Benjamin Fulford Komplett Rapport 7 maj 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport 7 maj 2018

Weekly Geo-political News and Analysis

Rensning på högsta nivåer av hemliga regeringen betyder undergång för satanisterna

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018-05-07

Ett vaktombyte och en rensning av hemliga maktmäklare bryter dödläget i striden om Jorden, säger Pentagon, Vatikanen, byrå och andra källor. Detta förväntas resultera i det officiella avslöjandet av sanningen om 9/11 och 3/11 samt avlägsnande av flera G7-ledare, enligt källorna. För att sparka igång den här processen, kommer amiral Mike Rogers, chefen för NSA som ”avgick” den 4 maj ”att vittna inför Kongressen för att utdela en dödsstöt mot Kabalen”, säger Pentagonkällor.

Ett offentligt synligt tecken på denna förändring var det formella valet av Fra ’Giacomo Dalla Torre till 80: e stormästaren av Maltas Riddare den 2 maj.

https://www.ncronline.org/news/world/knights-malta-elect-interim-leader-new-grand-master

Detta är viktigt eftersom Maltas Riddare inte bara är en välgörenhetsorganisation, utan en militär order vars medlemmar, den Västra elitens yttersta topp måste följa order. Vid ett tillfälle skickade MI6 mig en lista över medlemmarna av ordern och jag såg att den innefattade tillräckligt med höga amerikanska militärofficerare och myndighetsansvariga för att kontrollera det militära industriella komplexet. Tyvärr var någon så bekymrad över att jag hade den så att den togs bort från min dator tillsammans med en flyttbar hårddisk för säkerhetskopiering som jag trodde att jag hade gömt väl. Icke desto mindre visar andra offentliga listor att ordern inkluderar personer som George Bush Sr. och Jr., Henry Kissinger, David Rockefeller, Drottning Elizabeth, etc.

https://www.biblebelievers.org.au/kmlst1.htm

Det som är intressant om Dalla Torre är att han lyder Påve Francis, till skillnad från sin föregångare, Fra ’Robert Festing, som rapporterade till Kardinal Raymond Burke. Det här är vad självbeskrivna satanisten Leo Zagami hade att säga om detta drag:

”Våra värsta farhågor besannades när den sista traditionella ordern som utgör ett hot mot Francis, Maltas Riddare, och fortfarande oerhört kraftfull inom militären och underrättelsetjänsten över hela världen (inklusive den konservativa sidan av CIA), tydligen har förlorat sin kamp för försvar av tradition och kristendom. ”

http://leozagami.com/2018/05/02/pope-francis-takes-over-the-knights-of-malta/

Zagami har berättat för författaren att han har ätit mänskliga foster och deltagit i ockulta ceremonier för att ”kalla upp demoner” och andra entiteter. Jag antar att det är denna ”tradition” som han försvarar. Han sade också att kristendomen var ”en religion för slavarna.” Så ”kristendomen” han försvarar är den fortsatta förslavningen av mänskligheten.

I vilket fall är dessa förändringar inte bara kopplade till religion, utan är också nära kopplade till de högsta nivåerna av världsfinans och makt. Det beror på att Vatikanen hemligen kontrollerar de flesta världsregeringar och ledare genom att ge dem ett val mellan ”bly eller silver”, det vill säga mord eller en stor insättning i deras namn i Vatikanbanken, bekräftar P2 Frimurare och andra källor.

På denna front har Vatikanens nr. 3 och personenen som ansvarade för ekonomi, kardinal George Pell, tagits bort från makten förmodligen för att han står inför kriminellt åtal för att dölja sexmissbruk i kyrkan. Händelsevis började hans rättegång den 2 maj samma dag som Maltas riddare valde sin nya ledare.

https://www.theguardian.com/australia-news/2018/may/01/who-is-cardinal-george-pell-and-what-is-he-accused-of

Detta innebär att toppen av västerländsk finansiering, kärnan i Deep State, är under nytt styre.

Dessa förändringar sammanfaller med ett stort drag av Påve Francis för att använda finansiella instrument på hög nivå för att finansiera …

en massiv kampanj i Sydamerika och Afrika för att bekämpa fattigdom och miljöförstörelse, säger P2 Frimurar-källor. Det är mycket vi blir ombedda att inte skriva just nu, men vi kan bekräfta att denna åtgärd har till synes obegränsad finansiering bakom sig.

CIA-källor i Asien och Rothschild-familjekällor säger också att en högnivåintrig som involverar guld och rättigheter till historiska tillgångar pågår. En Rothschild-källa säger till exempel att ”Julia Divinagracia, d.v.s. Alpha och Omega, kidnappades.” Alpha och Omega finansierade både Väst och Sovjetunionen under kalla kriget enligt både CIA- och FSB-källor. CIA-källorna rapporterar för sin del nya Rothschild-förbundna rörelser för att ta över guldgruvorna i Bougainville och andra delar av Sydostasien. Fotografier av vissa ”individer av intresse” är relaterade till dessa intriger, säger källorna, cirkuleras av CIA.

I vilket fall som helst, bortsett från dessa bysantinsk typ intriger, finns det en tydlig enighet inne i USAs militär-industriella komplex och en beslutsamhet från deras sida att permanent avsluta Kabalstyret säger Pentagon källor.

För detta ändamål ansluter sig ovannämnda ”White Hat Rogers” (NSA) till tidigare underrättelsetjänstemännen, Mike Flynn (DEA), Buzzy Krongard (CIA), Louis Freeh, Bob Mueller (FBI) och den militära organisation som är Trumps pretoriska vaktstyrka för att dumpa Deep State ”, lovar Pentagonkällan.

NSA: s nye chef, general Paul Nakasone, kommer också att kontrollera CIA och rapportera till de förenade stabscheferna, noterar källorna. Tidigare CIA-chefen Mike Pompeo, som nu är chef för Statsdepartementet, har rapporterat till aktiv tjänst, vilket innebär att USA: s Statsdepartement också är under kontroll av den amerikanska militärregeringen nu, noterar källorna.

Ett synligt tecken på att innebär detta en verklig förändring, är naturligtvis rörelsen mot fred på Koreahalvön. Ett annat tecken har varit Statsdepartementets beslut att minska finansieringen till de falska ”vita hjälmarnas” propagandastyrkor i Syrien.

Som källan noterar, ”Deep State räknar som förseglade anklagelser fler än 29.000 st., Justitiedepartementet, CIA, FBI och Statsdepartementet rensas, och Bush Sr. sparkades ut från sjukhuset.” Inläggning på sjukhus är en beprövad och sann metod som används av Deep State-operatörer för att undvika arresteringar.

Det är intressant att notera att John ”Daesh” McCain har meddelat att han kommer att bjuda in George W. Bush och Barack Obama att tala vid sin kommande ”begravning”, när han dör av ”naturliga orsaker”, men han kommer inte att bjuda Trump.

Självklart är elefanten i rummet som alla undviker genom att använda eufemismen ”Deep State”, Israel och sionisterna som var McCains sponsorer. För dem är händelserna under upplösning mycket snabbt. Satan-tillbedjande Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har ”kallats till Moskva den 9 maj för att se en segerparad där Putin kommer att leverera ett ultimatum för att avsluta den slutliga konflikten som har uppehållit den globala valutaåterställningen”, säger källorna.

”Sionismen är i sin dödskamp, eftersom Israel är globalt isolerat i sin strävan att döda Iranavtalet och kommer snart att exponeras för 9/11 och 3/11” lägger Pentagon källorna till. Dessutom har Toppsionisten, Vita Husagenten Jared Kushner blivit försatt ur spel, noterar de. Israel är nu ”omgivet av överlägsna ryska vapen, och hotade av av global bojkott, avyttring och sanktion (BDS), och kan inte tvinga kongressen att godkänna en anti-fri-tallag som straffar BDS-anhängare, samt är besegrade i domstol när det förlorade USA: s Högsta Domstolsfallet Jesner mot Arab Bank, och nekades en plats i FN: s säkerhetsråd. ”

Det andra som Pentagonkällorna sa var att USA: s Andra Flotta reaktiverades för att ”skydda östkusten och EU, samtidigt som Kina och Israel hölls borta i en gemensam amerikansk-rysk säkerhetsarkitektur.”

Omnämnandet av EU i samband med en ”gemensam amerikansk-rysk säkerhetsarkitektur” innebär att Ryssland och USA har nått någon form av överenskommelse över EU. Det är intressant eftersom Amsterdams flygplats Schiphol stängdes hela natten den 29 april på grund av ett ”strömavbrott.” Eftersom moderna flygplatser har flera överflödiga backup nätaggregat, är det en bra gissning att flygplatsen stängdes för att låta specialstyrkor grupperas över hela Europa för att avlägsna ledande Kabalmål.

Under nästa vecka måste vi hålla ett öga på synliga kvarvarande kaballedare som Theresa May i Storbritannien, Angela Merkel i Tyskland och Emmanuel Macron i Frankrike.

När det gäller Macron säger källor i franska nationella övergångsrådet att han är så isolerad från sina egna säkerhetsstyrkor att han använder utländska livvakter som han talar med på engelska. Föreställ dig hur amerikaner skulle känna sig om USA: s president använde icke-amerikanska spansktalande livvakter.

Den 5 maj marscherade över 5000 demonstranter, många av dem militära och andra tjänstemän, till ett mentalsjukhus i Paris för att kräva frisläppande av Marc Granier, en medlem av Frankrikes elit CRS VIP-skyddskraft. Granier blev med våld placerad på ett mentalsjukhus efter att ha utsatts för regeringsförbrytelser på hög nivå (inklusive flera mord på tjänstemän, poliser, journalister etc.) i en YouTube-video som släpptes den 2 maj, noterar rådet. Videon (på franska) kan ses här:

https://www.youtube.com/watch?v=zfJ1i5B1YMA

Granier lämnade detaljerad bevisning till Övergångsrådet liksom till den ryska ambassaden i Paris som försäkring om något händer med honom. Tja, det har hänt, så vi ska se hur länge den satanstillbedjande Macron och hans falska regering är kvar vid makten.

Till slut så har flera japanska högerledare och medlemmar av ömsesidiga självförsvarsorganisationer (felaktigt betecknade som organiserade syndikat) kontaktat denna författare för att informera honom om att Japans olika underjordiska organisationer förenar sig under ett enda baner. Det betyder att Yamaguchi-gumi, Inagawa-kai och Sumiyoshi-kai kommer att gå ihop för att se till att Japan blir ett självständigt land än en gång.

https://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...