Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 30 april, 2018

Benjamin Fulford

Fullständig Rapport

30 april, 2018

 

”En stor kraftmätning förväntas i Mellanöstern i och med att sluttiderna närmar sig för Saudi-Israelia”

Fred på den koreanska halvön innebär att den khazariska maffian nu drar tillbaka alla hinder i ett försök att starta det tredje världskriget i Mellanöstern, håller flera källor med om. Resultatet är att en enorm kamp nu pågår där, som sannolikt kommer att avgöra ödet för Israel och dess allierade Saudiarabien, ett kollektiv som vi hänvisar till såsom Saudi-Israelia. Kampen kommer även att avgöra vem som styr i Väst – de sataniska blodslinjerna eller människorna.

Det är varför Israel i förra veckan attackerade Syrien med kärnvapen och sålunda själv lämnades öppet för rysk hämnd, säger Pentagons källor. En video över denna kärnvapenattack håller systematiskt på att raderas från Internet, men vid tidpunkten för detta nyhetsbrevs publicerande kunde man se den här:

https://www.youtube.com/watch?v=0myBgHQdnBc

 

Det finns tecken på att kärnvapenattacken kunde ha varit en Saudi-Israelisk hämnd för attentatet på Kronprins Mohammed bin Salman, de facto-regenten i Saudiarabien. Kronprins Salman har inte framträtt för allmänheten alltsedan den tunga skottlossningen i förra veckan, rapporterades inifrån det kungliga palatset. Den enda personen som visade sig inför pressen när USA:s utrikesminister Mike Pompeo gjorde ett besök över helgen, var den falska kungen.

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-21/gunfire-explosions-heard-near-saudi-royal-palace-king-salman-reportedly-evacuated

http://www.arabnews.com/node/1293416/saudi-arabia

 

Men krigsdimman ligger nu synnerligen tjock i regionen, så vi kommer inte att få veta mycket om vad som sker förrän dammet lägger sig lite mer.

I alla händelser så är det tydligt att Saudi-Israelia alltmer blir isolerat i området, eftersom Turkiet, Iran, Egypten, Qatar, Irak, Syrien samt andra regionala makter ställer sig i linje mot dem. Nu är USA:s beslut att dra tillbaka sina trupper från Syrien till Irak ett tecken för ryssarna och deras allierade att USA:s militär inte kommer att försvara Saudi-Irsaelia från någon rysk attack, så länge som USA:s kontroll över oljefyndigheterna i området inte hotas, säger Pentagons källor.

Denna kamp är inte begränsad till Mellanöstern, utan rasar även under och ovanför ytan i Europa, USA och Ryssland, i och med att de gamla sataniska blodlinjefamiljerna kämpar om att hålla kvar kontrollen över planeten Jorden.

Ett synligt tecken på denna episka kamp kunde ses när den franska Rothschild-slaven President Emmanuel Macron i förra veckan besökte USA:s President Donald Trump. Detta fångades på fotografiet nedan, vilket sändes av Pentagons källor. (bild)

Pentagons rubrik lyder: ”Medan Macron visar de sataniska handtecknen, sänder Melania Trump den 24 april ett meddelande till Rothschildarna att de vita hattarna är i kontroll.”

Under sina möten med Trump låtsades Macron stötta det iranska kärn-fördrag som förmodligen hindrar Iran från att inneha kärnvapen, medan Rothschildarna i själva verket har försett Iran med … både pengar och kärnvapen som en del av sina fanatiska ansträngningar att starta det tredje världskriget, enligt medlemmar i den iranska kungafamiljen. Iranierna har fortfarande missiler med neutron-bombspetsar, vilka tillsändes dem av Bush-regimen, för Obama-regimen vägrade acceptera att de skulle återsändas, säger källorna.

Så den verkliga striden handlar inte om ”att förhindra Iran från att få tag i kärnvapen”, vilket hela tiden har trummats i oss av den khazaria-kontrollerade massmedian. Den faktiska striden sker mellan människor som önskar verklig fred i Mellanöstern och de religiösa fanatiker som försöker starta Armageddon.

Kärnvapenattacken på Syrien kommer nästan helt säkert att efterföljas av hämndattacker på antingen Israel eller Saudiarabien, eftersom fanatikerna som fruktar för sina självaste liv, försöker rädda sig själva genom att starta ett världskrig. The White Dragon Society och deras allierade kommer att försöka förhindra detta från att eskalera till ett kärnvapensinferno, genom att systematiskt avlägsna makthavarna i Israel eller Saudiarabien, Europa, Ryssland, USA och på andra ställen, vilka planerar att förverkliga detta.

Kampen i USA mot satanisterna är nästintill över, fastän de 25,000 förseglade åtalen fortfarande behöver åtgärdas. I förra veckan var Representanthusets talman Paul Ryan den senaste på en omfattande lista på mäktiga personer som har rensats ut. Kom ihåg att George Soros, David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, Hillary Clinton, Barack Obama, Barbara Bush, John McCain osv alla nu är ute ur bilden.

Satanisterna har försökt skapa illusionen om att denna utrensning inte äger rum, genom att man digitalt återupplivar nyckelpersoner såsom Clinton, George Soros och Bill Gates. I förra veckan till exempel, så återanvände de ett beslöjat hot av Gates att döda miljoner människor med biologiska vapen.

https://gizmodo.com/bill-gates-warns-30-million-people-could-die-from-flu-p-1825615528

 

Detta slag av digitalt fifflande förändrar inte verkligheten om att dessa personer är borta.

Men sataniska ledare såsom Theresa May i Storbritannien, Macron i Frankrike, Benjamin Netanyahu i Israel och Angela Merkel i Tyskland finns fortfarande på plats.

Att avlägsna Macron kan bli nästa drag. Här har ”The National Transition Councils Supreme Court, som är den enda lagliga rättsliga myndigheten i Frankrike, utfärdat en arresteringsorder för Macron och hans olagliga regering” och de hoppas att verkställa den cirka eller exakt den 5 maj, enligt The Council.

The Council noterar att tillika med att Macron i förra veckan gjorde det sataniska handtecknet i Washington, så har han placerat en satanisk symbol i presidentens tjänsterum och genomfört sitt tacktal med sitt huvud positionerat precis under ett öga på toppen av en pyramid.

https://www.francetvinfo.fr/politique/emmanuel-macron/les-cinq-elements-de-decor-qu-il-fallait-voir-pendant-l-interview-d-emmanuel-macron_2422097.html https://www.youtube.com/watch?v=yqzclCq4qg0

Det är intressant att notera att den ek som av Macron och Trump i förra veckan planterades i Washington, har försvunnit, säger Council-källorna.

https://twitter.com/Breaking911/status/990714893677494272

 

I Storbritannien förlorade den ansatta Premiärminister May i förra veckan en större allierad när inrikesminister Amber Rudd tvingades avgå, till synes på grund av felbehandling av immigranter. Inrikesministern i Storbritannien ansvarar för M15-spiontjänsten och hon togs i själva verket bort på grund av sin inblandning i falska historier gällande gasattacker i Storbritannien och Syrien vilka hade som mål att provocera till krig, säger MI6-källorna. May kommer snart att tas bort och ersättas med sanningssägaren Jeremy Corbin, säger MI6-källorna.

Det pågår också en hel del intriger på hög nivå i Ryssland, som av khazarerna hysteriskt beskylls för att stjäla valprocedurer, gasa människor osv. Följande underrättelse sändes till oss av en WDS-källa (White Dragon Society) inom Rysslands säkerhetsapparat:

”FSB och regeringens Internet-kontrollerande agentur har börjat blockera ett flertal webbsidor och domäner bakom en story om att ’slåss mot terrorister’, men i verkligheten har de genomfört vissa experiment med att stänga ner Internet från utomstående källor. Jag såg till den kommersiella sidan av denna story och såg att hela den ryska delen av de främsta Internet-portalerna, källorna, media osv uteslutande ägs av judiska personer. Därtill har de även andelar i Facebook (10%) och fortsätter köpa fler andelar av den. De är en del av en kriminell grupp som köper andelar och använder sig av människor eller organisationer som ser ut att inte vara sammankopplade, men det är de. Denna grupp länkas till Rockefellers och vissa agenturer i regeringen”.

Kom ihåg att Facebook kontrolleras av Mark Zuckerberg, barnbarn till David Rockefeller.

Källan säger också att detta drag att kontrollera Rysslands Internet på något vis även är förbundet med en knuff inom Ryssland att göra ägandet av kryptovaluta till ett brott som kan bestraffas med fyra år i fängelse.

Det är en god gissning att det pågående draget att ta kontroll över Rysslands Internet har som mål att försöka manipulera den ryska allmänna opinionen till att stötta ett krig i sluttiderna. Det kan även vara en strategi med målet att underminera ett kristet återupplivande i Ryssland.

I alla händelser så är vad som nu gäller för att lägga fokus på att avsluta det eviga kriget, ett avslutande av fredsprocessen i Korea, säger Pentagons källor. I det sammanhanget kommer Amiral Harry Harris att skickas till Seoul som ambassadör för att bli militärguvernör för en förenad halvö, säger källorna.

När Korea-frågan väl har lagts ner till att vila, kommer fokus för fredsuppgörelsen att skifta till Saudi-Israelia, enligt WDS-källor i Asien.

https://benjaminfulford.net/

 

Du gillar kanske också...