Benjamin Fulford – fullständig rapport, 22 januari, 2018

Benjamin Fulford – fullständig rapport

22 januari, 2018

”Världens framtid förhandlas fram under de kommande två veckorna, medan Super-Blå-Blod-Månen närmar sig”

Nedstängningen av USA:s regering över helgen kommer sannolikt att bli permanent, eftersom förhandlingar på toppnivå fortsätter diskutera dess ersättare, samtycker flera källor till. Ledarskapet inom den västerländska världsordningen enligt den gamla modellen samlas under denna vecka i Davos, Schweiz, för att debattera just denna fråga, säger källorna.

Under tiden säger Pentagons källor: ”Nedstängningen blev orkestrerad, så att Kongressen ska kunna arresteras, eftersom de förlorar sin immunitet medan de inte sitter i sammanträde.” Därtill säger källorna att President Donald Trump ”kallades till att träffa höjdarna vid Pentagon den 18 januari, medan Marinen jagade skurk-ubåtar och militären använder sig av nedstängningen för att arrestera kabalen, avsluta bolagsregeringen och starta upp Republiken för att leda in den globala valutaomställningen (GCR).”

Vidare fortsatte källorna: ”Representanthuset släpper möjligen ut FISA-memot, vilket kommer att ta ner kriminella i Justitiedepartementet, FBI, det Demokratiska Nationell Rådet, CIA, plus Obamas och Hillarys organisationer.”

”Trump kanske till och med läser memot vid sitt ’State of the Union’-tal den 30 januari”, tillade källorna.

Källorna säger också: ”Oppositionsledaren i Zimbabwe Roy Bennett dödades i New Mexico för att befästa Zimbabwe-dollarn och bana vägen för GCR.” En guldbackad Zimbabwe-dollar framhålls av många som en ny afrikansk valuta, för att ersätta det nuvarande potpurrit av Rotschild-kontrollerade valutor.

Men det är fortfarande långt ifrån säkert att GCR kommer att äga rum, vilket förutsetts av Pentagons människor samt hos ombuden, eftersom situationen i hela världen är extremt ostadig och håller på att glida ur USA:s kontroll.

Den viktigaste faktorn man ska bära i minnet är att USA:s regering är den mest skuldbelagda regeringen i planetens historia och en stor del av denna skuld är man skyldig Kina. Ifall USA ensidigt backade gällande skulden, skulle den inte längre förmå kontrollera USA:s dollarsystem som tillåter Pentagon operera runtom på planeten. Följden skulle bli att USA:s militärer, som redan inte får sina löner tack vare nedstängningen av regeringen, blir tvingade till att tigga på gatorna eller annars råna folk under pistolhot runtom i världen. För att betona denna situation, nedgraderade det kinesiska kreditvärderingsinstitutet Dagong USA:s skuld inom den suveräna och lokala regeringen till BBB+ med en negativ prognos, och placerade den nedanom Peru eller Marocko.

Här är vad de hade att säga om USA:s skuld:

”Den fleråriga negativa effekten på suprastrukturen i den ekonomiska grunden har fortsatt försämra källorna för återbetalning inom den federala regeringen och den här trenden kommer fortsättningsvis att förvärras av regeringens massiva skattesänkningar. Det ökande beroendet av den ekonomiska utvecklingens skulddrivna läge kommer att fortsätta urholka den federala regeringens betalningsförmåga.”

Dagong inser troligen inte bara hur djuptliggande problemet är. Pentagon, i sin första granskning någonsin där man använde sig av utomstående granskare, har redan funnit att $21 triljoner försvann mellan 1998 och 2015. Det är mer än 35 gånger hela USA:s officiella militärbudget för 2016, rapporterar flera källor.

https://www.sott.net/article/374124-pentagon

CIA, M16 och Pentagon-källorna säger att de saknade pengarna användes till att bygga upp enorma legosoldat-arméer utanför den officiella regeringens kontrollstrukturer. Dessa är människorna bakom ISIS, kriget mot Jemen, Blackwater/Academi osv. Källorna säger också att en stor del av pengarna spenderades på ”The Secret Space Program”.

Eftersom vi försöker fokusera på världen som är synlig här-och-nu, låt oss se vilka delar i The Secret Space Program som är synliga för oss medlemmar i ”ytbefolkningen”. Någon som direkt dyker upp i sinnet är Elon Musk, med sina Tesla Motors- och SpaceX-program. Tesla Motors marknadskapital på $350 miljarder är 50 gånger sina försäljningar och 218 sina förtjänster. Traditionellt sett ansågs börsvärdet vara skäligt vid cirka tio gånger förtjänsterna. Tydligt är att Musk är en större kanal för pengatvätt för alla dessa privatägda central-banks falska pengar som nyligen har trollats fram. Det är också viktigt att komma ihåg att källorna i Pentagon och NSA båda håller med om att SpaceX och Musk är de verkligt suspekta bakom det nyligen inträffade nordkoreanska missil-”hotet”.

Sedan finns naturligtvis Alphabet/Google, vars nyligen avskedade ordförande Eric Schmidt besökte Nordkorea år 2013 innan det senare missil-oväsendet började. Google har nu kopplats samman med det saknade Malaysia Air Flight 370/17 och dessutom till sammankopplade försvinnanden av mikrobiologer och dataingenjörer.

https://www.veteranstoday.com/2018/01/19/new-evidence-did-google-down-mh-17-killing-238/

 

I alla händelser, så har vi under senare år fått se otaliga försök av den Khazariska maffians kabalister med att avfyra kärnvapen och påbörja sin ”Armageddon”, bara för att varje gång få dem stoppade av ofta mysteriefyllda styrkor.

Våra Pentagon-källor här och nu medger att ”The Secret Space Program kan ha använts till att ta ner kärnvapenmissiler som var riktade mot Hawaii och Japan, samt för att hindra kabalen från att lämna jorden.”

Under tiden, åter här på planetens yta med fårskalle-farmandet, är det uppenbart att USA:s västkust-oligarker befinner sig under attack i sina fort i Kalifornien. De nyligen inträffade mysterieomspunna bränderna i Kalifornien följs nu av lika mysteriösa jordbävnings-serier i Reno, Nevada i förra veckan. Kom ihåg att Reno är det sista större oreglerade ”offshore banking”- centret på jorden, där familjen Rotschild har samlats.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5287797/Is-Big-One-hit-240-mini-tremors-rock-Nevada.html

 

Den underjordiska basen i Reno har också knutits till anti-gravitations disk-teknologi och nazist-aktivitet i Antarktis. En länk med bevis på detta togs bort från Internet precis när detta nyhetsbrev publicerades.

Kanhända det är varför en äldre CIA anställd, som är en släkting med den kände Amiral Byrd från den berömda upptäcktsfärden till Antarktis, har bett om ett möte med representanter från The White Dragon Society före och under Super Blodmåne-händelsen den 31 januari, för att ”diskutera planeten jordens framtid”. Mötet kommer att äga rum nästa vecka på hemlig ort i Sydostasien. Förhoppningsvis kommer vi att ha en detaljerad rapportering från detta möte tillgänglig för våra läsare i detta nyhetsbrevs utgåva den 5 februari, 2018.

Det står utom alla tvivel att USA:s hemliga regering befinner sig under press som aldrig förr, på grund av den pågående kollapsen av det nuvarande USA:s sociala kontrakt. Detta syns i grafen i länken nedan, som visar den exponentiella – och ohållbara – ökningen i rikedomen hos befolkningens mest förmögna 1% alltsedan 2014.

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-19/it-time-retire-word-capitalism

 

Situationen i Kalifornien är nu kanhända den mest kritiska av alla. Enorma tältbosättningar för de hemlösa har dykt upp intill förmögna Kalifornien-bors hus. Vidare har förbittringen nått en punkt där bussar som transporterar Apple- och Google-anställda blir beskjutna och råkar ut för stenkastning.

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-17/californias-homeless-problem-revealed-one-incredible-video

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-19/revolt-begins-apple-google-charter-buses-attacked-san-francisco

 

Med denna spända bakgrund, håller det rurala Kalifornien på att avskilja sig från enklaverna med de super-förmögna vid kusterna i San Diego, Los Angeles och San Francisco. I och med att detta äger rum, har regeringen i Kalifornien och lokala borgmästare kommit ut i en öppen revolt mot USA:s federala regering. Det är varför USA:s militärstyrkor har följt upp sina arresteringar av Khazariska oligarker på östkusten med massarresteringar i Kalifornien, säger Pentagons källor.

http://sacramento.cbslocal.com/2018/01/15/new-california-declares-independence-from-rest-of-state/
http://sanfrancisco.cbslocal.com/2018/01/17/oakland-bans-cooperation-federal-immigration-agents-braces-for-ice-raids/

Internationellt, håller USA:s bolagsregering på att tappa stöd runtom på planeten. Här är några exempel:

USA:s NATO-allierade Turkiet har inlett attacker på USA-backade styrkor i Syrien.

Det sedan länge USA-allierade Pakistan har offentligt avslutat sin allians med USA.

Nord- och Sydkorea bildade ett gemensamt olympiskt team för att sända ett budskap till världen att de inte vill bli artificiellt uppdelade som ett folk och bli använda som en ursäkt för ett inledande av ett tredje världskrig.

Kanada, Indien, Japan, Brasilien, Kina och EU attackerar Trumps protektionistiska handelspolitik.

http://www.livemint.com/Politics/mSx6CQUqgyY6Y3h4N0bDXM/WTO-Support-grows-for-India-in-solar-tiff-with-US.html

 

 

Centralbankerna i EU byter sina reserver från US-dollar till kinesiska yuan.

 

https://qz.com/1180434/europes-central-banks-are-starting-to-replace-us-dollar-reserves-with-the-chinese-yuan/

 

Det är dessa dödskamper i USA:s bolagsregering som har lett till brådskan för denna veckas möte med de västerländska (Atlantiska alliansen) krafterna i Davos, Schweiz. Där pushar en falang för ett återställande av Republiken för Förenta Staterna i Amerika. En annan falang pushar för att finansiera ett fredligt övertagande av Kanada, samt skapandet av ett kompetent-styrt Nord-Amerikas Förenta Stater. Vad bägge falangerna gemensamt delar är en önskan om att inte enbart få en USA-hegemoni ersatt av en kinesisk hegemoni.

 

Kineserna å sin sida, säger att de vill hjälpa till med att skapa en världsregering som är vänskaplig och rättvis för planetens samtliga människor, enligt äldre medlemmar i asiatiska hemliga sällskap. De insisterar att de inte vill ha eller eftersöker en kinesisk hegemoni. Men vissa faktioner klargör att de tycker att det är Kinas tur att ta över planetens styrande från Västvärlden.

 

I alla händelser, så som saker och ting nu utvecklar sig och ju mer tiden framskrider, desto starkare blir Kina och desto svagare blir Västvärlden. De västerländska samhällena håller nu på att drunkna i sina skulder, de har socialt destabiliserande ojämlikheter gällande rikedomar, samt krympande, åldrande befolkningar. Detta är varför Västvärlden i grunden behöver reformera sin regeringsmässiga, sociala och ekonomiska arkitektur. Alternativet till en omstart, inklusive ett jubileum och en omdistribuering av                 on-off-tillgångar, kommer att vara ett stadigt förfall som slutar med en utbredd kollaps av de nuvarande strukturerna. Kalifornien är bara en försmak.

 

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 
Benjamin Fulford Complete Report, January 22nd, 2018 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...