Benjamin Fulford Rapport – fullständig, 19 mars, 2018

”Världen är på väg att få Veta” – Fulfords Rapport 18-03-19

 

Världen är på väg att få veta hur fruktansvärt den Khazariska maffians brott var

 

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018/03/19

Utrensningen högst uppe i toppen på den Amerikanska hemliga maktstrukturen, är nästan klar, vilket innebär att en mycket större utrensning nu är på väg att ske, enligt Pentagon, CIA och andra källor. Högsta ledningen i Vita huset, CIA, NSA, FBI, Pentagon och andra Amerikanska byråer, består nu så gott som uteslutande av vita hattar. Detta innebär att en systematisk utrensning i de lägre skikten nu är möjligt. Resultatet blir att människor under de kommande månaderna kommer att få veta, hur fruktansvärda brotten som utförts av den Khazariska maffian verkligen varit.

Låt oss komma ihåg, att dessa så kallade ledare i väst, aktivt försökt döda 90% av världens befolkning. De har avslöjats med tillverkning och spridandet av sjukdomar som SARS, Fågelinfluensan, Ebola, etc. De har avslöjats med att försöka orsaka massvält, genom att sprida sjukdomar till grödorna, och betala bönderna för att odla grödor för bränsle i stället för till mat. De har ansträngt sig mycket i försöken att starta ett Tredje Världskrig. De låg bakom massmordshändelser som 9/11 och Fukushima. Allt detta är ett bevisat faktum. Det som nu kommer att hända, är att huvuddelen av världens befolkning kommer att få veta detta.

I USA har cirka en miljon människor aktivt varit involverade i sammansvärjningen av att döda 90% av sina landsmän och förslava de överlevande, enligt Japans militära underrättelsetjänst. Dessa miljoner – som låtsats vara Judar, Muslimer eller evangeliska Kristna, etc., men som aktivt dyrkat Satan – har försökt att hitta sina tillflykter på andra ställen på Jorden, men har misslyckats med att hitta några.

De har också försökt att ta sig bort från planeten, enligt källor både från CIA och Pentagon. ”Kabalen är fast på jorden, sedan CERN-portalen förstördes”, säger en Pentagonkälla. ”Det de säger om CERN stämmer”, bekräftar en CIA källa som har tillgång till hemliga Antarktiska baser. ”Jorden håller på att stängas ned – ingen avgång och ingen ankomst. Den Sionistiska Khazariska Kabalen sitter fast här. De tas ner,” fortsätter källan.

För att förstå hur rädda Kabalisterna är, ta en titt på den här videon av Prins Bandar bin Khalid, en av huvudkonspiratörerna för 9/11, som begick självmord den 12:e mars, för att undvika att hamna inför rätta efter att ha nekats asyl i Storbritannien.

https://baaghi.tv/saudi-prince-bandar-bin-khalid-commits-suicide/


”Prins Bandar-Bush, togs verkligen bort. Det var han, inte en dubbelgångare, som halkade in på ett bananskal och gick över till andra sidan. Den verkliga innebörden i detta uttalande, är att Bandar hjälptes i sitt försök att trotsa gravitationen. Han var påverkad av någon sorts drog. Det kommer INTE att bli någon obduktion,” är hur en CIA-källa förklarar incidenten.

Den förre Presidenten i USA, Barack Hussein Obama, har också han nekats asyl i Storbritannien, och ber därför den Japanska regeringen om skydd, enligt medlemmar av den Japanska kungafamiljen och källor från CIA. Japanerna har råtts av den Amerikanska militären att säga nej. I vilket fall som helst, mannen som Obama räknade med för sitt skydd, är Khazarian-slaven Premiärminister Shinzo Abe, ”vilken kommer att avgå inom de närmaste två veckorna. Han står djupt i hundbajs nu. Ni känner till det felaktiga stålet som sålts till den Amerikanska militären. De militära fordonen kommer att spricka och brytas sönder, när de träffas av projektiler. De såldes avsiktligen med defekt stål. Hej då, Abe,” är vad en CIA källa i Asien hade att säga, om Obamas blivande beskyddare.

Men, White Dragon Society kan erbjuda Obama skydd, om han går med på att visa sig på Foreign Correspondents Club of Japan, och berätta för världen sanningen om saker som Malaysian Air Flight 370/17, vem hans riktiga far var, vem som satte honom vid makten, etc.

Obama söker skydd, eftersom alla som skyddade honom i maktstrukturen i USA, avskedas, blir arresterade eller dödade. USA:s utrikesminister Rex Tillersons sista uppdrag var att åka till Kenya, för att be regeringen där, att inte att skydda Obama, säger Pentagons källor.

Att Tillerson själv fick sparken förra veckan, var att han kom med uppenbart falska kabalpåståenden, om att Ryssland använde giftgas för att döda oliktänkande i Storbritannien, säger källorna. Premiärminister Theresa May i Storbritannien, VD Emmanuel Macron i Frankrike och förbundskansler Angela Merkel i Tyskland, avslöjade alla sin Kabaltillhörighet i förra veckan, genom att lägga all skuld på Ryssland.

Det verkliga skälet till att Sergei Skripal förgiftades, var att han var på väg att presentera bevis för att Hillary Clinton och det Demokratiska Partiet i USA, försökte smutskasta USA:s president Donald Trump, säger Ryska FSB-källor.

http://theduran.com/the-poisoning-of-sergei-skripal-reads-right-to-hillary-clinton-and-the-dnc/

 

Samtidigt säger en visselblåsare på Google, att Google har använt den ”Ryska agent”-etiketten, för att försöka förbjuda journalister och uppgiftslämnare, som motsätter sig sin agenda av hjärnkontroll.

Den tidigare nämnda CIA-källan med tillgång till Antarktiska baser, har emellertid en mycket mer esoterisk förklaring, till kabalens hysteriska beskyllning mot Ryssland. Enligt honom, så har Rysslands president Vladimir Putin stängt tre ”stjärnportaler” som ligger i Syrien. ”Putin är ansvarig för stjärnportalerna där, och det är det som gör att Kabalen verkligen stängs ute. Han kommer inte att låta dem användas, så att de ska kunna undkomma Domedagen”, säger han.

Som vanligt med denna typ av X-filsliknande information, så skriver jag det källorna berättar och låter läsarna själva avgöra vad som verkligen pågår. Allt jag kan bekräfta, är att planeten definitivt befinner sig i karantän.

I vilket fall som helst, nu när Tillerson och hans like Steve Goldstein har fått sparken, kommer den nye Statssekreteraren Mike Pompeo, beväpnad med kunskap om CIA-operationer, att övervaka en ”ytterligare en” utrensning i Utrikesdepartementet, säger Pentagons källor. FBI och den Amerikanska Kongressen, undersöker också brottslig verksamhet i Utrikesdepartementet, och av dess tidigare chef John Kerry, tillägger källorna.

CIA i sig självt, genomgår en stor utrensning nu när det befinner sig under USA:s militära kontroll. ”Den nya CIA-chefen Gina Haspel, är en fruktad operativ chef som nu kommer att rensa bort Bushfraktioner, neokonservativa och andra förrädare”, säger Pentagons källor. Här är vad en CIA-kollega har att säga om Haspel: ”Hon är tyst och lågmäld – inte frispråkig eller stor i munnen, om vi säger så. Hennes blick var väldigt fokuserad och intensiv. Jag upplevde henne som en mycket intelligent kvinna, som höll sitt verkliga uppdrag för sig själv.” Denna källa säger att hon förmodligen kommer att använda sin skalpell mot CIA:s ’svarta avdelningar’ som handlar med droger, olaga vapenhantering, penningtvätt och liknande.

FBI och Justitiedepartementet, kommer också att få se en utrensning av Kabalagenter, är flera källor överens om. ”Avskedandet av biträdande FBI-direktören Andy McCabe är bara början, eftersom huvuden kommer att rulla efter en FEMA-order om 16.000 giljotinblad”, förklarar olycksbådande en Pentagonkälla. Förmodligen syftade han på de allmänt rapporterade giljotinerna som beställts av Kabalen, antagligen för användning mot Amerikaner.

En annan orsak till ilskan mot Kabalen hos den Amerikanska militären och byråerna, är de 800 000 barn som rapporteras saknade varje år i USA (enligt National Center for Missing and Exploited Children). Däremot, Kina, som har fyra gånger så stor befolkning, har 20 000 barn som försvinner varje år, enligt det Amerikanska Utrikesdepartementet. Detta innebär att Amerikanska barn löper 160 gånger större risk, än Kinesiska barn att försvinna. Många av de försvunna barnen återfinns, men många är borta för alltid. Det finns flera insiders som har vittnat om att de våldtas, mördas och äts, av Kabalister.

https://www.youtube.com/watch?v=b98ch_Pyi-Y

 

För att komma åt denna fruktansvärda hemlighet, och det hemliga övertagandet av USA av en mordkabal, en gång för alla, kallar den Amerikanska militären tillbaka många pensionerade generaler och officerare till aktiv tjänst, säger Pentagons källor. Bland de som nu är tillbaka i aktiv tjänst finns Mike Pompeo, specialrådgivare Robert Mueller, och många andra, säger källorna..

Tecknen finns nu överallt för att de Khazariska Kabalisterna nu äntligen kommer att ställas inför rätta. Denna författare har länge verkat för det Sydafrikanska sätten av sanning och försoning, men det ser inte ut som om det kommer att bli så, för många högst upp i denna hemliga maktstruktur. Deras brott har varit alldeles för hemska.

Till sist den här veckan, så talar CIA-källor om för oss att Tesla Motors Elon Musk, är en penningtvättsagent för Pentagon. Det kan förklara en hel del av konstigheterna kring detta bolag, eftersom flera källor rapporterar att det var Musk, som låg bakom den Nordkoreanska missilkrisen. Det innebär att Pentagon, via Musk och Tesla, använde Nordkoreanska kärnvapenmissiler, som ett verktyg i förhandlingarna med Kina. Det senaste är nyheten att Tesla anställer personal från den satiriska nyhetssajten The Onion (Löken), för något slags hemligt projekt.

https://www.zerohedge.com/news/2018-03-13/not-onion-elon-musk-poaching-onion-staffers-secret-project

 

I dessa dagar, är det naturligtvis svårt att se någon skillnad mellan det som The Onion rapporterar, och det de så kallade traditionella medieföretagen, som CNN, rapporterar om. Kanske Pentagon planerar att ta bort de sista strimlorna av trovärdighet hos medierna i Khazarianbolagen, genom att sätta dem under The Onions ledning. Som talesättet lyder, ”ibland överträffar sanningen fantasin.” Vi är på väg in konstiga tider, men det ser ut som bra konstigheter.

https://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...