Benjamin Fulford Komplett Rapport, 21 augusti, 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 21 augusti 2018

Per Staffan 23 augusti 2018

“Sjudande problem” – Fulford Report – 8.20.18

Frågor som sjuder under sommaren kan leda till krig på hösten

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-08-21

Flera frågor kan utlösa ett kort, skarpt krig i USA, i Mellanöstern och eventuellt även i Japan i höst, det är flera källor överens om. Nyckelfrågan förblir den 11/9, en massmordshändelse som förblir ostraffad och officiellt okänd till denna dag. Krigsförbrytelsen 11/9 användes som en ursäkt för massmordet på irakiska, syriska, afghanska och andra folk. Dessutom, om ni gräver djupare, knyter den sig till Kennedymordet på 1960-talet, mordet på Martin Luther King, liksom de av den 26 december 2004 och den 11 mars 2011 mänskligt orsakade tsunamimordattackerna bland många andra brott mot mänskligheten.

Det är intressant att notera att de 350 eller så företagspublikationer som i förra veckan samtidigt lade ut redaktionella krav på pressfrihet har inte vågat skriva sanningen om någon av dessa brott mot mänskligheten. Det beror på att de till största delen ägs av de personer som utförde dessa brott, den Khazariska maffian.

https://www.cnn.com/2018/08/16/politics/newspaper-editorials-trump-list/index.html

När kommer The New York Times och resten av företagspropagandamedia att skriva att det var de sionistiska nykonservativa som planerade och genomförde 11/9-attackerna? När ska de skriva om vad som fanns i alla Kennedy-morddokumenten som nyligen släpptes? Varför skriver de inte att det var israeliska premiärministern David Ben-Gurion, som arbetade under order från sina Khazarian Rothschild-mästare etc., som beställde Kennedy-mordet? Varför rapporterar de inte sanningen som de ska?

Medverkan i brott mot mänskligheten genom dessa medier, kontrollerade av sex Khazarian-konglomerat, innebär att de är fiender till folket och måste ockuperas av militärpolisen och tvingas att skriva sanningen.

https://www.businessinsider.com/these-6-corporations-control-90-of-the-media-in-america-2012-6

Sanningen, som läsare av detta nyhetsbrev vet, är att den västerländska khazariska fraktionen utförde dessa och otaliga andra krigsförbrytelser för att förbli i kontroll över världens finansiella system och därmed sann världsmakt. Som en medlem av den brittiska kungafamiljen en gång berättade för mig, “De kommer inte att komma tyst om natten.” Med andra ord kommer det att krävas ett allvarligt krig för att ta bort dessa brottslingar.

Många tror att USA: s president Donald Trump kommer att bli mannen att avsluta Khazarie-regimen och berätta sanningen för människorna. Tja, hittills, sedan han valdes, har han inte sagt något om 11/9, Fukushima eller andra krigsförbrytelser. Ni kan också få bekräftat genom öppen källa-nyhetsartiklar att han som affärsman blev utlöst av Rothschilds varje gång han gick i konkurs.

Naturligtvis hade Trump aldrig fått lov att kandidera till president om han inte kontrollerades genom den vanliga kombinationen av mutor och utpressning. Men även då blev Trump skriptad att förlora valet. Det var patrioter i militären och ABC-byråerna som bestämde att han var den mindre av två onda och använde speciella styrkor för att bryta sig in i datacentralerna (som den som låg under Denver Airport) vilka användes för att stjäla valet för Hillary Clinton (Rockefeller).

Också, tack vare Trumpregimens militära uppbackare, har tillräckligt många amerikanska tjänstemän som är involverade i brott mot mänskligheten nu avlägsnats från makten för att nästa fas i revolutionen skall starta, säger Pentagonskällor. Källorna säger att från och med i höst kommer slutligen de nära 50 000 förseglade anklagelserna i USA att behandlas, och “bland de första som öppnas kan vara [tidigare CIA-direktören] John Brennan, säger Pentagon källor. Faktum är att källorna säger: “De kommer att öppnas efter den 7 augustis primärval, och Hillary Clinton och John Podesta kan ha blivit Gitmo’ed.” Med andra ord kan de redan ha överförts till USA: s militära fängelse i Guantanamo Bay , Kuba.

Det faktum att 60 tidigare underrättelsetjänstemän har protesterat mot borttagandet av Brennans säkerhetstillstånd är ett gott tecken, de vet att de kommer att gå med sina tidigare befälhavare i fängelse om saker fortsätter som de gör. “Trump återkallade Brennans säkerhetstillstånd, och han kan göra detsamma för hans deep state supportrar, säger Pentagonkällor. Avlägsnandet av säkerhetstillstånd är en förberedelse för gripanden, tillägger andra källor.

http://thehill.com/homenews/administration/402427-60-cia-officers-have-signed-statement-criticizing-trump-on-security

Också, “I ett trubbigt hot mot kabalen ökade Trump budgeten för [den planerade] militära paraden från 12 miljoner dollar till 92 miljoner dollar eller 666 procent och genom att avbryta den kan han använda pengarna till militära tribunaler” säger Pentagon.

Källorna säger också, “Den besegrade kabalen kan ha pressat påven att motsätta sig dödsstraffet som en Ave Maria, men det kommer inte att rädda dem från galgen, självmord eller utomrättsliga handlingar.”

Källorna säger också, “Guns of August har blivit avfyrade när kabalens indonesiska undervattensbas blev atombombad med en jordbävning av magnitud 7,0 – norr om Lombok.” Seismografregistreringar av denna 9 augusti jordbävning, tillsammans med dem från 16 augusti i Alaska och nära Tokyo , bär kännetecken (en plötslig explosion utan gradvis uppbyggnad) av artificiella skakningar.

https://txesp.wordpress.com/

Faktum är att Pentagon-källorna bekräftar: “Den underjordiska basen i norra Alaska förstördes med en jordbävning av magnitud 6,4 den 12 augusti.”

Vidare säger källorna: “Ubåten som försökte bomba Trumps Air Force One när han flög till Singapore i juni, liksom dess hemort på Ketron Island, förstördes den 10 augusti av F15-plan och ett plan” stulet “från Seattles flygplats.”

Dessa rörelser av den amerikanska militären är säkra för att trigga kabalmotdrag. I detta sammanhang är det intressant att notera att den tyske förbundskanslern Angela Merkel, den franska slavpresidenten Emmanuel Macron, och den kanadensiske premiärminister Justin Trudeau, kanske har haft ett hemligt möte i början av augusti. Både Merkel och Macron var no-shows för förväntade framträdanden då, och Trudeau fängslades av amerikanska militären “för att planera att slå till mot Trump i Ohio”, berättar Pentagon källor.

https://www.newsweek.com/macron-faces-backlash-after-ditching-wwi-commemoration-ceremony-vacation-1066868

https://www.reuters.com/article/us-germany-politics-merkel/where-is-merkel-germany-hunts-chancellor-after-holiday-no-show-idUSKBN1KN1O2

Andra amerikanska underrättelseskällor säger också att Trudeaus flygplan gensköts av amerikanska militärplan och tvingades landa. Trudeaus pressbyrå vägrade att antingen bekräfta eller förneka detta och Trudeau visade sig senare offentligt, så han kan ha blivit kvarhållen och sedan släppt som en del av den pågående maktkampen på toppen av det västerländska etablissemanget.

Seniorkällor i den kanadensiska Hemliga Underrättelsetjänsten erkänner att de har blivit avstängda från kommunikation med sina motsvarigheter i USA och att “den amerikanska regeringen verkar vara disfunktionell. “Men de säger att kommunikationen med det anglosaxiska” Five Eyes “underrättelseinsamlingssystemet fortsätter att fungera bra. De bekräftar också att det finns ett odeklarerat inbördeskrig i det västerländska etablissemanget.

Detta var synligt i det senaste bråket mellan Kanada och Saudiarabien. Detta gräl var förmodligen orsakat av Saudis reaktion på en kanadensisk ambassadtweet som fördömer arresteringen av saudiska kvinnliga aktivister.

Det faktum att USA vägrade att ta Kanadas sida i denna tvist visar dock att kampen verkligen handlar om olja, inte mänskliga rättigheter. Kanadensarna har främjat sin olje- och annan energiexport till USA och Asien som ett vänligt och pålitligt alternativ till det radikala fundamentalistiska Saudiarabien. Eftersom amerikanska olje-oligarker tjänar mycket av sina pengar genom att pumpa olja i Saudiarabien och andra Gulfstater för ungefär $ 1 dollar per fat och sedan sälja den för över $ 50 per fat, är det sista de vill att den licensen att skriva ut pengar tas över av kanadensiska oljebolag som inte kontrolleras av dem.

Rockefeller Brothers Fond finansierar till exempel demonstrationer mot byggandet av kanadensiska rörledningar som är avsedda till att exportera olja till USA och Asien, bekräftar kanadensiska regeringstjänstemän.

Således pågår det en verklig kamp mellan kanadensarna och amerikanska oligarker på oljefronten. Detta kan vara anledningen till att ansträngningar görs för att blanda in Trudeau i pågående arresteringar och exponering av pedofiler. I det här sammanhanget är det intressant att notera att en nära barndomsvän till Trudeau greps nyligen på pedofilianklagelser.

http://humansarefree.com/2018/08/justin-trudeaus-friend-jailed-for-child.html

Dessutom har Trudeau inte hjälpt sitt fall genom att delta i offentliga demonstrationer till stöd för sodomi. Som hans pappa omtalat uttryckte det: “Regeringen har ingen plats i nationens sovrum.” Sodomi (avvikande sexualitet) är något som bör avgöras i sovrum och privat (eller i pornografi), men det är verkligen inte något som en sittande premiärminister borde aktivt främja.

https://www.huffingtonpost.ca/2018/08/19/montreal-pride-parade-2018_a_23505109/

https://www.ctvnews.ca/canada/trudeau-becomes-first-sitting-prime-minister-to-march-in-vancouver-pride-parade-1.3009546

Eftersom de pågående arresteringarna och exponeringarna av högprofilerade pedofiler fortsätter, bör vi snabbt ta reda på om Trudeau är en av de många västerländska ledarna som har blivit komprometterade och utpressade genom sexuella brott.

På den här fronten utvecklas kampanjen för att avsluta sexuellt utnyttjande av barn snabbt. Förenta Staternas Justitie Departement har meddelat att tusentals pedofiler arresterats.

https://www.justice.gov/opa/pr/office-juvenile-justice-and-delinquency-prevention-s-internet-crimes-against-children-task

Den katolska kyrkan har också tagit bort tusentals pedofilpräster världen över, senast i Pennsylvania och Chile.

https://news.cgtn.com/news/3d3d414e7a41544e79457a6333566d54/share_p.html

https://www.yahoo.com/news/chile-investigating-158-catholic-church-over-sex-abuse-223412796.html

Vidare har arresteringen av tusentals pedofiler på lägre nivå i USA nu börjat snärja stora namn, särskilt i Hollywood. Här är det senaste från Pentagons källor om detta ämne: “Hollywood skakades i sin kärna, eftersom CBS-jätten Les Moonves snart kan sparkas för att vara ett sexrovdjur.” Dessutom kan “fler pedofilavslöjanden ta ner Hollywoods storstjärnor som Steven Spielberg, David Geffen, Oprah Winfrey och Tom Hanks “, säger de.

Att ta bort brottslingar från det västerländska etablissemanget är en del av striden om ett nytt finansiellt system som kommer att hetta till i höst.

https://benjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...