsavtal som nåddes i Afghanistan. Det verkar också som att ett långvarigt gerillakrig i Filippinerna går mot sitt slut.

https://www.japantimes.co.jp/news/2019/01/27/world/foreign-troops-exit-afghanistan-18-months-draft-deal-taliban-sources-say/

https://www.nst.com.my/world/2019/01/454495/muslim-self-rule-backed-philippines-troubled-south

Världsfred är en förutsättning för att omstarta det finansiella systemet, så det är ett mycket gott tecken.

Ett annat gott tecken är ökningen av sataniska kultinsiders som kommer fram med avslöjanden om kulten som de är en del av. Nedan finns två sådana avslöjanden. Den första kommer från en europeisk kunglig familjevisselblåsare som nyligen har kontaktat den här författaren. Här är vad han hade att säga:

”Satan är en ockult titel – inte en person/sak. De sataniska elementen är en kult som sätter in deras ovanliga övertygelser i en falsk verklighet. När den falska verkligheten är avslutad, finns inte Satan helt enkelt; det kallas för ett paradigmskifte i fysiken. Jag tittade på hela det ämnet i khazarernas rättsmedicinska arkeologi; Det går tillbaka till de babyloniska Ba’alkulterna och de mänskliga offren, mestadels av barn. Det har förvandlats till det som nu är öppet känt som den katolska kyrkan – en mycket sataniserad kvasi-blodritual – kulten av Ba’al, eller för vilken klockan klämtar. Ursprunget till Jesuiterna kan spåras hela vägen tillbaka dit också. Refererar till beviset på Fukushima-incidenten när jesuiten [Svarta påven Peter Hans Kolvenbach] proklamerade sig som Satan. Det är en hög svart kyrkas titel liknande påven. Jag låter inte detta nonsens hota mig; de är psykotiska brottslingar och inget annat.

”Jag brukar hålla mig ovanför detta för självbevarelsens skull, men det hände en mycket ovanlig episod här medan jag granskade några högnivåbevis på det ovanstående – en satanisk ritual i Australien där polisen deltog, av alla människor, där en gravid kvinna öppnades från bröstbenet till skrevet, hennes barn dissekerades och åts, och en rad drogade barn paraderade ut och halshöggs, inget mindre, och den vanliga bloddränkta sex orgien som hände vid World Trade Centers banbrytande. 9/11 var ett blodsoffer för att ringa in detta bisarra begrepp av antikrist eller andra återkomsten-allt messianskt. Jag blev mycket bekymrad över hela detta fall och blev verkligen väldigt sjuk.

”Det har förekommit några liknande incidenter genom åren, men jag måste undersöka så många – fallscenarier -för att utforma detta finansiella system. Den andra lilla guldklimpen i hela denna affär var LHC CERN, som returnerade ett meddelande ”Tekel.” Det här är en gammal babylonisk fras ”Meme tekel Parsin” eller ”skriften finns på väggen” och det går tillbaka till Nebukadnezar. Jag förstår att när det här gjordes känt av de högsta nivåerna av sataniska element i de olika härskande klasserna runt om i världen, sträckte alla upp händerna eftersom de finansiella system som skyddar dem, upprätthåller dem, tog slut. Helt klart har man mycket pratat om NLP-orden ”Kvantskifte”, som hänvisar till den här händelsen, det verkligen iögonfallande ögonblickliga införandet av hela DLTs tekniska revolution, inklusive den nya världens finansiella system. ”

Det andra avslöjandet hittades förra veckan i en chatrumsdiskussion.

https://8ch.net/pol/res/12708444.html

Här är ett citat från den:

”Jag kommer från en rik familj i bilindustrin men har drivits i exil eftersom jag inte är av deras sort. Var inte rädda, jag har tillräckliga medel för att finnas för evigt, eller tills jag dödar mig själv. Men innan dess vill jag förklara för dig som kanske är intresserad, hur rika pedofiler kan köpa individer eller grupper av barn. Tjänster som erbjuds inkluderar också förstörelse av bevis, polisskydd, barns sexuella utbildning före försäljning och frakt över hela Europa. Det är pedo Amazon för överklassen. Huvudförvaringsanläggningen opererar från min familjs kanton. Bellinzona är där du hittar huvudstaden för pedo kriminella organisationer. Det drivs av vissa judar och andra. Tack till er alla, jag har lärt mig sanningen om judar. ”

De som denna person refererar till som ”judar” är naturligtvis inte riktiga judar, men medlemmar av Ba’alkulten som låtsas vara judar. De förklär sig också som muslimer, som i den saudiska kungafamiljen, eller kristna, som i Bush-familjen osv. Deras tid är över.

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...