Benjamin Fulford Report,18 mars 2019

Benjamin Fulford Report 18 mars 2019

Per Staffan 21 mars, 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

“Avgörande vändpunkt” – Fulford Report – 08.3.2019

Slaget för att befria mänskligheten från kabalstyrning når en avgörande vändpunkt

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019/03/18

Kampen för att befria mänskligheten från en kult av människooffrande Satanstillbedjare (Ba’al, Molech, etc.) når en viktig vändpunkt när intensiva strider rasar på flera fronter. I själva verket står slaget mellan massorna, lierade med militären i de flesta länder, och den djupt förankrade toppnivåeliten.

Människor som undrar varför inga massarresteringar har ägt rum måste förstå att vi har att göra med ett tusenårigt kontrollsystem som inte har för avsikt att försvinna tyst i natten. För att förstå hur djupt kaninhålet går, ta en titt på diagrammet nedan.

high tech freemasons.docx

Det här diagrammet handlar inte bara om forntida historia, utan representerar snarare ett system som fortfarande kontrollerar de flesta toppledarna i världen.

Till exempel, förra veckan gav Rysslands underrättelsetjänst oss bevis för att inte bara Tysklands premiärminister Angela Merkel utan även Storbritanniens premiärminister Theresa May och Litauens president Dalia Grybauskaite är ” är alla tre biologiska döttrar till Hitler Rothschild och Kasners.”(Kasner är Merkels flicknamn) ”

Salomon Rothschild gör barn med Ms. Anna Maria Schicklegruber. Alois Rothschild Hitler (Adolfs far) älskar sedan med Clara Polzl Hitler och ut poppar bebisarna på Braunau am Inn där Påve Benedict från samma blodlinje föddes, säger källorna. Som bevis gav de detta fotografi som påstås vara av de tre från deras dagar av ledarskapsutbildning på Tavistock Mind Control Institute:

De noterar också att May, som försöker hårdast att blockera Brexit, gör samma sataniska ”eye of the pyramid” handtecken som Merkel.

Sedan i Kanada har vi premiärminister Justin Castro-Sinclair, som kanske har mördat sin halvbror Michel Trudeau (vars kropp aldrig har hittats). Castro-Sinclairs mor, Margaret Sinclair, är dotter till James Sinclair av den blodlinje som grundade Scottish Rite Freemasonry. Castro-Sinclair har avslöjat sina sanna färger genom att förråda årtionden av kanadensisk utrikespolitik med blint stöd för nazistiska regimer i Ukraina och Israel och genom att vägra att ta Bank of Canada ut ur kabalkontroll.

high tech freemasons.docx

https://kioo17journal.blogspot.com/2018/02/cuba-claims-canadian-prime-minister-is.html?fbclid=IwAR0axEnbvOkw8EEUETowQAQ333jUisoJbIROEuhtViCPbgRNzgmhwEitmLI

https://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Trudeau

In unexpected move, Trudeau commits Canada to defending Zionism

Det är också väl dokumenterat att den franska presidenten Emmanuel Macron är en Rothschild-slav. Faktum är att de flesta så kallade världsledarna är slavar, vilket vi tidigare har skrivit om.

Så till vem rapporterar alla dessa människor till slut? Svaret är inte falska judar som Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Netanyahu är bara en underchef som rapporterar till Svarta Soldyrkarna i Italien och Schweiz. Detta bevisades av hans väldokumenterade engagemang i Fukushimas massmordattack mot Japan. Den här attacken styrdes av den tidigare toppjesuiten Peter Hans Kolvenbach, som hävdade att han var Satan direkt efter att detta hände i ett telefonsamtal inspelat av NSA, bekräftar japanska militärkällor.

Så, om vi ska befria mänskligheten, måste vi förstå exakt vilka vi har att göra med, och det betyder att vi måste gå ner i ett annat djupt kaninhål och titta på en av de hemliga styrande familjerna: Farnese. Nedanstående bilder visar deras familjefästning, den ursprungliga femkanten, Pentagon i Washington – vars skapelse de var hjärnan till – och en 1600-talskarta som visade sig att de redan då hade gjort upp planer för att Washington DC skulle vara centrum för en världsomspännande romersk fascistisk babylonisk regering.

Vatican/Jesuit War Rooms

http://continuingcounterreformation.blogspot.com/2009/08/romes-pentagon-forerunner-to-washington.html

Okej, vid det här laget måste vi visa läsarna hur relevant allt detta är för aktuella händelser. Låt oss börja med slakten i moskén i Nya Zeeland förra veckan. Skytten har ett Black Sun emblem på sin ryggsäck.

Vi kommer inte att gå för djupt i den här typen av attacker (eftersom det har blivit väl dokumenterat på annat håll), förutom att kommentera att det var ett offer till Satan som var avsett att frambesvärja makt för kabalen.

BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 6: FAKE Intended to Ramp Up Red Flag Gun Confiscation without Due Process

Låt oss nu titta på inblandningen av den italienska maffian, som tar order från de Svarta Soldyrkarna, i de senaste händelserna mellan Nordkorea och USA: s president Donald Trump.

Observera att den kinesiske presidenten Xi Jinping efter toppmötet mellan Trump och Nordkoreas starke man Kim Jong Un sköt upp sitt planerade marsbesök i USA för att träffa Trump. I stället flyger han denna vecka till Italien för att möta de riktiga cheferna.

https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/chinas-xi-jinping-to-visit-italy-france-as-rome-joins-belt-and-road

Relaterat till detta var mordet förra veckan av Maffia Gambinos familjechef Frank Cali. En P2-frimurarkälla säger att Cali dödades för att ”den italiensk-amerikanska maffian lovade framgång i mötet mellan Trump och Kim Jong Un eftersom de hade genomfört en penningtvättstransaktion till förmån för Nordkorea.” Men källan fortsatte ” Mötet misslyckades, därför att den ideologiska geopolitiken i kraftblocken var starkare än pengarna. ”Gambino-familjen tvingades därför betala för de stora förluster som uppstod, eftersom de fann sig fast med högar av värdelösa nordkoreanska valutor, sade han.

Också kopplat till detta var razzian på den nordkoreanska ambassaden i Spanien som ägde rum strax före toppmötet Kim/Trump. Raiden gjordes av ”nordkoreanska dissidenter”, enligt USA-pressen och ”av CIA”, enligt spanska tidningar. Det som inte bestrids är att datorer och mobiltelefoner tillgreps i razzian, och den japanska militära underrättelsetjänsten säger att dessa innehöll information om maffia/nordkoreanska penningtvättstransaktioner.

I vilket fall säger P2 Frimurar- och Svarta Soldyrkarkällor att de nu försöker förhandla om att skapa en ”världsfederationsregering” med asiatiska hemliga samfund.

Under tiden fortsätter folkets krig mot kabalen att rasa. De mest skadliga av dessa attacker riktades mot kabalstyrda högteknologiska företag. Kriminella och antitruståtal är nu förberedda mot Google, Facebook och många andra högteknologiska företag, vilket har rapporterats i stor utsträckning. Dessa företag kommer alla att brytas upp och många av deras chefer kommer att gå i fängelse, säger Pentagonkällor. Ta en titt på den här bilden nedan för att få en antydan om vilka som verkligen kontrollerar dessa företag:

http://alcuinbramerton.blogspot.com/

Dessa högteknologiska företag, liksom resten av kabalen, kommer inte att ge upp utan kamp. Förra veckan kom två visselblåsare för att varna oss att de planerade att använda 5G-teknik för att behålla sin kontroll över, eller till och med mörda, de flesta av mänskligheten.

En visselblåsare, en chef hos ett större teknikföretag som producerar 5G-utrustning, säger att det är en extremt farlig teknik. Till skillnad från när 3G och 4G introducerades, säger den här källan att den högsta ledningen driver på hårt för 5G-implementering utan någon ordentlig säkerhetstestning. ”5G våglängden är väldigt lik den mänskliga hjärnan så den kan användas för mind control”, sa han. Han sa också att medan 3G-signaler träffade folk som en basketboll och 4G som en golfboll är 5G mer som en nål och kan orsaka hjärnskador. Han varnade också för att 5G skulle kräva överföringstorn varje 100 meter och skulle vara extremt inträngande och mätta miljön med farliga elektromagnetiska vågor. Han sa att inga levande varelse, inte ens mikrober, skulle kunna överleva i hans företags 5G testlaboratorium.

Denna chefsperson rekommenderade mig att inte bära min 4G-smartphone på min kropp och att sätta den i flygläge när jag gick till sängs. Jag tog emot hans råd och kan rapportera att jag sov längre och djupare som ett resultat.

Vi kontaktades också av en tidigare sydafrikansk underrättelsetjänsteman som sa att den sydafrikanska apartheidregimen hade använt elektromagnetiska bärfrekvenser för att manipulera svarta afrikaners beteende. Vid ett tillfälle användes de för att få dem att attackera varandra, sa han. En diskussion om något av detta kan ses med början runt klockan 45:31 på videon som länkas nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=Aw5yuOgqayI

Brittiska underrättelsekällor säger att den anglosaxiska Five Eyes Group är medveten om dessa faror och det är därför de slår till bromsarna för 5G och också varför de ber kineserna att också göra det.

I andra nyheter var det en serie bränder som drabbade USAs oljeraffinaderier förra veckan. Detta var nästan säkert Venezuelas hämnd för de kabalriktade attackerna mot deras land. Det är ett som är säkert att det kommer att bli mycket mer hämndattacker på sårbar amerikansk infrastruktur. Kanske borde någon påminna den amerikanska härskande klassen om det gamla ordstävet, ”Den som bor i glashus borde inte kasta sten.”

https://www.zerohedge.com/news/2019-03-17/shelter-place-order-given-large-petrochemical-fire-rages-houston-area

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-16/phillips-66-shuts-crude-unit-at-los-angeles-refinery-after-fire

US Försvarsunderrättelsebyrå noterade också det enorma bakslaget mot det kabalstyrda Boeing Corporation förra veckan. ”De 346 [offer för Lion Air och etiopiska flygkrascher] dog inte förgäves”, säger Pentagonkällor. Deras död ”satte det uppblåsta, slösaktiga militärindustriella komplexet under attack när Trump tvingades ge flygförbud för 737-planen trots Boeings lobbying av sin VD och en korrupt Federal Aviation Authority.”

”FAA var så ägt av Boeing att Trump var tvungen att ge flygförbud för 737 själv med en verkställande order, och Etiopien bad Frankrike att undersöka flygdata och cockpitens röstinspelare eftersom ingen litar på USA,” fortsatte källan. ”FAA har blivit allvarligt missbrukat och guldstandarden för flygsäkerhet finns nu i EU och Kina”, konstaterade han. Pentagonkällorna säger att det nu är ”rörelser för att återkalla 737:s säkerhetscertifiering och ta bort Boeings BHUAP fjärrstyrningsfunktion som gör det möjligt för Mossad och CIA att utföra evenemang som 9/11, Lion Air eller Malaysian Air Flight 370/17.”

”Det andra militär-industriella komplexet Stalwart, Lockheed, förlorar försäljningen av den värdelösa F35 till allierade som Turkiet, Taiwan och Tyskland,”noterar källan. Pentagonkällorna, ”Ryssland bygger bättre och billigare vapen”, vilket var en annan anledning att Trump måste fortsätta att dränera träsket.

Pentagonkällan noterade också att slutet på Robert Mueller-undersökningen, liksom ”FISA-avklassificeringen för att ta ner Deep State, utländska agenters registrering av sionistiska organisationer, 9/11 avslöjandet” och andra drag fortsätter att ”göra Amerika storslaget igen.

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...