Benjamin Fulford – Fullständig rapport, 1 januari 2018

Benjamin Fulford – Fullständig rapport

1 januari 2018

 

Gott Nytt År: Hundratals kazariska gangstrar ur den högsta toppen, inklusive Familjen Bush, har överlämnats till Gitmo

I ett historiskt ögonblick av poetisk rättvisa, har nu de flesta av de USA-baserade högst uppsatta förövarna tillhörande det falska ”kriget mot terrorismen” själva överlämnats till USA:s marinläger i Guantanamo Bay, säger Pentagons källor. ”Rotschilds förmågor George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, Busharna, Podestarna och många fler kan ha flugits till Gitmo för militärrättegångar, medan Försvarsdepartementet spenderar $500 miljoner för att uppgradera fängelset och sända dit ytterligare militärpoliser och marinsoldater”, säger källorna.

I ett av flera tecken på bara hur historisk den nya amerikanska revolutionen är: ”30 kongressledamöter kommer inte att återvända inför det nya året”, säger Pentagons källor. CIA-källor bekräftar också att den tidigare USA-Presidenten Bill Clinton, som hoppas på en uppgörelseförhandling, avslöjar andra personer, såsom den tidigare CIA-ledaren John Brennan, topp-USA-Mossad agenten Rahm Emmanuel, tidigare Vice Presidenten Dick Cheney och många fler.

Vidare, i och med att USA:s President Donald Trump utlyser januari 2018 till att bli en ”Anti-Slaveri-Månad”,

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/president-donald-j-…

 

… så stormas centers för människoslaveri runtom i världen och stängs ner. I Saudiarabien har 3000 sexslavar befriats, enligt ryska FSB-källor. I USA ”inträffade ett elavbrott den 27 december vid pedo-paradiset Disneyland”, när stället stormades av specialstyrkor som bekämpar människo-slavdrivare, säger Pentagons källor. I samband med uppenbara sammankopplade händelser, avled i förra veckan Washington Posts arvinge Bill Graham samt Jordan Feldstein, bror till skådespelaren Jonah Hill, poängterar källorna.

Ett annat drag var att Julian Assange ”avlägsnades från Ecuadors ambassad för att ta ner kabalen och han kan bli benådad tillika med Mike Flynn”, tillägger källorna.

”På juldagen stormade Delta Force en herrgård som ägs av förre President Barack Obama i Thailand, fylld med vapen, sprängämnen, guld och tunnlar, som kan vara sammankopplad med förre Thailands Premiärminister Thaksin Shinawatra, Busharna samt människoslaveri”, säger Pentagons källor ytterligare.

Vi har även tagit emot en del färska upplysningar under veckoslutet från två CIA-källor som verkar i Sydostasien och som låter som en Hollywood-triller gällande en stöld av 100 ton guld på öppna havet.

”Den största delen av det guld som kommer att användas till att stötta uppbackandet av den nya globala guldbaserade valutan förvaras i Jakarta. Det finns mer än 100 k-meter ton. Det är känt som ’off-ledger’ guld (Au) från Soekarno-eran, när han var M1 för säkerhetskontona”, sade en av källorna. ”En del av detta guld, som inte är en del av den japanska samling som togs under Andra Världskriget från runtom i Kina och Asien, stals i förra veckan”, säger källorna.

Detta är huvudstoryn:

https://kalbar.antaranews.com/berita/358399/president-to-attend-joi…

Detta är hur guldet flyttades till Jakarta:

https://kalbar.antaranews.com/berita/358395/satkamla-lantamal-xii-i…

Här är översättningen till en del:

”Från havssidan deltog Satkamal Lantamal XII Kal-Lemukutan den 12 nov 2015 i att stötta Marinens säkerhet som hörde till President Joko Widodos tjänstebesök vid det nationella Julfirandet i västra Kalimantan, som hölls i Pontianak på torsdagseftermiddagen.”

Med andra ord så var Indonesiens muslimska presidentbesök för att fira jul, en täckning för en större marin operation att flytta 100 ton guld.

Men tre källor, inklusive en indonesisk general, säger att det örlogsfartyg som bar guldtackorna blev kapat ute till havs på internationellt vatten.

Här är versionen av händelserna enligt CIA:s källor:

”Det var en mycket välplanerad operation. Guldet lastades till en ubåt och ’försvann från radarskärmen’ till Singapore. Detta var en del av hela spelet högst upp i Indonesiens regering, tillika med några av toppspelarna i Singapores regering. Det löfte som gavs under det hemliga mötet vid APEC-sammanträdet i Vietnam användes för personlig vinst. De allra högsta aktörerna i denna teater planerade och försvann med guldet.”

”Detta skulle användas som en liten del av den nya guldbaserade valutan med Ryssland, Kina och Indien. Det är för närvarande 99 % rent och går lätt att smälta till 99,95 renhet (den minsta renhet som tillåts av LBMA). Uppskattat mellan 80-100 metriska ton, kommer detta att göra några få högst upp i den indonesiska regeringen extremt förmögna inom 3D-matrisen (för så länge som den varar). Problemet är att de har stulit något som är av stor betydelse.

Detta skedde för att gynna mänskligheten. Jag fick höra att det kommer att bli efterverkningar, inklusive stränga straff, som fängelse eller värre. Guldets rörelser har övervakats med hjälp av speciell utrustning som kontrolleras av de Vita Hattarna. Förövarna har ingenstans att gömma sig. Man känner redan till deras namn.

”Dessa högt uppsatta korrupta politiker stod under order från sina överordnade, Sionist-kabalen, som fortfarande har ett starkt fotfäste i Indonesien.”

Förflyttandet och det tillhörande guldets kapande är sammankopplat med någon slags större finansiell händelse som ska äga rum någon gång under den första hälften av detta år, säger en annan CIA-källa. Denna källa, som tidigare har försett oss med både stora tillslag och desinformation, säger att det finansiella systemet helt och hållet kommer att stängas ner, aktiemarknaden kommer att sjunka till noll, bankkonton kommer att tömmas och uttagsautomater kommer att stängas ner under tiden som denna händelse äger rum. Detta kommer att följas av införandet av det nya guldbaserade systemet, säger denna källa.

Det föreligger vissa bevis som stöttar detta scenario. Indien, Ryssland, Kina och flera andra länder har officiellt förkunnat att de kommer att gå över till en guldbaserad valuta. Kineserna har även sagt att de kommer att handla med olja för guld och yuan. Vidare har hela ledningen för The Federal Reserve Board blivit ersatt.

Vi kan också se att världens aktiemarknader alltmer håller på att fjärma sig från verkligheten. Till och med människor som aldrig ens har studerat grundläggande ekonomi, känner till att när fler människor säljer än köper, så kommer priserna att sjunka. Men USA:s aktiemarknad har uppnått rekordhöga nivåer, fastän säljarna långt har överskridit köparna alltsedan 2013. Verkligheten har ett sätt att hinna ikapp och illusionerna håller aldrig i evighet.

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-31/stocks-all-time-highs-the…

 

Det finns även tecken på att ytterligare en Lehman Brothers-liknande chock är synlig på horisonten:

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-31/chart-day-hasnt-happened-…

I alla händelser kommer det att bli möjligt att fullständigt få ett slut på den kazarisk-styrda maffian under detta år, inte bara i USA, utan i hela världen ifall man vidtar rätt åtgärder. Tidigare under denna kamp blev jag av Pentagons källor ombedd att ”tänka som en militär” och komma fram med specifika mål. Åratal av efterforskningar och samtal med hundratals källor, inklusive Rotschildarna, Rockefellarna och de japanska kungligheterna, har tvingat mig till slutsatsen att problemet ytterst ligger hos P2-Frimurarlogen och deras plan att skapa en en-världsreligion och ett världsomspännande fascistiskt imperium som kontrolleras av ättlingarna till Cesar.

Som exempel blev jag nyligen ombedd av en NSA-källa att se på TV-miniserien ”The Bourne Identity” från slutet av 80-talet. Berättelsen handlar om en jakt på Carlos the Rackal (Ramirez Sanchez), den ökände terroristen som var aktiv för 30 år sedan under den senare delen av det förra århundradet. Det som fängslade mig är att filmen berättar om hur Carlos får skydd i olika kloster och jobbar utifrån kyrkor. Det beror på att Leo Zagami i P2-Frimurarlogen talade om för mig att det var de som styrde både katolicismen och kommunismen.

Det som verkligen irriterar mig är att Carlos, som blev arresterad år 1994, tilläts publicera en bok som förespråkade terrorism år 2003, som heter Revolutionary Islam. Samtidigt frös USA:s Department of Homeland Security bankkontona hos de förläggare som försökte publicera min bok om den hemliga kampen för planeten jorden och som förespråkar världsfred. Man kan se dessa människor för vilka de är genom ett ständigt rädsloframkallande och krigsförespråkande (Iran, Nordkorea, Syrien, osv.) i sina kontrollerade massmediaoperationer.

Så avslutningsvis, ifall USA:s militär och de vita hattarnas råd vill ha ett slut på striden under 2018 och de önskar specifika mål, så skulle jag rekommendera att de riktar in sig på den Kalabriska halvön, Rom, Milano, Tel Aviv, Zug samt Basel. Ifall de gör det så skulle de slå ner de självutnämnda sociala krafter som står bakom terrorismen, falsk flagg-attackerna, mass-inflyttningen av unga ensamstående muslimska män (inte familjer) till Europa osv. Påve Francis, med sitt förespråkande om bedrägeriet med global uppvärmning, är bara ett snyggt ansikte för denna demoniska grupp.

Till sist talar den japanska militära underrättelsen om för mig att någon slags operation mot Bank of Japan håller på planeras under det nya året.

Låt oss göra detta till ett lyckligt och segerrikt nytt år för den här planetens människor och levande varelser.

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

“Top Khazarian Mobsters Renditioned to Gitmo” – Fulford Complete Report – 1.1.18 – Sananda

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...