Benjamin Fulford Rapport, 26 november 2018

Benjamin Fulford Rapport, 26 november 2018

Per Staffan 29 november 2018

Rothschilds regim slutar efter 250 år; en ny era börjar

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-11-26

Meddelandet den 24 oktober 2018 från Rothschild & Co att de går ur trustaffären (det vill säga att hantera andras pengar) är en viktig historisk vändpunkt som nästan gick obemärkt förbi.

https://www.rothschildandco.com/en/newsroom/press-releases/2018/10/24/rothschild-and-co-signs-agreement-sale-of-trust-business/

Det var 1769 som Mayer Rothschild, grundare av dynastin, först började hantera pengar mot royalty. Nu, sju generationer senare, har hans efterföljare Alexandre de Rothschild tvingats ut ur verksamheten genom flera internationella brottsutredningar som siktar in sig på denna kriminella familj, säger Pentagonkällor. Det innebär att det västerländska finansiella systemet för första gången på 249 år befriar sig från Rothschilds finansiella kontroll.

I synnerhet innebär arresteringen av Goldman Sachs bankirer i 1Malaysian Development-skandalen att Rothschilds inblandning kommer att avslöjas, säger franska utredare och andra källor.

https://en.wikipedia.org/wiki/1Malaysia_Development_Berhad_scandal

Den här komplicerade skandalen innefattar Hillary Clinton, Barack Obama, Saudiarabiska kungafamiljen och många andra, men spåret leder slutligen till Rothschilds, säger utredarna. Det kommer också oundvikligen att leda till massmordet på det malaysiska flygplanet 370/17 och G20-kärnvapenutpressningsincidenten, säger CIA-källor. Det är därför som Rothschilds tvingas ut ur trustaffären, enligt utredarna.

En CIA-källa med Rothschild-förbindelser tonar emellertid ner denna utveckling och säger att ”Den vänstra handen säljer till den högra” och pekar på den här delen av pressmeddelandet:

”Detta förvärv leds av Richard Martin, en ledande befattningshavare i Rothschild & Co, med ekonomiskt stöd från en erfaren investerare.”

Med andra ord, familjens franska gren, under allvarlig attack, överlät verksamheten till antingen den schweiziska eller brittiska grenen av familjen, säger han.

Den tidigare CIA-Operationsansvarige Robert David Steele säger dock att Rothschilds har tvingats ut ur centralbankverksamheten helt och hållet, trots att de bad om att få ha kvar symboliska 5%.

https://beforeitsnews.com/v3/prophecy/2018/2501233.html

Faktum är att ett mycket synligt tecken på franska Rothschilds fall från nåd kom med anhållandet förra veckan av Nissans ordförande Carlos Ghosn. Ghosn arresterades officiellt av skattemässiga skäl, men den verkliga orsaken till hans arrestering var militär, enligt Pentagon och asiatiska hemliga samfundskällor. Pentagon källor säger att gripandet av Ghosn är ”ett drag för att stoppa fusionen Renault-Nissan, försvaga [franska president Emmanuel] Macron och minska Rothschild-inflytandet i Japan.”

Asiatiska hemliga samfundskällor, säger för deras del, mer specifikt att Frankrike försökte ta fullständig kontroll över Renault/Nissan/Mitsubishi Alliansen för att stjäla japanska och amerikanska militärhemligheter. Mitsubishi Motors, en del av Nissan/Renault Automotive Alliance, var tidigare en del av Mitsubishi Heavy Industries.

https://www.mhi.com/products/defense/

MHI är Japans ledande militära tillverkare, och amerikanska sjunde flottans befälhavare arrangerade Ghosns arrestering och efterföljande fall för att förhindra att fransmännen kommer åt deras teknik via Mitsubishi Motors, säger de asiatiska källorna.

Vänligen kom ihåg att den tidigare Rothschildbankiren, franska slavpresidenten Emmanuel Macron, nyligen krävde att en europeisk armé skulle försvara Europa mot ”Ryssland, USA och Kina”. Kom också ihåg att USA: s president Donald Trump tidigare i år betecknade EU som USA: s främsta ” fiende.”

https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview-cbs-news-european-union-is-a-foe-ahead-of-putin-meeting-in-helsinki-jeff-glor/

Denna offentliga kamp mellan EU:s och USA: s regeringar är ett synligt tecken på den pågående striden om världskontroll, där de 13 kungliga blodslinjerna och deras EU-totalitära stat ställs emot anti-blodslinjen Gnostic Illuminati som nu kontrollerar det amerikanska militär-industrella komplexet säger Illuminati källor.

Ett annat synligt tecken på denna konflikt är de enorma och våldsamma anti-Macron upploppen i Frankrike. Eftersom tre fjärdedelar av den franska befolkningen stöder anti-makronaktiviteterna kan ni vara säkra på att trycket mot denna bedrägligt valda president bara kommer att öka, särskilt nu när hans Rothschild-chefer förlorar makten.

Under alla omständigheter har det franska försöket att stjäla japanska militärhemligheter också vänt Mitsubishi-gruppen, de huvudsakliga uppbackarna av japanska premiärministern Shinzo Abe, mot finansminister Taro Aso, enligt medlemmarna i den Mitsubishi-ägande Iwasaki-klanen.

Asos dotter är gift med Alexandre de Rothschild och Aso har sålt japanska vattenrättigheter till Veolia, ett företag kopplat till hans Rothschild svärson, säger japanska högern. Nu, med både Mitsubishi och nationalisterna emot honom, är Aso en dömd man, säger källorna.

De franska Rothschilds var också intimt involverade i den 11 mars 2011 Fukushima kärn- och tsunamimordmordhändelsen, enligt brittiska Rothschild-familjekällor och japanska högerkällor.

En annan dömd man är Softbanks VD Masayoshi Son, säger asiatiska hemliga samhällskällor. Exakt vilken ursäkt som kommer att användas för att få ner honom är ännu inte klart, men hans inblandning i japansk valstöld och den mordiska saudiska kronprinsen (eller mer exakt hans marionettmästare) betyder att hans tid är på väg att rinna ut.

Asiatiska hemliga samfundsskällor säger för sin del att de stora förändringarna i Japan kommer att äga rum efter maj nästa år när den nya kejsaren formellt tar över tronen. Källorna förklarar att det speciella sigillet eller hugget (chop) som kejsaren äger är nödvändigt för att formellt sätta dessa förändringar i rörelse. Medan källorna var vaga om exakt vad som skulle hända, klargjorde de att Asien inte längre ska låta sig vara artificiellt uppdelad av västerländska intriger. Således är det en bra gissning att efter Koreas enande är Taiwans fredliga och vänliga återkomst till Kina också på gång. Japansk och kinesisk vänskap kommer också säkert att blomma, säger källorna.

De asiatiska hemliga samfundsskällorna stöder också fullt ut uppfattningen att den västerländska civilisationen är som en vacker kvinna infekterad med syfilis. Syfilis, refererar naturligtvis till Khazariemaffian. Det är därför de stöder den pågående kampanjen för att avlägsna denna infektion från den västerländska kroppens politik.

Den 28-sidiga rapporten i länken nedan, som exponerar Specielle Rådgivaren Robert Mueller m.fl., är ett detaljerat exempel på de fruktansvärda brott som Khazariemaffian har kommit undan med.

https://www.docdroid.net/eVAAjIq/doj-ig-memo-mueller-bribery-extortion.pdf

Den senaste exponeringen är bara en liten del av striden som fortfarande rasar i USA och över västvärlden. Kampen är fortfarande hårdast i USA med den pågående utrensningen av FBI, justitiedepartementet, CIA, det militärindustriella komplexet, det politiska systemet etc.

På den fronten kan ”strykningen” av den tidigare CIA och NSA chefen General Mike Hayden tjäna till att tysta anti-Trumppersoner i den militära underrättelseverksamheten och förmå andra att avgå eller omvända sig”, säger Pentagon källor. Hayden var en av operatörerna bakom Fukushimamassmordet, säger japanska militära källor.

Avlägsnandet av satanister som Hayden kommer att göra det enklare att rensa ut det amerikanska domstolssystemet när det växlar upp för att hantera de pågående massarresteringarna, säger CIA-källor. Om ni inte tror att arresteringarna har börjat än, så binder ni inte ihop prickarna. Ta en titt på den här länken, till exempel, för att se hur Clintonbrottsfamiljens stat Arkansas är på väg att städas upp.

https://www.coreysdigs.com/clinton-foundation/arkansas-swamp-bleeds-as-clintons-circle-the-drain/

När det politiska och rättsliga systemet städas upp går de goda killarna ut i ett massivt krig mot den ”farmakologiska” industrin, säger Pentagon källor. På den här fronten har Big Pharma drabbats av första slaget med den fatala avbasningen av Hälsodepartementets prisrådgivare Daniel Best, följt av att Pfizer trotsigt meddelat att man kommer att höja priserna i januari 2019, säger källorna. ”Så,”fortsätter de”, förvänta er att Trump och kongressen inleder ett helt offentligt närmande för att krossa drogkartellen.” Vi rekommenderar att de börjar med en razzia hos American Medical Association innan de förstör ännu mer bevis än vad de redan har gjort.

Dessutom, utanför USA kommer Interpol fortfarande att användas för att ta ner khazarierna över hela världen, trots att den ryska generalmajoren Alexander Prokopchuk inte, som vi felaktigt rapporterade förra veckan, valdes som deras nya chef, säger Pentagonkällorna . ”Interpolvalet kan ha blivit riggat för att gynna en korean för att sänka Rysslands profil och hålla kabalen i schack,”förklarar de. Men tillägger de, ”Nyvalde chefen Kim Jong-yang kommer att ta order från USA:s underrättelsetjänst och arbeta med vicepresident Prokopchuk.”

Ryssarna gör också slutligen mycket försenade rörelser mot den misslyckade naziststaten i Ukraina genom att beslagta tre ukrainska krigsskepp under helgen. Detta fick Ukrainas president Petro ”Porky” Poroshenko att utropa krigslagar. Det här var vad en CIA-källa hade att säga om Porky: ”Han har ingen tid kvar, precis som Bibi [premiärminister Benjamin] Netanyahu i Israel , båda är krigsförbrytare som kommer att ställas inför rätta, på ett eller annat sätt. ”

När avlägsnandet av den Khazariska maffian från världsmakten fortsätter, kan vi förvänta oss att dominoer som Netanyahu, Macron, Porky och Aso störtas och slutligen drar sina Rothschild marionettmästare inför rätta. Att sälja sin trustaffär är för litet, för sent för denna brottsfamilj.

I slutet av dagen lär världen få reda på deras intima inblandning i andra världskriget, förintelsen och många andra fasansfulla brott mot mänskligheten.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...