Benjamin Fulford fullständig rapport, 29 januari 2018

Benjamin Fulford fullständig rapport, 29 januari 2018

”Öst-Västliga Riktlinjer är Dragna” – Fulford Report – 18.01.29.

 

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analys

Öst-Västliga Riktlinjer är Dragna – kommer det att bli att älska istället för att kriga?

 

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018/01/29

Det verkar mer sannolikt att vi nu kommer att få se en världsregering, istället för ett världskrig under de kommande månaderna och åren, baserat på vad som händer runt om i världen.

Först och främst, ett år efter världsforumet i Davos, utmärkte sig den Kinesiska Presidenten Xi Jinping som stjärnan, då västerländska ledare samlades i Davos, tillsammans med den Amerikanska Presidenten Donald Trump som toppattraktionen. Det som är intressant är att årets västdominerade Davos-tema, ”Skapa en gemensam framtid i en söndrad värld”, liknar Kinas tema ”Att bygga ett samhälle med en gemensam framtid för mänskligheten”.

Självklart är det fortfarande Kineserna och Amerikanerna, som slåss om vem som kommer att ansvara för denna ”gemensamma framtid”.

Denna vecka skröt Pentagons källor över Trump och hans prestation i Davos, och noterade att ”Trump rockade i Davos, med globalistiska CEO,s (Chief Executive Officer) från EU:s multinationella företag, som lovade att investera och skapa jobb i Amerika”. Med tillägget att ”Med kabalen besegrad och oförmögen att åstadkomma fler falska flaggor, eller starta ett tredje världskrig, grundade Trump världsordningen i Davos, och kan ha lanserat den globala valutaåterställningen”.

Ännu mer alarmerande var dock att Pentagonkällans bedömning var att ”en undervattensbas i Alaska som tillhörde Kabalen, kan ha blivit bombad eftersom militären bakom Trump, har promotats från POTUS till GEOTUS (Guds Kejsare i USA)”.

Kineserna för sin del, hade följande att säga om Trump i Davos, via deras officiella Xinhua Nyhetsbyrå: ”Förenta Staterna är som boxaren som lovar att lyda reglerna när han leder i kampen, men hävdar att reglerna måste ändras när han förlorar”.

http://www.xinhuanet.com/english/2018-01/28/c_136931719.htm

Den Amerikanska militärregimen under Trump, kunde köpa sig tid åt sig själva i förra veckan, genom att hota med ”omedelbara gripanden” av Demokratiska Partiets politiker, och ”att avsluta den Amerikanska Regeringens avstängning på mindre än 72 timmar”, berättar Pentagon.

Det Iranska oljetankfartyget som sjönk utanför Shanghai, har skjutit upp starten för den guldbackade petro-yuanen som ersättning för den Amerikanska petro-dollarn. Men, som läget är, så har dock den fortfarande bankrutta Amerikanska regimen, bara köpt sig tid till den 8:e februari.

Det är uppenbart att situationen i USA, den mest skuldsatta nationen i världshistorien, är ohållbar, och behöver en fullständig omstart av det nuvarande världssystemet för att kunna överleva. Kineserna för sin del, är de som har största förmånen av det nuvarande systemet, och vill att det fortsätter att utvecklas till deras fördel, som det gjort i åratal.

Vad som behöver göras beträffande denna situation, kommer att vara ämnet på högsta nivå för förhandlingarna i Asien, den här veckan den 31:e januari, samma dag som Super-Blå-Blodmånen, mellan representanter för White Dragon Society (WDS) och företrädare för de 13 blodlinjefamiljerna, som styr det nuvarande systemet.

WDS kommer att föreslå ett genuint jubileum, eller en engångsavskrivning av alla världsskulder, offentliga och privata som ett första steg, enligt en WDS-medlem som kommer att delta i samtalen. Samtalet kommer också att diskutera hur man harmoniserar Kinas initiativ för infrastruktur av trillion-dollar One Belt, One Road (OBOR), med det Västerländska militära industrikomplexet. Det faktum att kineserna redan betalar Amerikanska militära entreprenörer, för att ta hand om säkerheten för OBOR-projektet, visar att det finns mer harmoni än stridigheter i den verkliga världen, mellan de två stora maktcentren. Det faktum att Amerikanska militären har bjudit in Kineserna att ansluta sig till sina RIMPAC-marinövningar på Hawaii i år, visar att på jobbnivå är förbindelserna med Kineserna redan bra. Sammantaget kommer WDS att främja en strategi för att ”älska, inte kriga”.

https://www.yahoo.com/news/china-invited-part-major-us-led-naval-exercise-140948866.html

I vilket fall som helst, så har den gamla världsordningen som representeras av P2 Frimurarorden, Ordo ab Chao (Order Out of Chaos) och deras dotterbolag i Vatikanen, misslyckats i sina försök att göra 2016 till ett jubileumsår, som dikterats av deras kalender. Istället har det som hänt sedan dess, blivit en oöverträffad fångst av pengar, från de super-rika Västerlänningarna.

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-19/it-time-retire-word-capitalism

Det utmynnade i en farlig destabilisering av den Västerländska civilisationen. Klart att de måste stå åt sidan.

USA:s militära vita hattar, hjälper till att få detta att ske, och noterar att ”Stormen fick landkänning med 90 000 pedofiler arresterade över hela världen, 45 000 arresteringar väntar och antalet förseglade åtal närmar sig 14 000”.

Dessutom fick Trump MI6 och GCHQ (British Communications Intelligence Agency), att överlämna belastande information om Barack Obama, Hillary Clinton och kabalen, innan mötet med [Storbritanniens Premiärminister Theresa] May i Davos, säger Pentagons källor.

Den Kungliga Kanadensiska Polisen är också Clinton-maffian på spåren, nu när de officiellt har berättat att dödsfallet av den Kanadensiska farmaceutiska miljardären Barry Sherman och hans fru Honey, var mord. De har beslagtagit datorer, och kommer att följa finansiella spår för att hitta misstänkta.

https://www.theguardian.com/world/2018/jan/26/billionaires-barry-and-honey-sherman-were-murdered-canada-police-say

Våra källor i CIA säger att spåret nästan hel säkert kommer att leda till Clinton Foundation och Haiti, där Shermans billiga generiska läkemedel såldes för höga priser till Internationella Röda Korset, för att generera fonder för olika verksamheter. En video från Röda Korsmottagningen i Haiti skickades till oss som bevis. Videon skickades med följande kommentar: ”Observera att inga personer visas i videon, vilket för mig betyder att det här spelades in av någon som känner till mer än vad som sägs – vilket inte är något. Någon/regeringen är på väg att få en mycket stor kontantinsättning. Potentiellt så gäller det miljarder dollar i dessa fall”. Källan tillade: ”Det här är säkert svarta pengar. Vi vet båda att Internationella Röda Korsets kommitté, som grundar sig i Genève, Schweiz, alltid har varit en täckmantel för den Kazariska maffian. Ett perfekt sätt att flytta ej bokförda kontanter runt om i världen – från det neutrala Schweiz, naturligtvis. (Nuvarande gömstället för Rothschilds och deras toppagenter)”.

https://benjaminfulford.net/video/HaitiCash.mp4

Som vi tidigare nämnt så kommer spåret från jordbävningen i Haiti och de påföljande, att leda till Fukushima och P2 Frimurarnas orden, liksom Rothschilds i Schweiz.

Kabalen är också under tungt angrepp för deras senaste mordförsök mot Trump i Las Vegas. Den senaste är kasinomogulen Steve Wynn (alias Weinberg), som tvingades avgå som finansiell ordförande för den Republikanska Nationella Kommittén. Officiellt avgår han för att han avslöjades ”som en sexuell serieförövare, kan förlora sina spellicenser och bli avskedad från sitt börsnoterade företag Wynn Resorts, och från sin egen styrelse precis som sin kompis Jew Harvey Weinstein,” noterade Pentagons källor.

USA:s militära underrättelsetjänst, har fått upp ett spår att följa, som kommer att knyta Wynn till en Macau-front av den Nederländska grenen av Rothschild Saxe Gotha-familjen. Detta kommer i sin tur att leda till den störtade Malaysian Air Flight 370/17, och den pågående anti-Ryska hysteriska kampanjen, i de Västerländska företagsmedierna, säger WDS källor.

https://www.veteranstoday.com/2018/01/26/blockbuster-dutch-agencies-provide-crucial-intel-about-russias-interference-in-us-elections/

Dessutom är kabalen klart medveten om att deras finansiella fiat-system är på väg att kollapsa, och därför har det varit mycket illdåd, vilket är vanligt när det rör sig om guld. En källa nära en Asiatisk kunglig familj, har sagt att den Japanska regeringen letar efter ett gruvföretag som kan tvätta drakfamiljens guld, som lagras under parkeringsplatsen till ett tempel i Nagano Prefecture, Japan.

Det har också varit en hel del intriger gällande de gigantiska gulddepositionerna i Bougaineville, mellan de Franska Rothschilds, Ryssarna och den Amerikanska militären, som alla vill ha inflytande över detta geopolitiskt signifikanta guld. WDS anser att guldet bör användas för att gynna Bougaineville-befolkningen och de fattigaste på resten av planeten.

Som en slutnotering, förra veckans artiklar som förekommit i företagens media, hävdade att de skulle rapportera om George Soros. Artiklarna gjorde gällande att han talade i Davos, men återigen, om han talat i ett offentligt forum i Davos som rapporterats, hade dussintals oberoende nyhetsförmedlare lagt ut bilder av det. Det har inte hänt, och våra källor fortsätter att berätta för oss att George Soros inte längre är aktiv, och finns antagligen inte längre på denna jord.

Just nu tillåter videotekniken att operatörer vid olika underrättelsetjänster lägger ut falska videor med desinformation, som har för avsikt att visa att folk som Hillary Clinton, Stephen Hawking, etc. talar. För att förstå hur långt denna teknik har avancerat, ta en titt på de första sekunderna eller minuterna av klippet nedan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=ohmajJTcpNk

På ett sätt kan de Gnostiska Illuminati ha rätt när de säger, att den verkliga fienden är den artificiella intelligensen. Som saker och ting är nu, så är det den mesta informationen vi får, precis som vårt finansiella system, som är baserat på datanätverk som visat flera tecken på autonom intelligens. Det är därför det är mycket viktigt för oss analoga människor, som lever i den ursprungliga skapelsen, att lägga det mesta av vår tillit till saker vi faktiskt upplever, i första hand.

 

https://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...