Benjamin Fulford Rapport, 14 januari 2019

Benjamin Fulford Rapport, 14 januari 2019

Per Staffan 17 januari 2019

“Kabalister Faller när Revolutionen Fortsätter” – Fulford Rapport – 14.1.2019

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Högsta Domstolens Domare, Världsbankens President, och ytterligare en Rothschild faller när revolutionen fortsätter

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-01-14

Nu när de överordnade sataniska khazariska kabalisterna har fallit, kommer andra tjänstemän som Högsta Domstolens domare Ruth Bader Ginsburg, Världsbankens chef Jim Yong Kim och Serena Rothschild (änka till Jacob Rothschild) att avlägsnas när kriget för att befria mänskligheten fortsätter.

Ginsburg “saknas och kan vara död eller fortfarande på sjukhus i New York, efter två veckors muntligt argumenterande vid Högsta domstolen, eller hela januari månad, utan bevis att hon lever, vilket bereder marken för amerikanska presidenten Donald Trump att utnämna en annan domare, säger Pentagonkällor.

Jim Yong Kim, en Clinton-utnämnd, tvingades avgå som president för Världsbanken på grund av korruption, säger Dragon familjekällor. Undersökare fokuserar särskilt på Haiti och Kims engagemang i Clintons korruption i samband med den artificiellt framkallade jordbävningen i Haiti år 2010, säger CIA-källor.

Serena Rothschild var änka (eller fru) till senior sionistäldste Baron Jacob Rothschild och mor till Nathaniel Rothschild. Allt som vi vet är att hon dog “efter en kort sjukdom”. Vi har rapporterat att Jacob Rothschild redan är död, men det verkar som att försök görs för att få det att se ut som att han fortfarande lever för att förhindra hans progressivt sinnade son Nathaniel att ta över den brittiska grenen i den här fortfarande kraftfulla familjen.

Under alla omständigheter, med amerikanska militärdomstolar väl på gång, kommer många fler framstående makthavare och finansiärer att avlägsnas under de kommande dagarna och veckorna, säger Pentagonkällor. Bland de som kommer att falla snart är IMFs chef Christine Lagarde, och senior KKR-finansiärerna Henry Kravis och George Roberts, säger källorna. Dessutom kommer premiärminister Shinzo Abe av Japan, president Emmanuel Macron från Frankrike, premiärminister Theresa May i Storbritannien, och massmördaren Benjamin Netanyahu i Israel att gå, säger Pentagon källor.

KKR (Investeringsfirma) och deras anställda General David “svik oss” Petraeus åtalas i de pågående amerikanska militärdomstolarna för deras roll i att skapa och beväpna Daesh (vi vill inte förolämpa gudinnan genom att kalla dem ISIS), säger källorna. KKR-Public Relations hade inte svarat på en fråga i den här saken när det här nyhetsbrevet blev offentligt.

Franska militära källor säger för sin del att Emmanuel Macron snart kommer att tas bort av en militär regering som kommer att arrestera kabalisterna som har stulit den franska demokratin de senaste 11 åren. Därefter kommer de att återställa sann demokrati till Republiken. Leve Frankrike, Vive la France!

Draget att arrestera Shinzo Abe kommer att ta längre tid, men förberedande arbete har påbörjats, eftersom den franska polisen har åtalat Tsunekazu Takeda, presidenten för Japans olympiska kommitté, för bestickning.

https://www.france24.com/en/20190111-japan-olympic-committee-chief-takeda-indicted-france-corruption-tokyo-2020

Även om detta kan ses som en fransk hämnd för gripandet och misshandeln av Nissans tidigare president Carlos Ghosn, finns det mer i historien. Enligt japanska högerkällor är Takeda medlem i den japanska kejserliga familjen och involverad i att Japan fick OS 2020 som en belöning för att gå med på Fukushima-tsunamin och kärnvapenattacken den 11 mars 2011. Abe, hans kabinett och Iwasaki Mitsubishi-klanen kommer alla att bli nedtagna till följd av deras medbrottslighet i detta massmord, säger källorna.

Theresa May tas bort för sin roll i försöken att sabotera Brexit och överlämna kontrollen över brittisk underrättelsetjänst till de gangsterfamiljer som kontrollerar EU, enligt MI6-källor. Brevet nedan skickades av den tidigare chefen för brittisk underrättelsetjänst till parlamentsledamöter för att varna dem för Mays förräderi.

 

 

 

London SW1

8 januari 2019

Till ordförandena i Konservativa Partiorganisationer

Ärade ordförande

Er Mp kommer inom kort att kallas för att stödja Premiärministerns Utträdesavtal. Som tidigare chef för Secret Intelligence Service, tillsammans med min kollega Lord Guthrie, vilken tjänstgjorde som chef för Försvarsstaben strax innan jag var ansvarig för MI6, tar vi det exempellösa steget att skriva till alla Konserva Partiets Ordföranden för att råda och varna er för att detta Utträdesavtal som, om det ej omintetgörs, kommer att hota den nationella säkerheten i landet på fundamentala sätt. Var snälla och försäkra er om att er Mp inte röstar för detta dåliga avtal.

Den 29 november publicerades det bifogade brevet till Premiärministern. Det förklarade att Utträdesdokumentet hotar att förändrar hela den nationella säkerhetspolicyn genom att binda upp oss mot nya uppsättningar av EU-kontrollerade relationer.

Begravt i Avtalet är erbjudandet om ”en ny, djup och speciell relation” till EU, gällande försvar, säkerhet och underrättelseverksamhet” som skär över de tre fundamenten i vår nationella säkerhetspolitik, medlemskap i NATO, vårt nära bilaterala försvar och vår underrättelserelation med USA och ”The Five Eyes” Alliansen.

Nummer 10s omedelbara respons till brevet visade att vi hade vidrört en öppen nerv. Emellertid indikerade deras gensvar en oroväckande låg förståelse för problemen. Med General Julian Thompson som också blev utpekad för reprimand, förkastade jag Nummer 10s argument och deras kritik i detalj. (https://briefingsforbrexit.com/prime-minister-misleading-country-on-security)

Statens primära uppgift, utöver handeln, är dess medborgares säkerhet. Utträdesdokumentet upphäver detta grundläggande kontrakt och skulle placera kontrollen av vår nations säkerhet i utländska händer. Var snälla och försäkra er om att er MP röstar mot detta dåliga avtal och stödjer en suverän Brexit enl. WTO-regler, utan betalning eller lösen som vi nu känner till från vår heroiska anonyma statstjänsteman. (https://www.telegraph.co.uk/politics/2018/12/28/course-no-deal-has-planned-does-government-want-think-otherwise/) Civil Service är förstås fullt förberedd.

Med Vänliga Hälsningar

Sir Richard Dearlove

Field Marshal Baron Guthrie of Craigiebank, GCB, LVC, OBE, DL

 

 

 

Dessutom har den amerikanska regeringen offentliggjort att den inte längre erkänner EU som en legitim regering genom att nedgradera sin diplomatiska status.

USA riktar nu in sig på IMF: s chef Christine Lagarde, på grund av att hennes pågående tryck för att införa en kryptovaluta, typ IMF Special Drawing Right (SDR) som ett alternativ till den amerikanska dollarn, säger CIA-källor. Istället säger en Drakfamiljeambassadör att IMF kommer att likvideras. Lagarde hade tidigare bett kineserna om en möjlighet att flytta IMF till Asien och avvisades, noterade källan.

https://www.reuters.com/article/us-imf-china-lagarde-idUSKBN1A922L

IMF har en eländig historia av att tvinga fattiga länder att utarma sitt eget folk i syfte att överlämna resurser till företag som kontrolleras av den Khazariska maffian.

I vilket fall som helst, verkar det som om nätet stramas åt, bankirer har börjat falla av byggnader igen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6568369/Man-injured-falling-height-inside-Canary-Wharf-shopping-centre.html

Brittisk Underrättelsetjänst säger att bankirerna dödas för att dölja bevis som leder till ledande personer och för att inkassera försäkringspengar.

Med tanke på bevisspår har rättsmedicinske revisorn, Kenneth Boyd, undersökt hur människor som Trumps handelssekreterare Wilbur Ross, statssekreterare Steven Mnuchin, prins Charles, tidigare brittiska finansministern James Sasson, liksom olika mega-företag använder offshore skatteparadis för att undvika skatter som resten av oss är tvungna att betala.

https://www.ais-cpa.com/tax-avoidance-by-the-numbers-the-paradise-papers/

Nätet dras också åt om Israels skurkroll och deras satanstillbedjande och kriminellt anklagade premiärminister Benjamin Netanyahu, säger Pentagonkällorna. På den fronten har den stora kahunan, 9/11, tagits itu med. Trumps tal den 8 januari var exakt 9 minuter och 11 sekunder långt. Detta är en inledning till att Trump förklarar en nationell nödsituation och släpper ut alla 9/11-filer, säger källorna.

Dessutom avslogs en “Israel-utarbetad anti-BDS-proposition om att ge 38 miljarder dollar till bistånd och straffa det politiska talet två gånger i Senaten (56-44, 53-43 och det behövs 60 röster) när som rörelser är igång för att rensa Kongressen från Israeliska dubbla medborgare och förrädare “, säger Pentagonkällorna. (BDS = Bojkott, Avyttring och Sanktioner.)

Vidare intensifieras den globala bojkotten av Israel när “som HSBC Bank tar avstånd från den israeliska vapenhandlaren Elbit Systems, Airbnb förbjuder Västbanklistningar och Brasilien kanske inte flyttar sin ambassad till Jerusalem”, säger källorna.

Netanyahus nykonservativa slavpojke John Bolton “fick sina vingar klippta” av den turkiska presidenten Recep Erdoğan och den amerikanska toppgeneralen Joseph Dunford när han försökte stoppa USA: s militära tillbakadragande från Syrien, tillägger de.

Under tiden driver den tidigare amerikanska justitieministern Jeff Sessions, general James Mattis och general John Kelly militära tribunaler med underrättelsetjänststöd från tidigare NSA-chefen Amiral Mike Rogers och före detta försvarsministeriets chef Mike Flynn, som för närvarande hanterar ovan nämnda KKR och Petraeus, säger källorna.

Med den amerikanska regeringen nu nedstängd för fjärde veckan i följd och inget slut i sikte, kan hela världen se att dagarna i det Amerikanska Företaget är räknade. Dmitry Rogozin, chef för den ryska Roscosmos State Space Corporation, avbröt sitt planerade februaribesök hos NASA (“inte en rymdbyrå”) eftersom “det andra amerikanska inbördeskriget” pågår. Det faktum att NASAs pengar har blivit avskurna vid avstängningen var utan tvekan en faktor i det avbrutna besöket.

http://tass.com/science/1039354

Avstängningen innebär att allt fler oavlönade fängelsevakter och flygtrafiktjänstemän sjukanmäler sig, och när livsmedelsförmåner löper ut för de 44 miljoner amerikaner som litar på dem, kommer kaos till USA.

För de få återstående Kool-Aid-drinkarna där ute som fortfarande tror att den amerikanska regeringens avstängning handlar om att finansiera en redan finansierad mur, vill vi påminna om att USA har ett kumulativt handelsunderskott på över 11 biljoner dollar, ett offentligt underskott på över $ 22 biljoner och obetalda skulder på 210 biljoner dollar, jämfört med en BNP på 19 biljoner dollar. Så om du tjänar 19 000 dollar per år och har skulder på 243 000 USD, vill du göra konkurs eller förbli en fattig skuldslav under resten av ditt liv?

The White Dragon Society (WDS) och dess allierade erbjuder ett alternativ till oändligt skuldslaveri. Vårt förslag är att omedelbart eliminera all offentlig och privat skuld som en enda händelse. Vi skulle sedan omfördela de tillgångar som stulits från folket av bedrägliga privatägda centralbanker. Vi uppskattar att detta skulle innebära en engångsbetalning på motsvarande 400 000 dollar till varje man, kvinna och barn i USA. När det en gång befrias från skuldslaveri skulle det amerikanska folket kunna använda sina gårdar, resurser, människor, fabriker, know-how och överlägsna tekniska färdigheter för att skapa en tid med oöverträffat välstånd.

När det gäller resten av världen, när väst väl har nationaliserat sina centralbanker och tagit bort det kriminella elementet från banksystemet, skulle det vara möjligt att genomföra en kampanj på flera biljoner dollar för att avsluta fattigdomen och stoppa miljöförstöringen. Detta skulle kunna ske utan skuld eller skatt om en ordentlig meritokratisk styrningsstruktur införs.

Det kinesiska projektet “One Belt One Road”, 60 gånger större än Marshallplanen, är ett exempel på vilken typ av projekt väst också behöver starta. När det gamla gardets elit möts på sin kärleksfest i Davos den 22 januari, låt oss se om de erbjuder något som till och med kommer nära WDS-planen att spendera trillioner dollar per år för att hjälpa till att rädda planeten. Om inte, då är det dags att ta bort deras kontroll över det finansiella systemet. Människan måste vara fri att skapa en idealisk framtid för vår planet.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...