Fullständig Rapport från Benjamin Fulford, 26:e mars 2018

Fullständig Rapport från Benjamin Fulford,
26:e mars 2018

”Dags att påminna Kina” – Fulford Rapport – 18.03.26

 

 

Det är dags att påminna Kina om sin plats

 

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018/03/26

Starten i dag (26:e mars 2018) för oljehandeln med den guldbackade Kinesiska Yuanen, ses allmänt som en Kinesisk seger i det pågående finansiella kriget, för kontrollen av planeten Jorden. Det är också en lämplig tid för att påminna Kina, att världen ALDRIG kommer att byta den Khazariska maffians kontroll, mot en Kinesisk sådan.

Västländerna kommer att vara evigt tacksamma för den hjälp som de Asiatiska Secret Societies tillhandahåller i kampen, för att befria sig från kontrollen av den satandyrkande Khazarian-maffian. Som vi kommer att påpeka, så är denna kamp på väg att sluta i seger för mänskligheten.

Kazarierna, som aldrig bör underskattas, vädjar till vissa Kinesiska ledares egon, genom att lova dem rollen som den Babyloniska Konungaguden på planeten Jorden. Många Kinesiska ledare faller för detta, och drömmer om en Kinesisk diktatur för hela planeten.

Kina måste således påminnas om några saker. Det första är att Väst fortfarande har styrka nog att helt utplåna Kina från fortsatt existens. White Dragon Society (WDS) och dess allierade, kämpade hårt för att besegra en fraktion i väst som ville göra precis det. Men, i stället för att utplåna Kina, flyttade Väst medvetet sin industriella och tekniska expertis, för att hjälpa Kina moderniseras och utvecklas. Det var helt rätt att göra, eftersom Väst ville att Asiaterna skulle bidra till att avsluta fattigdomen och stoppa miljöförstöringen. Kina och andra Asiatiska länder blev också hjälpta med moderniseringen, eftersom en överenskommelse mellan öst och väst för världsfred var nödvändig, för att avsluta den karantän som planeten Jorden befinner sig i. Med andra ord, så måste vissa Kinesiska radikala fraktioner, påminnas om att slutmålet är att uppnå en win-win-lösning för alla.

Med det i åtanke, låt oss nu titta på de senaste nyheterna i den pågående kampen om planeten Jorden. På den här fronten pågår det en mycket svår balansgång mellan USA och Kina, vid starten av den Kinesiska handeln med Guld/Olja/Yuan (GOY), som med all rätt ses som ett hot mot petrodollarn och den Amerikanska hegemonin.

USA:s reaktion var att införa tullar på 60 miljarder dollar för den Kinesisk importen, och inhyrning av den radikale neokonservative John Bolton, som säkerhetsrådgivare till den Amerikanske Presidenten Donald Trump. Det Amerikanska budskapet till Kina var tydligt: ”Vi kommer att sluta köpa era saker, sluta handla olja från Mellanöstern och använda Nordkorea som en ursäkt för att starta ett krig.” Den Kinesiska reaktionen däremot, var att försöka kompromissa och använda fredliga förhandlingar, samtidigt som man påminde USA:s sida, att de var helt förberedda på alla eventualiteter.

Trots det Amerikanska gormandet, visar en snabb titt på korten att varje sida gör det uppenbart att Kina sannolikt kommer att framstå som en vacklande segrare i vilket handelskrig som helst. Detta kan ses om man tar till det yttersta, och föreställa sig att USA stoppar all handel med Kina, medan Kina dumpar alla sina Amerikanska Statsobligationer. Amerikanerna skulle se en omedelbar sänkning i sin levnadsstandard, eftersom de skulle förlora tillgången till billiga Kinesiska varor, och en sänkt dollar skulle göra importen från resten av världen dyrare. Det skulle också ta många år för Amerika, att bygga fabriker för att ersätta varorna som brukar komma från Kina, och slutresultatet skulle bli mycket dyrare.

Kina, för sin del, skulle förlora tillgången till Amerikanska sojabönor och spannmål, men skulle kunna ersätta dessa med leveranser från källor i Ryssland och Brasilien. Förlusten av den Amerikanska dollarn, som kommer genom handelsöverskottet med Amerika, skulle också beröva Kina mycket av den hårda valutan, eftersom de använt den för att öka sin makt i hela världen. Det är dock troligt att Kina har inlett GOY-handeln, för att ha en ersättning för petrodollarn klar, om de skulle förlora i ett handelskrig med USA.

Det är intressant att notera, att en av de mest aktiva näringsidkarna, under den första dagen av GOY-handeln i Shanghai, var Rothschild-företaget Glencore. Det är också intressant att notera att ”omkring 12 miljoner fat från Shanghais mest rörliga septemberkontrakt, bytte ägare under de första 55 minuterna av handeln, mer än det mest rörliga kontraktet hos Brent.”

https://au.investing.com/news/commodities-news/oil-prices-fluctuate-amid-middle-east-tension-launch-of-shanghai-oil-futures-1061044

På ytan förefaller det således som om Rothschild och deras Khazarianbröder, fanns precis vid sidan av Kina mot USA. Om du analyserar saker på en djupare nivå, uppstår en helt annan bild. Då framstår Rothschild och deras Kazariska maffia, att stå inför ett katastrofalt nederlag.

I själva verket säger Pentagons källor, att handelskriget med Kina ”ger ett skydd för den Amerikanska militären, så att de kan krascha aktiemarknaden och konfiskera miljarder dollar, av stulna tillgångar i hela världen.”

”Galenskaperna började den 23:e mars, då Trump ”motvilligt” tecknade ett 1,3-miljarderprogram för att finansiera militären, så att de kan dränera träsken med hemliga och öppna aktioner över hela världen”, säger Pentagons källor. Räkningen för sexmånadersprogrammet, ger Trump en blankofullmakt, så att han kan ”finansiera alla byråer eller program, stoppa de oärliga inom CIA eller de som hjälpt Israel”, förklarar källorna.

”Den 2 232-sidiga utgiftspresentationen av räkningen som ingen läser, ger faktiskt massor av pengar till vittnesmål, GITMO, Diego Garcia, och det bemyndigar och finansierar hela Inspektionens arbete i regeringen, för att avslöja kabalens brott”, säger de.

Förutom det så kommer ”DOJ-inspektörens rapport på 1,2 miljoner sidor, att avslöja massiv pedofili, mord, utpressning, korruption, förräderi, och uppvigling, och Trump försöker införa dödsstraff för narkotikahandel, precis som i Singapore”, fortsätter källorna.

Om någon fortfarande tvivlar på att en utrensning redan har startat på högsta nivå, borde sluta med det, och tänka på ”Påve Maledicts” avgång, en hel radda av monarkers abdikation, inklusive Japans Kejsare, USA-senatorer och kongressmedlemmars avgång, och människor som George Soros och Bill Gates försvinnanden etc.

Nu sker en helt synbar attack, mot de av Khazarianmaffian kontrollerade Internetjättarna som Facebook och Google. På den här fronten säger Pentagons källor, att David Rockefellers sonson Mark Zuckerberg (Greenberg), ”tas bort för spioneri och insiderhandel, precis som Steve Wynn (Weinberg) som slutligen tvingades sälja alla sina andelar.” Det bör noteras att Wynn, den tidigare styrelseordföranden för finanser i det republikanska partiet, ägde hotellen som användes vid massmorden, och försökte också mörda Donald Trump i Las Vegas i oktober.

Utrensningen i Europa fortsätter också, med den förre Franske Presidenten Nicholas Sarkozy, som formellt anklagades förra veckan för en olaglig kampanjfinansiering från Libyen. Den Franske Rothschilds slavpresident Emmanuel Macron, står också inför masstrejker och protester mot hans försök att sänka de Franska arbetarnas löner, för att göra sina oligarkmästare rikare.

I Italien är anti-etablissemangets partier med Northern League och Five Stars Movement, nära att bilda regering, som helt säkert kommer att utmana det fascistiska EU och dess Eurovaluta.

Den Khazariska maffian har givetvis inte gett upp sitt fanatiska försök att starta det Tredje Världskriget. Under den senaste veckan överraskades de då de utförde gasattacker i Syrien och i Storbritannien, i ett försök att starta krig mot Ryssland.

CIA-källor säger att Khazarian utpressade USA:s president Donald Trump, och tvingade honom att anställa den radikale neokonservative krigshetsaren John Bolton, som nationell säkerhetsrådgivare. Dessa källor, liksom Pentagons källor, säger att Bolton är ”skadat gods”, som utpressats med pedofilianklagelser. Men Pentagons källor säger att, ”John Bolton kanske inte stannar så länge men har mandat att rensa ut, medan militären står för showen.”

Även CIA:s källor säger att Khazarianmaffians planerar att ersätta Trump med Vicepresident Mike Pence, är dömt att misslyckas, eftersom Pence är en av de personer som kommer att bli arresterad för pedofilianklagelser.

I vilket fall som helst så säger WDS källor, att Bolton kommer att vara användbar för att hota Iran med krig, och därigenom skära av oljan från Mellanöstern, som ett medel i förhandlingarna med Asien om det nya finansiella systemet.

Ryska WDS-medlemmar noterar för sin del att Ryssland, tillsammans med sina Turkiska, Egyptiska och Iranska allierade, har ett veto mot alla Västerländska planer på att skära av oljan från Mellanöstern. Ryssarna vill ha världsfred och vänliga, lagenliga relationer mellan nationerna, säger källorna. De kommer inte fullt ut att lita på Väst, förrän de krigshetsande Khazarierna, som ligger bakom de falska gasattackerna mm, är borttagna från makten, säger de.

Som ett sista tillägg, blev denna författare inbjuden till en ceremoni i Japans Frimurarhögkvarter, nära Tokyo Tower i förra veckan. Det är första gången han någonsin deltagit i en sådan händelse. Frimurarna bjöd in honom som en del av sin nya kampanj, för att skingra missförstånden runt dem, genom att till största delen öppna sina dörrar för allmänheten. Vad denna författare såg var en ganska oskyldig ceremoni.

Rent generellt så har Frimurarna haft en stor inverkan på Västerländsk historia, eftersom inflytelserika människor fick träffas och lära känna varandra vid deras loger. För de som vill veta mer finns en 97 minuters video på länken nedan, vilken ger en ganska bra översikt över vad Frimurarna har för sig.

https://www.youtube.com/watch?v=OlwsJWkgu7k&t=1s

Så vitt denna författare kan förstå, så stämmer det mesta, utom den del där man hävdar att Illuminati inte existerar. Illuminati är verkliga, och är uppdelade i de Gnostiska Illuminati, som är emot blodlinjens regler, och P2-logens Illuminati, som vill ha en världsregering, styrd av de uråldriga Romerska blodlinjerna.

I vilket fall som helst, så ser det ut som om Frimurarna stöder White Dragon Society och Asian Secret Societys mål, för världsfred och vänskap mellan folken.

 

https://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...