Uppdatering av Benjamin Fulford, 8 augusti

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 8 augusti 2016
Khazarimaffian erbjuder ASEAN, Japan och Korea till Kina

En tjänsteman som rapporterar till Kinas president Xi Jinping sade till en företrädare för Vita Draken-Sällskapet (VDS) förra veckan att Hillary Clinton hade erbjudit att lämna över Korea, ASEAN och Japan för att hjälpa till att skapa en ”Kinas Förenta Stater”, om kineserna stödde hennes försök att bli president i USA. Clinton sade också till kineserna att ett kort skarpt krig med den amerikanska militären skulle behövas för att sätta denna plan på plats och etablera Kina som världens främsta supermakt. Av denna anledning stöder Kina Clinton, sade tjänstemannen.

VDS-representanten sa till kinesen att Khazar-gangsters som Hillary säger till folk vad de vill höra, men förråder dem alltid så fort de får en chans. Han fick också veta att oavsett hur många gånger den amerikanska militären körde simuleringar av ett fullskaligt krig med Kina, var resultatet alltid att 90% av världens befolkning dör och norra halvklotet av planeten blir obeboeligt.

Det förklarades vidare för tjänstemannen att, enligt brittisk underrättelse, när George Bush den äldre åkte och fiskade med Vladimir Putin 2007 erbjöd han Putin att delta i en komplott för att krossa Kina. Scenariot som Bush målade upp var att USA och Ryssland skulle starta ett nytt kallt krig. Detta skulle ge Ryssland, USA, Europa och Japan en ursäkt att upprusta. Under detta kalla krig skulle Ryssland låtsas vara Kinas vän. Men i slutändan skulle alla, Nato, Ryssland, Japan och Korea attackera Kina och dela upp det i sex länder, så att Kina aldrig skulle kunna återuppstiga för att bli ett hot mot västerländsk makt.

Tjänstemannen fick också veta att Clinton är en del av Bush-Nazimaffian så vad hon än lovade var det bara för att köpa tid och få pengar från kineserna, så att de kunde genomföra denna plan. Som ett resultat av detta samtal, höll den kinesiska tjänstemannen med om att Kina inte bör stödja Clinton.

Den andra saken Khazarerna gjorde var att tvinga sin marionett, kejsaren av Japan, att tillkännage sin avgång den 8 augusti, en gynnsam dag för Kina. Kinesen fick höra att detta var för att få kronprins Naruhito på tronen så att han kunde hjälpa till med planen att förena Japan med Kina. Naruhito är gift med Masako Owada som är dotter till Rockefeller-slaven och domare i världsdomstolen Hisashi Owada. Återigen fick kinesen höra att detta bara var ett försök av Khazarerna att muta Kina genom att erbjuda att lämna över sin marionettregering i Japan. Dessutom skulle den kejserliga familjen aldrig frivilligt ansluta sig till en sådan plan, så det var bara en Khazarisk lögn. Kejsaren avgår på grund av dålig hälsa och eftersom han inte vill engagera sig i den pågående kampen om guldbunkrar i Japan. Sammanfattningsvis förklarade VDS mycket tydligt för kinesen att detta var ett Khazariskt trick som syftar till att lura in kineserna i krig med USA.

VDS och kinesen diskuterade också framtiden för den amerikanska dollarn och det globala finansiella systemet. Den kinesiska delegaten sade att Kinas plan var att ersätta den amerikanska dollarn med bitcoin. Han sade att hackingen av Bitcoin nyligen var ett bakslag för denna plan, men att en ny generation kinesiska superdatorer skulle vara tillräckligt kraftfulla för att hålla Bitcoin säker.

VDS berättade för kinesen att en mer genomförbar plan vore att Kina gör ett stort drag med att ta över den befintliga internationella dollar-infrastrukturen och låter Förenta staterna utfärda en separat ny egen valuta.

Pentagonkällor för sin del bekräftar att USA:s finansminister Jacob Lew trycker på för lanseringen av en guld-backed internationell valuta som ska ersätta amerikanska dollarn, samt en ny valuta för Förenta staterna som en del av en modernisering av det internationella finanssystemet.

Villkoren är mogna och kineserna kan framgångsrikt klara detta, tillsammans med USA:s militärs och myndigheters vita hattar, genom att erbjuda att byta alla amerikanska dollar baserade på verkliga transaktioner (ej derivat och tillhörande ekonomiska bedrägerier) mot en ny valuta inom en period av två eller tre månader. Den kinesiska militären och asiatiska kungliga familjer är redo att erbjuda guld för att backa detta drag.

Som mest skulle endast cirka 20 (mestadels små slavstater) av världens 200-tal länder vägra att gå med på en sådan plan, fick de höra. Detta är något som de kinesiska ledarna kommer att diskutera på sitt sommarställe den här månaden.

Vita Draken-Sällskapet kontaktades också förra veckan av företrädare för de sydamerikanska narkotikakartellerna som sa att de ville ha hjälp med att tvätta sina knarkpengar nu när de inte längre kunde gå igenom Bush / Nazi-grenen av CIA. Den kinesiska militären ser efter om de kan hjälpa till att göra detta, om det kommer att hjälpa till att ta ner Bush / Clinton-brott-familjen, enligt kinesiska regeringsagenter i Japan.

Fortsätt läsa på … .. http://benjaminfulford.net/2016/08/09/khazarian-mafia-offer-asean-japan-and-korea-to-china/

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...