Benjamin Fulford Komplett Rapport, 17 december 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 17 december 2018

Per Staffan 20 december 2018

“Big Changes Coming” – Fulford Report – 12.17.18

Secret head of world finance, Cardinal Pell, fired and big changes coming

By Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-12-17

Förra veckan befanns kardinal George Pell skyldig till sexuellt missbruk av barn av en australisk domstol och blev sedan avskedad av påve Francis för att han var ”äldre”.

https://www.americamagazine.org/faith/2018/12/12/cardinal-pell-top-advisor-pope-francis-found-guilty-historical-sexual-offenses

Det här är enorma nyheter i den hemliga finansvärlden, eftersom Pell var den som ansvarade för ekonomiska frågor i Vatikanen och var därmed en hemlig kontrollör av de flesta världsregeringsledare, säger P2 Frimurar- och CIA-källor. Det beror på att när de flesta världsledare tar makten får de besök av en tjänsteman från Vatikanbanken som förser dem med en bok med ett astronomiskt tal inskrivet i den (en miljard dollar eller mer för stora länder, mindre för mindre länder). De får sedan höra, ”Välkommen till den rika världen” och påminns försiktigt om att om de vägrar att acceptera pengarna kommer de att ”avlägsnas”.

Det är valet mellan silver eller bly som har låtit Vatikanens P2 Frimurarloge, som drivs av Cesars ättlingar, att i hemlighet styra de flesta världsregeringar. De 200 ledare som i förra veckan bekräftade den bedrägliga ”kolet orsakar global uppvärmning”- överenskommelsen är alla slavar i detta system, det är P2 Frimurar- och CIA-källor är överens om.

https://www.vox.com/energy-and-environment/2018/12/14/18139402/cop24-climate-change-katowice-poland

Således kommer avlägsnandet av chefen för detta hemliga kontrollsystem att få stora konsekvenser för världsfinansiering och politik, beroende på vem som väljs ut för att ersätta honom, och även beroende på huruvida det här hemliga systemet kommer att tillåtas fortsätta.

På den fronten säger en annan stor nyhetsartikel (fortfarande inte helt bekräftad eftersom den bara kommer från en kunglig familjekälla) att en ny chef för kommittén för de 300:s hemliga regering kommer att ta makten nästa år. Det betyder att drottning Elizabeth kommer att överlämna kommitténs tyglar till en yngre person (ledtråd: inte Charles och inte William).

Med detta tillvägagångssätt i åtanke (det vill säga endast en källa), här är några utdrag ur ett uttalande av den snart utnämnda nya kommitté-chefen: ”De 13 styrande blodlinjerna och jag har fått nog av den här världen och gunstlingarna, belastade med sina försäkringar. Alla suveräna statschefer och alla respektive regeringar avskedade. Ordo ab Chao. ”

Källan sa också, ”Sir Alexander Younger på MI6 är redan informerad, tillsammans med drottningen i London och kejsaren i Tokyo,”om denna utveckling

Uttalandet säger vidare att ”Habsburg-dynastin och spin-offs–de flesta brottsligt psykopatiska — har mycket att svara för under de många hundra åren av folkmord och befolkningsminskning, kom helvete eller högvatten. Omnicide (utrotning av mänskligheten) är ett brott mot både mänskligheten själv och alla andra levande ekosystem.

Habsburgarna, förresten, hävdar att de är ättlingar till kejsarna och är således en del av familjedynastin som kontrollerar P2-frimurarna, Vatikanen och många så kallade världsledare, säger P2-källor

Uttalandet säger vidare att ”de tretton regeringsblodslinjerna måste byta till större armédiplomati för att dra upp roten. En mobbning är en mobbning, stor eller liten, så att vi alla kan leva i lugn och ro och ta tillbaka det förflutna, nutiden, och ännu viktigare, framtiden som tillhör oss alla. ”

Källan sa också att det var 300-kommittén som stödde det nya Kvant Finansiella Systemet, vilket Pentagonkällor, oberoende, länge har berättat för oss, är bestämt att ersätta det nuvarande systemet.

Här är källans beskrivning av det nya systemet:

”Kvantsystemet-den rekursiva komplexitetsbaserade centralbanken – för att ersätta stokastisk jämvikt eller manuell kurssättning-förtäckt smygande statsövervakning-är ett komplext ämne men i huvudsak krävs det kvantkalkylering för att analysera staten och resultatet av varje inhemsk ekonomi isolerat och i symfoni, och sedan moderera utbud och efterfrågan av valutor, som alla kommer att bli elektroniska. ”

Källan säger också att detta system skulle kunna hjälpa till att finansiera och planera en massiv kampanj för att stoppa miljöförstöring och avsluta fattigdom. Men tills vi faktiskt ser ett sådant system publiceras för allmänheten och tills vi ser en enorm kampanj för att rädda jorden, måste vi hålla pressen på den globala eliten.

Det är intressant att i det här sammanhanget notera, att de svart-sol tillbedjande P2-frimurarna försöker förbli vid makten genom att lösa in en obligation på USD 500 dodecillion dollar. Ett foto av den kan ses här:

https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2015/3141504.html

De vill lösa in den för att finansiera en flykt från denna planet som de har förstört. Istället kommer de att stå inför en länge uppskjuten rättvisa, enligt Pentagon källor.

Pentagonkällorna säger att ”Som förberedelse för militärdomstolarna i januari 2019 lämnar Vita huschefen General John Kelly för att fokusera på smärtfasen medan han fortfarande har [U.S. President Donald] Trumps öra som senior rådgivare. ”

De som fortfarande tycker att allt det här är prat och ingen handling uppmärksammar inte händelser som redan äger rum i den verkliga världen. Begravningen av George Bush Sr. gav till exempel någon en möjlighet att servera ledande medlemmar av Bush/Clinton-fraktionen juridiska meddelanden, vilket kan ses i videon på länkarna nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=waeqG6gi1yw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=n7poU0sUD40

CIA källor säger att dessa juridiska meddelanden var relaterade till 9/11 och andra brott av denna kabal fraktion. Om du missade det, så har USA: s advokat för New Yorks Södra Distrikt kommit överens om att sammankalla en stor jury för att titta in i den kriminella förstörelsen av World Trade Center-byggnaderna den 11 september 2001.

https://www.ae911truth.org/news/503-u-s-attorney-takes-first-step-toward-prosecuting-explosive-destruction-of-world-trade-center-on-9-11

Vi såg också vittnesmål vid övervaknings- och regeringsreformkommittén vid den amerikanska Kongressen i förra veckan, som gjorde det tydligt och klart att Clinton-stiftelsen var ett gigantiskt brottsligt företag som utväxlade regeringsfavörer mot mutor. Medan den medvetna delen av allmänheten har känt till detta länge, när det blir ett formellt vittnesbörd registrerat av Kongressen, kan ni vara säkra på att rättsliga åtgärder inte ligger långt efter.

https://www.zerohedge.com/news/2018-12-14/financial-bounty-hunters-testify-clinton-foundation-operated-foreign-agent

Pentagon källor säger nu också att ”arresteringen av Huaweis finansdirektör är ett varningstecken att chefer från västföretag som Goldman Sachs och Deutsche Bank som begår bedrägerier eller brott kan också möta Interpols röda meddelanden och fängelser.”

Sedan finns det en pågående razzia av israeliska vapen, droger och sexhandlare i Latinamerika, Afrika och på andra ställen.

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5423075,00.html

https://www.haaretz.com/world-news/americas/israeli-head-of-international-drug-network-arrested-in-brazil-after-escape-attempt-1.6723964

https://sputniknews.com/world/201812161070736912-us-sanctions-idf-general-south-sudan/

Khazariska maffialedare som fortfarande klamrar sig fast vid makten förblir under intensiv attack. Rothschild-slavpresidenten Emmanuel Macrons belägrade regering tog sig i helgen för att stänga ner tunnelbanan i Paris och skapa en massiv nederbörd för att handikappa anti-statliga protester. Protestledare lovade dock att de skulle vara tillbaka i januari efter ett juluppehåll. Pentagon källor tillägger att ”Macrons dagar är räknade, eftersom franska generaler anklagade honom för förräderi för att ha undertecknat FN-fördraget om migration.”

https://www.thegatewaypundit.com/2018/12/top-generals-accuse-globalist-macron-of-treason-over-un-migration-pact-say-it-gives-people-more-reason-to-revolt/

Vi ser nu också rapporter om att Fethullah Gülen, den troliga chefen för den sabbatiska maffian, ska utlämnas till Turkiet. Att dra Gülen inför rätta skulle avslöja all slags smutsiga hemligheter, inklusive sannolikt vittnesbörd om den sionistiska komplotten för att starta andra världskriget.

https://www.reuters.com/article/us-turkey-us-gulen/turkey-says-trump-working-on-extraditing-wanted-cleric-gulen-idUSKBN1OF0BM?il=0&utm_source=reddit.com

Den kriminella regimen i Saudiarabien är också under tung attack. Amerikanska senaten godkände en resolution som fördömer Saudis ledare Mohammed bin Salman som skyldig till mordet på journalisten Jamal Khashoggi. Därefter avbröts finansieringen av Saudiarabiens krig mot Jemen. Slutligen tvingade USA och Iran genom ombud Saudiarabien att acceptera ett eldupphör i Jemen och därmed överlämna den faktiska kontrollen av landet till iranska ombud.

https://www.standard.co.uk/news/world/us-senate-pass-resolution-saying-bin-salman-behind-khashoggis-death-a4017121.html

https://www.huffingtonpost.com/entry/yemen-saudi-arabia-senate-war_us_5c115e46e4b0ac53717b8c7a?utm_source=reddit.com

https://edition.cnn.com/2018/12/13/politics/pentagon-saudi-aerial-refueling-costs/index.html

https://www.channelnewsasia.com/news/world/yemen-warring-parties-say-port-city-ceasefire-starts-on-tuesday-11037020

Dessutom har Ryssland tvingat den skurkaktiga regimen i Israel att stoppa sina angrepp på Syrien genom att hota med vedergällning.

https://www.veteranstoday.com/2018/12/15/israeli-air-bases-subject-to-retaliatory-attack-russia-and-syria/

Det betyder att den skurkaktiga staten Saudi-Israel slutligen tvingas avsluta sin eviga krigshets.

Med tanke på krigshetsande har kineserna också börjat förhandlingar med Pakistan och Afghanistan för att avsluta det eviga kriget i den regionen, eftersom USA har förlorat all trovärdighet där.

https://www.thenews.com.pk/latest/406258-pakistan-china-afghanistan-trilateral-talks-underway-in-kabul

En annan allvarlig fråga för den Khazariska mobben är att deras sedvänja av fjärrstyrda och kraschade flygplan exploderar i deras ansikten. En CIA-källa i Indonesien sa att den senaste Lion Air-kraschen där ”kommer att förvandlas till något stort …. Ägaren till Lion Air, herr Rusdi Kirana, vet vad som verkligen hände. Han är mycket försiktig med sina ord. Boeing vet säkert att Flight JT610 har fjärrkapats. Frisläppningen av sanningen kommer att få flygindustrin på knä. Den sionistiska kabalen kan inte låta sanningen komma ut. Den goda nyheten är att sanningen kommer att släppas, och den sionistiska kabalen och deras agenter kommer att fångas upp. ”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-16/the-man-taking-on-boeing-with-a-22-billion-jet-order-at-stake

Slutligen upplevde Irland förra veckan vad som kan ha varit det första skottet i ett väpnat uppror mot bankerna. En mobb attackerade beväpnade bankvakter som hade evakuerat en familj från ett hus som de hade bott i i tre generationer. Åtta fordon blev satt eld på och bankvakterna, som attackerades med basebollträn, blev tillsagda att aldrig komma tillbaka.

https://www.thejournal.ie/child-dies-in-childcare-facility-in-cork-4398447-Dec2018/

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...