Benjamin Fulford Komplett Rapport 5 november 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport 5 november 2018

Per Staffan 8 november 2018

Saudiarabien bryts upp; Israel måste välja mellan Netanyahu och Tel Aviv

 

Av Benjamin Fulford

Veckovisa rapporter

Demonteringen av Khazariemaffians kontrollnät fortsätter med pågående nedtagning av Saudiarabiens ledarskap, säger Pentagon, CIA och andra källor. I synnerhet sker förhandlingar nu mellan Ryssland och USA för att dela Saudiarabien i en sunni-zon, kontrollerad av Iran och en Shia-zon, kontrollerad av Turkiet enligt CIA och FSB-källor.

Här är vad Pentagon hade att säga om det här: ”Karma är en bitch, eftersom Saudiarabien kan slitas sönder för vad det gjorde med Jamal Khashoggi och Mohammed ben Sawman (MBS) och kan tvingas avsluta Jemenkriget och häva Qatar-blockaden, medan USA kan hitta nya partners i Turkiet och Iran efter Global Currency Reset. ”

Det andra som händer är att de efterlängtade arresteringarna av kabalister i USA redan har börjat, säger källorna. Högsta profilen för dessa är äldre Goldman Sachs-bankirer arresterade tillsammans med den tidigare malaysiska premiärministern Najib Razak för att ha plundrat pengar från det landet. En av användningarna för de stulna pengarna var att finansiera den Rothschild-glorifierande filmen ”The Wolf of Wall Street”.

https://www.npr.org/2018/11/01/663197943/2-goldman-sachs-bankers-charged-in-malaysian-financial-scandal

Flera av de över 61 000 förseglade anklagelserna kommer att öppnas efter det amerikanska mellanårsvalet, men redan har ”Gitmo Air är hjulen uppe”, säger Pentagon-källorna.

En annan synlig aspekt av detta är kabalens, (Rockefeller-fraktionen) General Electric Corporations pågående konkurs, säger källorna. Den här författarens farfar George Taylor Fulford var den största enskilda aktieägaren i GE innan han dog i en mystisk bilolycka 1905. Samtliga tidningsarkiv, relaterade till denna krasch, har försvunnit, men hans GE-aktier gick alla till Rockefeller-familjen via en korrupt trust, enligt min mormor. Så för mig är detta poetisk rättvisa mer än ett sekel efter händelsen. Det är också viktigt att komma ihåg att GE var intimt involverad i morden i kärntsunamiattacken den 11 mars 2011 i Japan, eftersom det var deras kärnreaktorer som förmodligen var vid hjärtat av detta brott.

Under alla omständigheter fortsätter den pågående långsamma aktiemarknadskollapsen att kräva företagsoffer när det nya Kvantfinansiella Systemet går online, säger Pentagon-källorna.

Källorna säger också att ”Migrantkaravanen[i Mexiko] kan ha neutraliserats med 15.000 amerikanska trupper till gränsen, eftersom ISIS [Daesh], MS13 och andra kriminella element arresterades av Special Forces, medan Mexiko har förmått många att söka asyl ”. Med andra ord, försöket att använda denna karavan för att störa USA: s mellanårsval har neutraliserats.

Det finns också en högsta nivå intrig som pågår i östra Asien med fjärrstyrd kapning och krasch av indonesiska Lion Air Flight JT610, säger CIA-källor. Denna flygkrasch var en del av ett proxyslag för kontroll av Singapores finansiella system, säger källorna.

Här är CIA-rapporten om kraschen:

”Lion Air JT610-kraschen var avsiktlig. Det finns ingen flygplanskropp kvar. De flesta passagerarna kommer inte att identifieras, eftersom det inte finns något kvar att analysera. För närvarande har fyra passagerare identifierats, en från ett fingeravtryck som tagits från ett finger, en från en tatuering som finns på en bit hudvävnad, en från en tennissko som ses på ett foto som bärs av en passagerare före flygningen och en från en klänning som en passagerare sågs bära av hennes familj före flygningen. Kropparna, tillsammans med planet, pulveriserades.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-11-03/lion-air-jet-s-final-plunge-may-have-reached-600-miles-per-hour

”Cockpit-recordern, OM den hittas, kommer det inte att avslöjas för allmänheten. Om den hittas kommer historien vara att den är skadad och inte kan repareras. Den innehåller de sista minuterna av pilotens och medpilotens ord. De visste troligen att flygets kontroller hade tagits över på distans. Denna information kan inte avslöjas för allmänheten.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-11-05/crashed-jet-s-elusive-audio-may-hold-key-to-indonesian-tragedy

”Igår fick jag veta att de 28 regeringsmedlemmarna i deras olika kapaciteter var en del av ett white hat-team som förhandlade fram en överenskommelse med företrädare för den sionistiska kabalen om frisläppandet av en av guldbunkrarna på Bangka Island. Detta skulle användas för humanitära ändamål, och starta med Indonesiens folk. (Det här berättades för mig av en person som jag litar på och har kunskap om dessa frågor). Det verkar som om den sionistiska kabalen gav sitt svar på förhandlingarna genom att spränga planet. ”

Dessutom säger andra CIA-källor att det aktuella guldet länge har kontrollerats av Singapores långvariga premiärminister Lee Kuan Yews familj. (LKY). LKY var en av de få personer som tilläts växla in de obligationer som utfärdats av bankkabalen, vilka backades upp av guld som stulits från Asien, säger källorna. Pengarna tvättades in i det globala finansiella systemet via tennbrytningsindustrin, säger de. Detta är en av hemligheterna bakom denna ö-stats välstånd, säger de.

Denna författare är nu också i besittning av en av dessa obligationer, med ett totalt värde inklusive ränta på 1,16 miljarder dollar. Denna obligation har ägts av dottern till Pu Yi, den sista kejsaren av Kina. Hon lever i Japan under en ny identitet och den överlämnades till den här författaren via ett buddhistiskt tempel med det villkoret att den skall används för att finansiera inrättandet av en meritokratiskt drivande framtida planeringsbyrå. Obligationen är en del av en serie, uppbackad av 70 000 ton Manchu-guld värt totalt 4,5 miljarder dollar (inte 40 biljoner dollar som tidigare rapporterats) som kommer att monetiseras på ett ansvarsfullt sätt, eftersom projekt för att rädda planeten godkänts av experter och arbetet är utlagt till budgivning från den privata sektorn, säger White Dragon Society (WDS) källor.

Obligationen är ansedd som äkta och kabalen är nu under tryck för att fullfölja sina löften och lösa in den. Det Gnostiska Illuminati har berättat för WDS att de har har fyra kärnvapen till sitt förfogande. WDS har informerat den sionistiska kabalen att de kommer att förstöra Tel Aviv och Basel, Schweiz om obligationerna inte monetiseras. Därefter förstörs antingen New York och London, eller Washington DC och Rom.

Om det här låter radikalt, kom ihåg att mänskligheten har utraderat 60% av de vilda djuren bara sedan år 1970. Det betyder att vi står inför en planetisk utrotningsnivåhändelse.

https://www.theguardian.com/environment/2018/oct/30/humanity-wiped-out-animals-since-1970-major-report-finds

Fonderna ska användas för att finansiera en massiv kampanj för att stoppa miljöförstörelse, avsluta fattigdom och tillåta mänsklig expansion i universum. Försök att förhindra att kampanjen startar kommer att hanteras med nödvändig kraft, inklusive de extrema åtgärder som nämnts ovan, säger WDS-källor. Tänk också på att vi ber högkriminella brottslingar att återlämna guld de stal och dessa brottslingar har redan blivit artigt ombedda att lämna tillbaka det stulna godset.

Under alla omständigheter är det osannolikt att dessa vapen någonsin kommer att behöva användas, eftersom amerikansk militär- och agenturers vita hattar redan är på ärendet. Pentagon källor säger, ”Kabalnedtagningen kommer intensifieras efter att USA: s president Donald Trump möter Rysslands president Vladimir Putin i Paris den 11/11, som också råkar vara Veterans Day.”

Det är också intressant att mycket har hänt med denna författare på mikronivå sedan en av obligationerna överlämnades till WDS.

För det första, teknikern som ansvarar för en populär japansk internetbaserad TV-show som jag är med i (med över 600 000 veckovisa visningar, fick jag höra) träffades av en bil på Halloween-kvällen, vilket ledde till att showen avbröts i 5 månader medan han återhämtar sig. Japanska gangsters ringde senare denna författare för att ta på sig händelsen. Men de förklarade att den var relaterad till gängrivalitet och hade ingenting att göra med mitt framträdande på tv-servern. Vi vet inte vilka de är för deras telefonsamtal hade inte något nummer.

Av mer intresse, ett kvinnligt MKUltra offer som utsatts för mikrovågsvapen flög över från Spanien för att be om WDS-skydd. Hon verkar arbeta för jesuiterna, som inte nödvändigtvis är fiender till WDS.

Vad vi menar med det här är att medan Peter Hans Kolvenbach, Jesuiternas före detta chef, spelades in av NSA när han skröt på telefon att han var Satan och var ansvarig för 3/11 Fukushima-attacken, förbereder sig den nya jesuit och katolska ledaren för sin egen massiva kampanj för att hjälpa till att rädda planeten, säger P2 Frimurarkällor. Så länge vi är överens om behovet av att rädda planeten, och att många parallella ansträngningar mot detta mål kan samexistera, då måste tidigare rivaliteter glömmas bort.

Vi får också veta av japanska gangsters att jesuiterna beordrar Barbara Bushs kusin Richard L. Armitage och Japanhandläggaren Joseph Nye att pressa japanska slavpremiärministern Shinzo Abe att följa sina order. Båda dessa män följs 24/7, och för jordens skull rekommenderar vi starkt att de samordnar sin verksamhet med WDS.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...