Benjamin Fulford Rapport, 1april 2019

Benjamin Fulford Rapport, 1april 2019

Per Staffan 4 april 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Japanska generaler redo att agera mot sionistiska underhuggare när ”Reiwa eran” börjar

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-04-01

Den japanska militären är redo att agera mot de kazariska sionisterna nu när den nya ”Reiwa-eran” officiellt har börjat, enligt flera generaler som kontaktat White Dragon Society. Trots att allmänheten får höra att den nya eran börjar den 1 maj, säger våra NSA-källor och japanska högerkällor att kejsaren Naruhito har tagit kontroll idag, den 1 april 2019 eller år Noll i Reiwa-eran.

Namnet Reiwa eller 令 和 kan översättas som ”betonande harmonisk Japanskhet” och tas upp, tydligen för första gången i historien, från japanska texter snarare än kinesiska klassiska texter, enligt japanska forskare. Det här valet inspirerades delvis som en reaktion på försök från den kazariska mafian att sälja ut Japan till kineserna i utbyte mot skydd, säger japanska högerkällor.

Kazariska maffiaagenter som Richard Armitage, Michael Greenberg och Gerald Curtis har förlorat sina roller som ”Japanhanterare” som en del av början på den nya eran, säger japanska högerkällor nära kejsaren.

De japanska generalerna har blivit rådda av White Dragon Society (WDS) att de kommer att behöva nationalisera den utrikesägda Japanska banken och ta kontroll över parlamentet, premiärministerns kontor och de stora mediebolagen om de önskar att Japan ska bli oberoende igen. Flera generaler höll med och sa att det redan har hänt.

NSA skickade emellertid en person till den här författarens hus idag för att muntligt informera mig om att kejsaren Naruhito tar order från den mexikanska miljardären Carlos Slim. De säger att ”Carlos Slim” som ger order till Naruhito inte är samma person som den Carlos Slim som visar sig offentligt, utan i stället en rullstolsbunden gammal man.

I vad som kan vara delvis en bekräftelse på denna information har WDS nyligen kontaktats av mexikanska organisationer som hävdar att de är mycket kraftfulla och erbjuder institutionellt stöd. Händelser kommer att visa om det finns någon sanning i detta, men helt klart, om det är sant, leder spåren från Mexiko till Vatikanen och P2-frimurarna.

Således är det värt att notera att P2-frimurarna har lovat att nyligen arbeta med asiatiska hemliga sällskap. Händelser i Italien, åtminstone, verkar visa att detta är sant. Till exempel har Italien redan blivit det första G7-landet att formellt gå med på att ansluta sig till Kinas Belt and Road Initiative (BRI) på 21 biljoner dollar. Italienska källor säger att deras beslut har gjort det oundvikligt att de andra G7-länderna kommer följa efter och gå med i BRI.

Tysklands kansler Angela Merkel har redan gjort positiva kommentarer om att bli medlem i BRI. Tyskland försöker också försiktigt att vända resultaten från andra världskriget genom att ta över Frankrike igen. Faktum är att franska motståndskrafter bakom den gula västkampens proteströrelse hävdar att landet redan har tagits över av Tyskland. Till skillnad från andra världskriget, använde de den här gången obligationer, inte bomber för att göra det. Det faktum att Tyskland och Frankrike har börjat smälta samman sina parlament och militära styrkor till en enda organisation är ett offentligt bevis på att detta verkligen händer.

https://www.bbc.com/news/world-europe-47692475

Också i en utveckling som endast rapporterats i den italienska pressen har banken för internationella uppgörelser (BIS), centralbankernas centralbank, tyst meddelat att guld återigen anses vara kontanter som motsvarar amerikanska dollar eller euro. Detta går direkt mot 1971 års beslut av Richard Nixon att koppla bort amerikanska dollarn från guld. Detta visar också BIS-acceptans av en direkt utmaning till petrodollarn-den kinesiska guld-backade oljeterminshandeln. För mer information, använd Google Translate eller ett liknande verktyg för att läsa den italienska artikeln på länken nedan.

https://www.ilsole24ore.com/art/finanza-e-mercati/2019-02-24/banche-ritorno-gold-standard-l-oro-bilanci-diventa-moneta-091055.shtml?refresh_ce=1

Pentagonstyrkorna bekräftar för sin del att det kvantfinansiella systemet, den globala valutaåterställningen och uppkomsten av guldbackade valutor är andra tecken på tillbakagången av petrodollarsystemet. ”En multipolär värld händer, där USA förlorar sin unipolära betydelse”, erkänner de. Förlusten av USAs makt har bekräftats av flera händelser, såsom misslyckandet i deras försök att blockera Huawei, Iran och Venezuela, noterar de.

Henry Kissinger, skapare av petrodollarn, är nu en bruten man efter det misslyckade toppmötet som han organiserat mellan den amerikanska presidenten Donald Trump och den nordkoreanska starke mannen Kim Jong-Un, tillade källor nära den nya japanska kejsaren som en bekräftelse.

Om världen kräver guldbackad valuta, kommer regimen i Washington, D.C. säkert att implodera. Bara i år är USA exempelvis på väg att skapa ett handelsunderskott på 920 miljarder dollar, vilket motsvarar närmare 20 000 ton guld. Finansiering av det prognostiserade amerikanska underskottet på 1,3 miljarder dollar skulle mer än dubbla den mängd guld som behövs för att hålla igång den Kazariaskt drivna fejkade amerikanska regeringen.

Möjligen kommer den amerikanska företagsregeringen att försöka skylla sin konkurs på ett EMP-angrepp, precis som de skyllde konkursen för Puerto Rico på en ”orkan”. Trump utfärdade en verkställande order den 26 mars för att förbereda sig för ett EMP-angrepp på ”funktionerna i regeringen och den privata sektorn som är så viktiga för Förenta staterna att deras störningar, korruption eller dysfunktion skulle ha en försvagande effekt på säkerhet, nationell ekonomisk säkerhet, folkhälsa eller säkerhet. ”

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-coordinating-national-resilience-electromagnetic-pulses/

Trumps hot att stänga den amerikanska gränsen kan också vara ett försök att skapa en kris att skylla på för resultaten av en regeringskonkurs, varnar CIA-källor.

Den Kazariska maffian försöker fortfarande allt och vad som helst för att förhindra Washington, D.C.s konkurs genom att lägga händerna på stora summor guld. Det misslyckade försöket från Rothschilds att använda en falsk Neil Keenan för att försöka konvertera obligationer till 91.173 ton guld var ett exempel som vi rapporterade förra veckan.

Nu ska den kazariska mobben försöka ta över Indonesien med hjälp av en klon av sin venezuelanska slav Juan Guaido, säger CIA-källor i Indonesien. Kazarieplanen är att backa upp en indonesisk veteranpolitiker med namnet Prabowo Subianto tillsammans med sin karismatiska vice presidentkandidat Sandiaga Uno, säger de.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-26/rising-star-in-indonesia-bets-100-million-on-ousting-jokowi

Uno skulle ta över som president ”efter att Prabowo råkar ut för en stroke, hjärtinfarkt eller någon annan olycka strax efter att ha vunnit valet, säger källorna. Men asiatiska hemliga sällskapskällor i Indonesien säger att denna plan kommer att misslyckas precis som försöket att ta över Venezuela har misslyckats.

Pentagonkällor, för sin del, insisterar på att Trump hjälper till att avsluta den Kazariaska mobregimen och bara låtsas att stödja deras olika antisociala system runt om i världen. De säger att ”Trump väntade tills Mueller-rapporten släpptes” för att erkänna israelsk kontroll över Golanhöjderna. Det verkliga målet med detta erkännande var att använda det som en casus belli (krigsorsak) för Ryssland, Turkiet, Iran, Irak, Qatar, Jordanien och Libanon för att röra sig mot Israel och Saudiarabien.

Dessutom beordrades den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu att lämna USA tidigt när han besökte förra veckan, och han fick inte tala vid AIPAC eller lobba kongressen under sitt besök, berättade Pentagonkällorna.

Den Kazariska maffians användning av fjärrstyrd anti-kapnings programvara för att krascha etiopiska och indonesiska flyglinjer nyligen har också stora krusningseffekter. Pentagonkällor säger att ”Boeing 737 skandalen kan leda till återkallade certifieringar, produktionsavslutning och ett nytt smalt skrovplan konstruerat från början, vilket tvingar företaget att bygga bättre, säkrare flygplan och militär utrustning.” De säger att andra entreprenörer i det militära industriella komplexet också kommer att tvingas städa upp sina akter.

Det är osannolikt att det räcker för att få chefer i det militära industriella komplexet av kroken. Myndigheter runt om i världen granskar andra misstänkta flygbolagskrascher, säger CIA-källor. Regeringarna i Holland, Ryssland, Australien och Malaysia har till exempel börjat samarbeta för att upptäcka vad som verkligen hände med Malaysia Air Flight 370/17.

http://tass.com/world/1051025

Vidare har ett brittiskt laboratorium upptäckt spår av sprängämnen på bitar av ett flygplan som ”kraschade” 2010 och dödade de flesta i den polska regeringen. Det betyder att många EU-och ryska regeringstjänstemän snart kan åtalas för massmord.

http://www.thenews.pl/1/9/Artykul/412600,Traces-of-explosives%E2%80%99-in-samples-from-Polish-president%E2%80%99s-jet-report

De andra flygkrascherna hade också en strategisk påverkan. Malaysias flyg 370/17:s krasch dödade forskare från Fairchild Semiconductors på väg till Kina; Lion Air-kraschen dödade 30 indonesiska centralbankirer och den etiopiska luftkraschen dödade 19 FN-arbetare. Låt oss naturligtvis inte glömma resultatet av 9/11.

Rättvisans hjul mal stadigt mot Kazariemaffians ledare som beställde dessa kraschar. Det faktum att dessa undersökningar får ske överhuvudtaget är ett bevis på att den kazariska maffian har förlorat makten på en mycket fundamental nivå.

När historiker ser tillbaka på dessa händelser, kommer de förmodligen att beskriva det som Babels fall, den största historiska händelsen på tusentals år. Det kan till och med bli så stort att väst- och inte bara Japan-måste namnge en ny era för att ersätta Anno Domini, eftersom de dolda romerska kejsarna inte längre dominerar. Deras babyloniska skuld-slaveri system imploderar

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...