Benjamin Fulford Rapport, 25 mars 2019

Benjamin Fulford Rapport, 25 mars 2019

Per Staffan 28 mars 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

“Världsfederationsregering” – Fulford Rapport – 25.3.2019

Förhandlingar för att skapa en “världsfederationsregering” når kritiskt stadium när Sionism imploderar

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-03-25

Mars månad fortsätter sin galenskap med en exempellös historisk händelse – bildandet av den första världsregeringen – som utvecklas inför våra ögon. Vad som händer är att P2 Frimurarlogen, de människor som skapade monoteism, gör ett avtal med de asiatiska hemliga samfunden för att skapa en ”världsfederationsregering”, bekräftar P2 och asiatiska hemliga sällskapskällor. De enda personer som står i vägen nu är Satans-tillbedjare och fanatiska sionister som fortfarande klamrar sig fast vid ålderdomliga vidskepelser.

Det finns flera nyhetshändelser som bekräftar detta. Titta till exempel på denna bild av förhandlingarna mellan Kina och Monaco på den officiella kinesiska nyhetssidan Xinhua.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-03/25/c_137920727.htm

Ser det ut som förhandlingar mellan ett land på två kvadratkilometer med en befolkning på 38 400 och regeringen för 1,4 miljarder kineser? Det som verkligen händer är att Monaco är huvudkvarter för den mycket kraftfulla och hemliga Monaco Frimurarlogen, annars känd som P2. Det betyder att Monaco är en kraftfull stadsstat och rival till Washington, D.C., London, och Vatikanen, säger P2 källor. De diskuterar samarbete ”inom områden som vetenskap och teknik, innovation, ekologi och miljöskydd, bevarande av vilda djur och förnybar energi.”

De kinesiska officiella medierna talar också öppet om en ”ny era” som om den redan har börjat. I samband med den kinesiska presidenten Xi Jinpings besök i Italien rapporterar Xinhua: ”Kina står redo att skaka hand med Italien för att behålla riktningen för de bilaterala förbindelserna i den nya eran,”och förhandla om ”viktiga frågor såsom FN: s angelägenheter, global styrning , klimatförändringar och 2030-agendan för hållbar utveckling. ”

http://www.xinhuanet.com/english/2019-03/23/c_137916738.htm

De asiatiska hemliga sällskapen beslutade att förhandla direkt med de italienska hemliga sällskapen efter det misslyckade toppmötet den 27 februari mellan amerikanska presidenten Donald Trump och den nordkoreanska starke mannen Kim Jong-un. Detta toppmöte gjorde klart för dem att Trump inte var helt ansvarig, säger MI6 och asiatiska hemliga sällskapskällor. Därför avbröt Xi Jinping sitt planerade marsmöte med Trump och reste till Italien ”för att möta de verkliga cheferna”, företrädarna för de 13 blodlinjerna, säger MI6-källor.

Nu faller hela den ytliga storyn om Trump/Kim-toppmötet mellan en fattig nation på 25 miljoner människor och världens supermakt isär. Till exempel avslöjade före detta CIA:s uppdragschef för Korea Andrew Kim så mycket när han talade för en publik i Söul, Korea förra veckan, som att Kim hade krävt fullständig demilitarisering av både Hawaii och Guam samt demontering av den amerikanska Indo-Stilla havs-marina flottan.

https://www.trunews.com/stream/former-negotiator-north-korea-has-denied-concept-of-denuclearization

http://news.donga.com/Main/3/all/20190322/94678753/1

Det faktum att Kim, skenbart chefen för en liten, bankrutt nation, tyckte sig kunna ställa ett sådant krav bekräftar att han faktiskt är en ledande asiatisk hemlig sällskapschef, precis som NSA-källor länge har berättat för oss.

I vilket fall som helst kom ett annat ovanligt tecken med slutet av Robert Mueller-undersökningen av ”rysk valinblandning” vilket meddelades den 22 mars eller 322, Skull and Bones-numret.

Skull and Bones är allmänt känt som ett hemligt sällskap från Yale University, men P2 Frimurare säger att den ursprungliga Skull and Bones finns i en kyrka i Rom byggd av kejsar Konstantins mor år 322. Nedan en bild av originalskulpturen av Skull and Bones som finns där.

https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones#/media/File:Bones_logo.jpg

 

Detta datum valdes av P2-personerna som ett tecken till insiders på en grundläggande förändring, enligt P2 Frimurar-källor.

Det är inte heller någon slump att Japan kommer att tillkännage namnet på sin nya era den 1 april och installera en ny kejsare den 1 maj, säger asiatiska hemliga sällskapskällor.

Födelsen av den nya eran kommer också att ses tillsammans med sionismens implosion, är flera källor överens om. Pentagonkällor säger att om det israeliska folket väljer om den satanstillbedjande massmördaren Benjamin Netanyahu som premiärminister, skulle det bli en kort, skarp militär kampanj för att avlägsna de kriminella israeliska och saudiska regimerna. Den sannolika utlösaren skulle vara ett drag av Ryssland, Turkiet, Iran, Syrien, Irak, Jordanien och Egypten för att erövra Golanhöjderna, säger Pentagon källor. Källorna tillägger att Trumps ”olagliga” erkännande av israelisk suveränitet över Golanhöjderna ”inte stöds av USA: s militära styrkor och isolerar Israel ytterligare med massiv internationell opposition från FN, EU, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Egypten, Ryssland, Turkiet , Iran, etc. ”Källorna tillägger att Trump” spelar marionetten som gör saker för Israel tills en dag när han inte gör det längre. ”

Golanfrågan är bara ”ytterligare en spik i sionismens kista” fortsätter källorna. De noterar att den sionistiska tankepolisen Southern Poverty Law Center imploderar, och demokratiska partipolitiker bojkottar ett möte som hålls av AIPAC-lobbygruppen (American Israel Public Affairs Committee). De bojkottar, eftersom de flesta amerikanska judar vaknar till det faktum att det var sionister som verkligen var ansvariga för Förintelsen och vänder ryggen till dem. Andra tecken på sionistisk kollaps sågs också i förra veckan när ”den sionistiska donatorn Bob Kraft kan tvingas sälja Patriots fotbollslag och Brown University blir den första Ivy League-skolan vars elever röstade till 69% för att avstå från företag som gör affärer med Israel” noterade källorna.

Pentagonkällorna säger att frisläppandet av Mueller-rapporten som frikänner Trump kommer att leda till FISA-avklassificering, utlämnande av justitiedepartementsinspektörens rapport, öppnande av åtal och militärdomstolar. Vi har hört allt detta tidigare och kommer att tro på dessa tribunaler när de faktiskt äger rum.

Ett bra sätt att börja skulle vara att arrestera Jared Kushner. Glöm inte, Kushners 666 Fifth Avenue-byggnad var där de utvecklade ”djurets märke”, mikrochips till implantat i människornas huvuden. Det finns tillräckligt med bevis på Kushners brottslighet för att vissa till och med skall hävda att han är antikrist.

https://beforeitsnews.com/v3/religion/2018/2542730.html

Tidigare CIA-operatören Robert David Steele noterar på den här fronten att

”Boken Kushner, Inc. har skapat en eldstorm av medieartiklar som pekar mot Jared Kushner som går i hans fars fotspår, rakt in i fängelse. Från att använda WhatsApp för att kommunicera med världsledare, kringgå alla officiella protokoll och kommunikationskanaler, till att svika presidentens förtroende på flera nivåer, och att bryta mot flera bedrägeri-, skatte- och fastighetslagar verkar Kushner gå mot uppsägning från Vita huset och ett genant slut. Hans fru – och presidentens dotter – har blivit exponerad som en tom bimbo med en rättskänsla som trotsar allt förstånd. ”

Förutom att ta bort Kushner frågar folk varför högprofilerade pedofiler inte tas om hand. På Qanons webbplats har nyligen lagts fram många bevis som länkar högnivåkändisar till Jeffrey Epsteins pedofilö. Eftersom Trump var en besökare på denna ö och är Kushners svärfar, måste han själv avlägsnas om han inte vidtar åtgärder på dessa fronter, säger CIA-källor.

Den brottsliga Boeingutredningen om fjärrkapningar och krascher av flygplan är åtminstone ett tecken på att vissa åtgärder mot kabalen i USA redan har satts igång. Även fungerande försvarssekreterare Patrick Shanahan är under granskning för sin inblandning, säger Pentagonkällor.

http://time.com/5555186/patrick-shanahan-defense-ethics-probe/

Källorna säger att denna undersökning kommer att ”leda till granskning av dess överdrivet dyra militära utrustning” och korruption i försvarsdepartementet och det militärindustriella komplexet, liksom företags- och amerikanska regeringens korruption.

Den pågående offentliga exponeringen av kriminella handlingar av de högteknologiska oligopolerna är ett annat tecken. Det senaste exemplet är bekräftelsen att tekniska företag olagligt och systematiskt använder mobiltelefoner för att avlyssna människor för kommersiella och andra ändamål. Om du inte tror det, försök att prata om produkter du planerar att köpa och ta en titt på vilka annonser som dyker upp nästa gång du surfar på webben.

https://www.thesun.co.uk/tech/8678640/proof-phones-listening-to-us/

Självklart kommer inte sionisterna att försvinna tyst om natten. De högteknologiska företagen försöker till exempel få kinesiskt skydd i utbyte mot tekniköverföringar till Kina. En del av detta innebär löften om att ge kineserna fullständig behärskning av världens befolkning med 5G mind-control-teknik, säger Pentagon källor. Pentagon gör sitt bästa för att stoppa detta, tillägger de. Ytlig bekräftelse på detta kan ses här:

https://www.defensenews.com/smr/cultural-clash/2019/03/21/dunford-to-meet-with-google-for-debate-on-chinese-ties/

Sionisterna kommer också fortsätta att försöka använda datorgrafik för att sprida desinformation och propaganda. Det senaste exemplet är ytterligare en falsk Neil Keenan-video.

http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-theres-a-new-sheriff-in-town-no-more-freebies/

Lägg märke till att Keenan i den här videon bär en judisk kalott, medan den verkliga Keenan var en romersk katolik. Min CIA-kontakt i Indonesien, som talar språket och har varit där i 20 år, har bekräftat att de indonesiska myndigheterna inte har registrerat att en Neil Keenan har kommit in i deras land. Han noterar att denna senaste video och detta inlägg kom ut för att sammanfalla med cirkulationen av reella obligationer som gör anspråk på 91.173 ton indonesiskt guld. ”Detta är ett annat sätt som de [bankrutta] Rothschilds försöker komma åt [guld] bunkrarna på, men det kommer inte att lyckas, säger han.

Det kommer sannolikt att bli mer explosioner, sabotage, orkestrerade väderkatastrofer, och mer när det döende sionistiska djuret slår ut i alla riktningar.

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/china-chemical-plant-blast-explosion-death-man-rescued-40-hours-11372312

Storbritannien, till exempel, är redo för en tumultartad hård Brexit med planer på att evakuera sitt ledarskap till bunkrar, säger MI6 källor. Den brittiska militären förbereder sig för att ta över logistik som mat och bränsleleveranser om de finansiella systemdatorerna (bankomater, etc.) stängs av, säger de.

https://news.sky.com/story/brexit-military-steps-up-preparations-in-case-of-no-deal-11671941

https://www.theguardian.com/politics/2019/mar/22/secret-cabinet-office-document-reveals-chaotic-planning-for-no-deal-brexit

I slutändan denna vecka noterar vi att många människor kanske stämplar denna författare som en ”globalist”. Jag vill påminna läsarna om att allt jag gör är att rapportera världen som det verkligen är, inte som jag önskar att den ska vara. Världen behöver dock samarbeta för att stoppa den pågående massutrotningshändelsen på planetnivå, och det är det som världsledare verkar göra.

https://benjaminfulford.net/

All articles, videos, and images posted on Dinar Chronicles were submitted by readers and/or handpicked by the site itself for informational and/or entertainment purposes.

Dinar Chronicles is not a registered investment adviser, broker dealer, banker or currency dealer and as such, no information on the website should be construed as investment advice. We do not intend to and are not providing financial, legal, tax, political or any other advice to readers of this website.

Copyright © 2019 Dinar Chronicles

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...