Benjamin Fulford Komplett Rapport, 16 juli 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 16 juli 2018

Per Staffan 19 juli 2018

Benjamin Fulford (investigative reporter)

“Befrielse av Israel” – Fulford Report – 16.7.2018

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018-16-07

Världen är på väg mot en ny tidsålder, inte en ny världsordning. Som en del av detta kommer det judiska folket – högnivåslavar av satan-tillbedjande khazariska gangsters – att befrias från tusentals år av babyloniskt slaveri. Det är därför Israels skurkaktiga stat nu är under full krigsrätt, eftersom den khazarkontrollerade regeringen står inför ett ultimatum att överge och befria sin judiska och arabiska gisslan, enligt ryska FSB och Pentagon källor.

https://www.debka.com/israel-announces-nationwide-military-drills-amid-war-preparedness-on-northern-and-gaza-fronts/

Ett tydligt tecken på att det judiska folket äntligen vaknar upp kom förra veckan när judiska människorättsgrupper begärde av sin regering att sluta beväpna nynazister. Många vaknar nu upp till det faktum att nazismen och sionismen är två sidor av samma mynt. Dessa är verkligen de människor som uppenbarelseboken 2: 9 i Bibeln hänvisar till som ”de som falskt hävdar att vara judar, men faktiskt är en Satans synagoga.”

https://www.haaretz.com/israel-news/rights-groups-demand-israel-stop-arming-neo-nazis-in-the-ukraine-1.6248727

Pentagonkällor säger också att den brittiska monarkin formellt har överlämnats till den amerikanska militären på uppdrag av de aristokratiska familjerna i den Khazariska blodslinjen i Europa. Under USA: s president Donald Trumps besök i Storbritannien, ”När Melania vägrade att niga såg det ut som att drottningen har överlämnat det brittiska imperiet och kabalen till Trump, och för att rädda ansiktet visade prinsarna Charles och William sig inte för att undvika förödmjukelsen,” förklarar en Pentagon-källa.

Vi kan nu säga att det var européerna, inklusive den brittiska grenen av familjen Rothschild, som låg bakom Fukushima-tsunamin den 11 mars 2011 och kärnvapenattacken på Japan. Det kommer sannolikt att komma ut när arresteringer av europeiska khazariska kabalister börjar på allvar, enligt WDS-källor (White Dragon Society).

Men MI6-källor säger att medan Rothschilds verkligen var inblandade i Fukushima (tillsammans med familjen P2 Agnelli, en del av US Space Command och andra) är situationen inte så enkel. De säger att Fukushima-attacken var ett misslyckat försök att hålla ägarna till G7-gruppen kvar vid makten.

Så de säger att det som nu verkligen händer är att de västerländska ledarna försöker komma upp med en enad front i förhandlingar med asiatiska hemliga sällskap om bildandet av en världsregering. Av den anledningen är den europeiska kunglighetsdominerade kommittén av 300 (under ledning av drottning Elizabeth) villig att avstå den dagliga ledningen av förhandlingarna till den amerikanska militärregeringen representerad av Trump, säger källorna.

Under alla omständigheter var problemet vid toppmötet i NATO förra veckan mellan Trump och andra NATO-ledare ett annat tecken på att den khazar-kontrollerade efterkrigsordningen faller ihop. I grund och botten bad Trump de andra ledarna att betala mer skyddspengar, och de sa till honom att försvinna.

https://www.yahoo.com/news/trump-tells-nato-leaders-military-spending-4-percent-155939755.html

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-07-12/leaders-hold-unplanned-emergency-session-nato-update

Kanske är det mest intressanta som kom ut ur toppmötet fotografiet på länken nedan.

http://uk.businessinsider.com/trump-nato-leaders-photo-reflects-tensions-2018-7

Detta foto visar att alla NATO-ledare ser åt ett håll medan Trump ser åt andra hållet. Det gjordes nästan säkert för att skicka ett meddelande och visa att dessa ”ledare”, inklusive Trump, faktiskt tar order från andra håll.

Det är uppenbart för varje rationell observatör att Nato inte har någon användbar funktion förutom att lobba för vapenföretag. Hela strukturen av propaganda och lögner som visar Ryssland som en angripare och ett hot mot Europa är att Khazarierna ger dubbla budskap, utan grund. De europeiska länderna, som handlar rationellt, skulle hellre spendera sina pengar på något annat än militärindustriella instrument för massmord. Det är därför som en ny opinionsundersökning visade att endast 37% tyskar vill att amerikanska militären ska stanna kvar i deras land.

Det som verkligen hänt här är att det redan har uppnåtts en överenskommelse mellan USA och Ryssland om Nato, Ukraina, Syrien och Israel, enligt Pentagon och FSB-källorna. När detta nyhetsbrev går online kommer Trump att träffa Rysslands president Vladimir Putin för att diskutera detta, bekräftar Pentagons källor.

Oavsett vilka offentliga tillkännagivanden som görs efter mötet säger FSB och Pentagon-källor att USA/Ryssland-avtalet handlar om USA:s erkännande av den ryska annekteringen av de etniska ryskdominerade östra ukrainska provinserna och ett avlägsnande av den khazariska nazistregimen inom dem. Dessutom kommer ryssarna och iranierna (med underförstått stöd från Kinas och USA: s militär) att tvinga Israels skurkaktiga stat att uppfylla internationella normer och avtal.

Som vi tidigare nämnde i detta nyhetsbrev har en överenskommelse redan uppnåtts mellan White Dragon Society och Gnostic Illuminati som tillåter Ryssland att ta över garantin för Västeuropas säkerhet från USA, förutom för England.

Dessutom kommer en rysk FSB-agent att anlända till Asien i höst för att diskutera ett nytt finansiellt system med WDS, den japanska regeringen, USA: s militär och asiatiska hemliga sällskap, säger WDS-källor. Detaljerna om det nya finansiella systemet har ännu inte fastställts, men det finns en övergripande överenskommelse om att det kommer att innebära en kombination av kryptovalutor och guld. Det finns också ett avtal om att Indien kommer att ges en mycket större roll än vad de nu har, säger de. USA kommer att få mer finansiering i utbyte mot att dela en del av sin hemliga högteknologi med resten av världen, tillägger de.

Men för tillfället, trots denna överenskommelse, har Trump för närvarande bett européer att köpa fler amerikanska vapen (”Höj NATO-utgifterna till 4% av BNP”) och olja (”Köp inte från ryssarna-köp från oss eftersom vi skyddar er från ryssarna ”) eftersom USA fortfarande faktiskt är i konkurs. Det är också därför Trump inför importtullar på kinesiska varor. USA behöver pengar för att hålla igång affärerna.

När USA kontrollerades av khazariska oligarker (och det bör stavas ”oljegarker”) spelade det ingen roll för dem att USA som ett land var utarmat av sitt handelsunderskott. Det beror på att kineserna använde de dollar som de tjänade från sitt amerikanska handelsöverskott till att köpa Mellanösternolja från oljegarkerna. Oljegarkerna använde i sin tur dessa pengar för att finansiera mänsklighetens slaveri och skapandet av en khazar-kontrollerad världsregering.

Det är en av anledningarna till att Trump efter NATO-mötet sade till CBS att han tänkte på den khazariska mobbkonstruktionen som kallades EU som en ”fiende”. Vad han menar är att de har tömt den amerikanska ekonomin genom handel samtidigt som de får Amerikanerna att betala för sitt skydd även när de arbetat mot amerikanska intressen.

https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview-cbs-news-european-union-is-a-foe-ahead-of-putin-meeting-in-helsinki-jeff-glor/

Ett nytt bevis för khazarie-planen att förslava mänskligheten dök upp förra veckan när en ledande medlem av ett asiatiskt hemligt sällskap berättade för denna författare att de hade fått ett förslag från khazarierna att använda varje japansk person som säkerhet för obligationer. Därför har den japanska regeringen försökt att införa ett ”Mitt Nummer” -system på dess medborgarskap. Asiaterna som vet att detta skulle förlänga systemet med babyloniskt skuldslaveri från väst till Japan, avböjde erbjudandet.

I USA accelererar befrielsen av det landet under ledning av USA: s militär och byråer. På den fronten hade en Pentagon-källa som berättade förra veckan att Brett Kavanaugh inte skulle väljas till Högsta domstolen följande förklaring till varför: ”Saker är inte vad de verkar vara, eftersom Trump kan ha valt Brett Kavanaugh ( BK) i sista minuten trots sitt tunga Bush-bagage och mörkande av Vince Foster-mordet, så att demokraterna kan förbruka sin politiska huvudstad och förlora halvtidsvalet om de obstruerar honom. ”Med andra ord är BK en annan trojansk häst som tillåter de goda killarna att kontrollera högsta domstolen till hösten, speciellt som de dåliga killarna tror att han fortfarande är deras man.

Pentagonkällorna säger nu också att det kan bli över 80 000 arresteringar i USA när den rättsliga maskinen är på plats för att behandla alla Khazarian-gangsters som kommer att buras in. Först när det är klart kommer de att börja jobba seriöst med européerna och med den kriminella slavregeringen i Japan, säger källorna.

Upprensningen i Japan börjar på allvar nästa år efter april, när den nya kejsaren formellt bestiger tronen, enligt asiatiska hemliga sällskapskällor. De säger att det är också då det koreanska enandet, och den möjliga sammanslagningen av Korea med Japan, också kommer att börja. Japan kommer också att öppna sina dörrar för storskalig invandring från och med nästa år, lägger källorna till.

Under tiden i Mexiko har den enormt populära valda presidenten Andrés Manuel López Obrador (Amlo) också påbörjat en utrensning av den khazariska mobben i hans land. Pentagon källor säger att de inte kommer att störa den mexikanska rensningen, men tillägger att han ”har blivit varnad att inte tillåta Mexiko att vara värd för utländska missiler eller baser, gå med i BRICS, samarbeta med drogkarteller eller bråka med gringos”. Det borde fungera med undantag för delen om drogkartellerna, som kommer att införlivas i Mexiko juridiska ekonomi, antingen amerikanerna tycker om det eller inte, säger Vatikanens källor kopplade till Amlo. Det beror på att legalisering och reglering av droger ger bättre resultat än årtionden av det misslyckade ”kriget mot droger”, noterar de. USA kommer så småningom att förstå detta.

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...