Bejamin Fulford rapporterar – Utdrag ur rapporten den 11 december, 2017

Bejamin Fulford rapporterar

Utdrag ur rapporten den 11 december, 2017

Inbördeskrig inom ”Western Deep State” intensifieras med massarresteringar i Washington DC, bekämpningen av skogsbränderna i Kalifornien.

Maktkampen och ett outlyst inbördeskrig bland toppen i den hemliga regeringen i ”Väst”, intensifierades radikalt under den gångna veckan, med massarresteringar av Kazariska gangstrar runtom USA och på andra ställen, instämmer flera källor. Det kom även en förklaring från USA:s President Donald Trump som erkände Jerusalem som Israels huvudstad i ett drag och som inte är vad det ser ut att vara. Detta ska vi mer ingående diskutera nedan.

Men först behöver vi ta oss en titt på de extremt ovanliga skeenden som äger rum i Kalifornien. Under dessa dagar måste den statens invånare känna sig som Solomon-öarnas invånare gjorde under Andra Världskriget, när japanerna och amerikanarna stred på deras mark. Det finns nu mycket starka bevis för att energivapen såsom laser har använts av motstående falanger i Kalifornien, instämmer Pentagon och NSA-källor.

”Hettan är hög, när Bel Air-elden i Los Angeles riktar in sig på den underjordiska pedofilbasen under Getty Center, medan branden i San Diego uppenbarligen har USA:s marinbas Camp Pendleton som mål”, noterar Pentagons källor. Videofilmer har dykt upp som visar vad som förefaller vara laserstrålar som kommer från skyn och som startar bränder. Vidare blir byggnader fullständigt förstörda av bränderna, medan de träd som står intill dem är oskadda.

https://www.metabunk.org/unburned-trees-next-to-burned-down-structures-as-evidence-of-secret-energy-weapons.t9168/

 

Vad vi får bevittna är jakten på medlemmarna i en kazarisk falang i Kalifornien, som systematiskt har offrat och torterat barn såväl som att de har ätit deras kroppar, säger källor inom White Dragon Society. Vi förstår att detta är så fruktansvärt att det för många av oss är svårt att tro på. Några läsare skrev och hävdade att en artikel som vi i förra veckan citerade, i vilken Hollywood-regissören/skådespelaren Mel Gibson berättar om eliten i Hollywood som äter av småbarns kroppar, var desinformation. Det är sant att vi inte själva bekräftade det med Mel Gibson. Men så kallade massmedia-organisationer som The New York Times rapporterar nu att USA:s Justitiedepartement undersöker den rashygieniska organisationen Planned Parenthood gällande handeln med aborterade fosters kroppsdelar och organ.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/07/justice-department-launches-federal-investigation-planned-parenthood/

Kazariska satanister som genomför sådana aktiviteter har styrt oss under så lång tid att de känner sig trygga med att offentligt publicera sina symboler över hela världen. Till exempel, så har Bank of Japan:s (BOJ) byggnad, konstruerad år 1882, ett familjevapen ovanför sin huvudport och sina sidoingångar.

 

 

The remainder of this article is only available to members of BenjaminFulford.net
Please 
Log In or Register to create an account.

(För att läsa resten av artikeln krävs inloggning/ BenjaminFulford.net)

 

Benjamin Fulford Report – Excerpts – December 11th, 2017 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...