Benjamin Fulford, komplett rapport 18 december 2017

 

 

U.S. troops deploy worldwide with 10,000 sealed indictments to take down Khazarian mob

 

Amerikanska trupper sprider 10 000 förseglade åtal över hela världen, för att ta ner de Khazariska gangstrarna

 

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

USA:s president Donald Trump tillbringade helgen i Camp David, med sina toppgeneraler för att kartlägga den exakta strategin, för världen att ta ner den Khazariska maffian, säg Pentagons källor. ”Atlanta-flygplatsen stängdes, och Försvarsdepartementet vägrade att avslöja platserna för de

44 000 amerikanska trupperna, som kan vara involverade i att ta bort kabalen över hela världen”, sa en ledande källa inom Pentagon. Det finns nu nära 10 000 förseglade åtal, och fler och fler av de Khazariska brottslingarna presenterar bevis angående sina kollegor, säger källorna.

Det sker också många olagliga mord. ”Den liberala fristaden San Franciscos borgmästare, Edwin Lee, dog plötsligt efter att en illegal invandrare inte befunnits vara skyldig till mordet på Kate Steinle, trots bekännelse”, berättar en källa. ”Lee:s död är ett budskap till Demokraterna och fristädernas Borgmästare, så som Rahm Emmanuel i Chicago och Bill De Blasio i New York City”, berättar källan.

De Khazariska gangstrarna dödar också massor av människor. I Japan dog plötsligt de sista två månaderna två tidigare chefer från Toshiba, Atsutoshi Nishida och Taizo Nishimura, för att de skulle presentera bevis som gällde Fukushima-tsunamin den 11:e mars 2011, och en nukleär terrorattack mot Japan, enligt källor nära den Kungliga familjen.

Denna attack utfördes av hantlangare från Rockefellerfamiljen, vilkas medlemmar inkluderar Hillary och Bill Clinton, säger källorna. Rockefellers fick i sin tur order från den fascistiska P2:s Frimurarorden, säger de. Rockefellerfamiljen har förresten valt Mel Rockefeller, son till Nelson Rockefeller, som nytt familjeöverhuvud, tillade dessa källor.

I Kanada hittades Barry Sherman, ägare till den kanadensiska läkemedelsgiganten Apotex, hängandes död bredvid sin fru Honey, i närheten av familjen inomhuspool. Enligt CIA-källor dödades Sherman för att förhindra en beviskedja som ledde till Clinton Foundation och deras brott i Kanada. ”Vi har hemligstämplade dokument som visar hur Clinton Foundation och farmaceutiska företag i Kanada skulle förse Haitis folk med generiska droger. Saken är den att de skulle vara av sämre kvalitet och de skulle sko sig på mellanskillnaden i pris” säger CIA:s källa.

Hur som helst, oavsett hur många potentiella vittnen som än plockas bort, så har det nu nått en punkt där Khazarian inte kommer att kunna mörda sig ut ur det.

Vid senatorvalet, till exempel, den 12:e december i Alabama, genomfördes en riktad manöver mot Khazarierna, säger Pentagons källor. ”Man fick stjäla Alabamas Senator Roy Moores valsedlar, så att Trump kunde fälla Soros organisation, Demokraterna och kabalen för valfusk” säger källorna. Valarbetarna har redan blivit arresterade, noterar de.

Talman Paul Ryan är den nästa att läggas till på den växande listan med utrensning av personer i Senathuset, tillägger källorna. Senator John ”Daesh” McCain väntar uppenbarligen på att få lämna denna värld innan hans många brott offentliggörs.

John-mccain-described-as-increasingly-frail-senate-sources-say/

Till och med de hjärntvättade i medias propaganda börjar förstå att något är på gång, när de ser Hillary Clintons ”medicinska sko” (som gömmer en GPS-fotboja) och som fortfarande finns kvar trots att den för länge sedan borde tagits bort, om det enligt det officiella berott på en bruten tå. Utan tvivel kommer snart en annan krystad förklaring att ges till den fortfarande hjärntvättade delen av populationen, som kommer att acceptera den.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5178037/Clinton-wears-surgical-boot-MONTHS-breaking-toe.html

De människor som fortfarande tror på kabalens uppgifter, är som personerna i skämtet om en make, som fick berättat för sig att hans fru bedrog honom. Han anlitade en detektiv för att kolla upp frun. Detektiven kom tillbaka och bekräftade. ”Hon träffade en annan man och de tog in på hotell tillsammans”. Maken frågade då, ”Såg du dem gå in i rummet tillsammans?”. Detektiven svarade, ”Ja”. ”Såg du vad de gjorde i rummet?”, frågade maken. ”Ja, jag kikade genom nyckelhålet och såg dem tillsammans i sängen”, svarade detektiven. ”Hade de någon filt på sig?”, detektiven svarade ”Ja”. Såg du under filten? ”Nej” svarade detektiven. ”I så fall kan du inte bevisa att hon bedragit mig” sade maken.

Maken ville inte inse sanningen eftersom det skulle röra till hela hans världsbild, och på samma sätt klamrar sig det hjärntvättade folket fast vid de mest krystade förklaringar för att undvika sanningen. På samma sätt blir det om Clintons förklarar för folket att ”skon” sitter kvar på grund av att det uppstått komplikationer, då kommer folk i förnekelsen att tro på det, i stället för att hon arresterats.

Trots det, så kommer vi till en punkt när där även dessa människor kommer att tvingas inse sanningen. Hela FBI och Justitiedepartementets nätverk, som försökt att skydda Hillary Clinton från att bli åtalad, blir också de systematiskt exponerade och avslöjade. Länken nedan ger en god sammanfattning:

http://rense.com/general96/whoswho.html

Nu blir även företagsägda medier tvungna att acceptera att den ”Islamiska Staten” var skapad av CIA. Detta kom ut på grund av att USA:s militär gjorde en raid mot CIA och stängde ner ”Operation Mockingbird”, vilket fick till följd att de företagsägda medierna blev tvungna att rapportera sanningen.

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/weapons-went-cia-isis-less-two-months-new-study-reveals

Ett tydligt tecken på hur ovanliga tiderna vi lever i har blivit, är att den förre USA-presidenten Barack Obama söker, och uppenbarligen får, politisk asyl i England.

https://www.theguardian.com/uk-news/2017/dec/17/prince-harry-interviews-barack-obama-tiday-programme-guest-slot

Detta visar, tillsammans med det faktum att Donald Trump inte är välkommen i UK, att den

Anglosaxiska världen är uppdelad mellan det blodbandsstyrda England och den Gnostiska Illuminatistyrda Republiken USA.

Denna situation kommer antagligen att ge sig till känna på något sätt i januari, eftersom en informell Anglo-Kinesisk allians internationellt försöker få USA bankrutt, på grund av deras växande handelsunderskott och oförmåga att betala det de importerar med verkliga pengar.

USA kommer att svara med hot om krig. Från USA kommer detta i nyheterna i form av vapenskrammel mot Nordkorea, eftersom de återigen spelar ut sitt kort med kärnvapen i ett försök att pressa fram mer pengar. Kineserna förbereder denna gång att syna USA:s bluff, vilket kan förstås genom att dess regering varnar folket för att förbereda sig för ett kärnvapenkrig, eftersom det utförs militära övningar nära Taiwan och Nordkorea.

http://www.scnp.com/news/china/diplomacy-defence/article/2124613/north-korea-time-bomb-government-advisers-urge-china

http://sputniknews.com/asia/201712131059976881-beijing-bombers-jets-encircle-taiwan

https://www.rt.com/news/413269-china-navy-drills-north-korea

Kineserna och Britterna vill skapa en världsregim för att säkerställa en fredlig och lagenlig planet, säger de Asiatiska hemliga sällskapen. Men med frånvaron av kompromisslösningar med USA:s militära ledning, kommer det att bli ett finansiellt kaos även om man undviker krig.

Det nuvarande finansiella systemet är dysfunktionellt och fungerar bara som en kanal till aktiemarknaden för de superrikas pengar, i de privatägda centralbankerna. Detta sätt att distribuera pengar har ryckt bort den finansiella marknaden från verkligheten, och verkligheten kommer alltid att råda, oavsett hur mycket man än försöker undvika den.

Boston Consulting Group undersökte 250 toppinstitutionella investerare, som tillsammans hanterar över 500 miljarder dollar i fonder, och upptäckte att de var mer pessimistiska än de var vid chocken med Lehman år 2008.

https://www.bcg.com/publications/2017/survey-increasingly-bearish-investors-seek-long-term-value-creation.aspx

Förhoppningsvis kommer ett nytt transparent meritokratiskt styrt finansiellt system att lanseras, men det kanske måste till en kaotisk kollaps av det gamla systemet innan det blir möjligt.

Med en slutlig och personlig kommentar, så kommer Abraham Cooper från Simon Wiesenthal Center att tala på Foreign Correspondents Club of Japan den 20:e december. Cooper fördömde en av mina böcker som ”Antisemitisk”. När jag frågade honom om vad i boken som var det så svarade han, att jag skrivit att USA:s President Georg Bush Jr var ansvarig för att många civila Irakier dödats.

Bush är ju en protestantisk Kristen och informationen om de döda civila i Irak kom från den medicinska tidskriften Lancet. Så här har vi en Jude som fördömer en bok som skrivits av en person med Judiskt påbrå, och fördömer folkmordet på en ickejudisk befolkning som antisemitiskt. Vilket hyckleri. Den stackars mr Wiesenthal måste vrida sig i sin grav.

Enligt tjänstemännen på Tokuma Shoten Publishing, så betalade Wiesenthal mutor till utgivarna för att lägga till missledande information om min bok. Detta ledde till ett totalt förbud av reklam i tidningarna och andra ställen om mina böcker, oavsett vad de handlade om. Detta är typiskt för vad de gör mot författare världen över, och är en del av deras kontrollnät i Japan och på andra håll. I USA frös Department of Homeland Security, bankkontona för alla förläggare som vill publicera mina böcker i England.

Cooper och hans Judiska maffiakompisar, betalar också ”hyr-huliganer” för att till exempel utföra dåd mot etniska Koreanska shoppingområden, och på så sätt få Sydkorea och Japan att fortsätta bråka med varandra, enligt medlemmar i dessa grupper.

Den här mannen är kriminell och hör hemma i fängelset. Om Cooper arresteras så kommer han att sjunga som en kanariefågel om hela den Khazariska maffians kontrollnätverk, både i Japan och på annat håll. Han kommer också att berätta hur den Khazariska maffian styr Nordkorea. Jag skulle bli glad om några militärpoliser dök upp vid eventet och arresterade honom. Tar honom till Guantanamo och får honom att sjunga.

SLUT

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...