Benjamin Fulford Rapport, 15 juli 2019

Benjamin Fulford Rapport, 15 juli 2019

Per Staffan 18 juli 2019

Benjamin Fulford (investigative reporter)

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

Avrättandet av George Bush Sr. dömd JP Morgan, Deutsche Bank, Merkel

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-07-15

Avrättningen av George Bush Sr. och hans fru Barbara öppnar äntligen dörrar till en verklig nedtagning av den sataniska Kazariska maffiakabalen, är flera källor överens om. Detta ses i alla slags nyhetshändelser som rapporteras även i företagsslavmedia. Trumps arbetsmarknadsminister Alexander Acostas avgång för hans engagemang i att täcka upp för Mossad-agenten Jeffrey Epstein är bara ytterligare en fallande dominobricka. Minst 110 000 andra kommer att följa, inklusive en bred massa av politiker, kändisar och miljardärer, lovar Pentagon källor.

Denna utrensning på toppen av världsmakten kommer att gå hand i hand med en enorm kampanj för att fixa upp Jorden. ”Ett rekommendationsbrev för en världsplaneringsplaneringsbyrå har distribuerats till alla suveräna statschefer”, enligt en europeisk kunglig familjekälla. Planen att återplantera ett område som storleken på USA och Kina tillsammans har lagts till detta förslag, sade källan också.

Detta förslag är under ett diplomatiskt företags/associerat pressembargo tills de marknadsrörliga detaljerna om dess struktur är utarbetade, säger källan. Men han säger att det redan har beslutats att projektet till och med kommer att få det multibiljon dollars kinesiska bält och väginitiativet att se litet ut.

Världens finansmarknader, som håller på att bli en jättehallucination med negativa räntor och höga aktiekurser, kan stängas ner och startas om som en del av förberedelserna, lägger källan till.

En fullständig utrensning av de sataniska elementen i världens maktstruktur kommer emellertid att behövas innan detta är möjligt, noterar Pentagon och CIA-källor. Detta har fortsatt med en raid av Specialstyrkor på Clinton Foundation och andra sataniska infrastrukturer vilket ägde rum under ett strömavbrott på Manhattan i förra veckan, säger källorna.

”Medan Kina får medieuppmärksamhet, befriar en extrem kontraspionagestyrka, med hjälp av NSA, militären och Ryssland, Amerika från den [sataniska] sionistiska parasiten, när CIA och FBI sonar sina brott och sitt skydd av Epstein” säger Pentagonkällor.

”Med 110 000 förseglade åtal som öppnas med Epstein, ett Twitter-avbrott och jordbävningar i Kalifornen, kan ICE-razzior med federala trupper leda till masshäktningar, eftersom Trump vet att det är nu eller aldrig om han ska vinna 2020” säger en Pentagon-källa.

Det är uppenbart att även om Trump är en sionistisk agent, kommer trycket från det militära industriella komplexets nedre och mellersta led att skjuta honom ut ur makten som en kork från en champagneflaska om han försöker stoppa detta.

Pentagonkällorna tillägger, ”Israel är under belägring eftersom den tidigare premiärministern Ehud Barak kan ha gett order om Epsteinutpressning samt 9/11.” Barak verkar ha blivit jagad av krigsförbrytaren Benjamin Netanyahu, och inbördes strider i Israel intensifieras, noterar MI6-källor.

Israel känner också hettan från att ”Turkiet får ryska S-400-luftvärnsmissiler för att bryta upp NATO, projicera makt, skydda sin offshore-gas på Cypern och sätta tillbaka Israel i sin sandlåda”, säger Pentagon-källorna.

När de är i trubbel, angriper de falska judarna sig själva för att se ut som att de blir förföljda och rättfärdiga aggression, säger Mossad-källor. Det är därför som den Mossad-skapade Hamasorganisationen nu kräver att judar ska dödas runt om i världen, säger de.

https://www.timesofisrael.com/senior-hamas-official-calls-on-members-of-palestinian-diaspora-to-kill-jews/

Meddelande till judarna: Koppla av, ingen kommer att döda er; ni blir bara befriade från tusentals år av sataniskt babyloniskt tyranni.

Denna nära förestående befrielse kan ses som att pressen mot satanisterna intensifieras från alla håll, med tryck på ”FISA-avslöjande, 9/11, 3/11 [Fukushima] och det Malaysiska Air Flight 370/17-avslöjandet”, bekräftar Pentagon-källorna.

Detta kan ses med undersökningar av Deutsche Bank, vilket tyder på att den inte bara var inblandad i medfinansiering av Epstein, utan också i penningtvätt och Malaysias 1MDB-skandal, är flera källor överens om.

Tidigare premiärminister Najib Razak, som har arresterats i denna skandal med förskingring av miljarder dollar, har sjungit som en kanariefågel, säger CIA-källor i Sydostasien. Razak förhandlar fram ett lägre straff där han kommer att byta sina hemliga filer på Malaysian Air Flight 370/17 mot en förmånlig behandling, säger källorna. Som långvariga läsare av det här nyhetsbrevet vet så användes Flight 370/17 av den förre amerikanska presidenten Barack Obama för bland annat kärnkraftsutpressning mot världsledare.

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/deutsche-bank-weathers-epstein-links-doj-investigation-1mdb-2019-7-1028345284?utm_source=reddit.com

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...