Benjamin Fulford Rapporterar, 13:e februari, 2017

Benjamin Fulford Rapporterar, 13:e februari, 2017

 

 

Fullständig rapport

Det pågår en intensiv maktkamp i USA och Kina dessa dagar, vilket innebär att nya stora avsikter för planeten som helhet, kommer att få vänta tills dammet lagt sig i de båda länderna, säger Kinesiska och Amerikanska källor.

Kampen i USA, är för att förenkla saker och ting i den starka statsfraktionen bakom Trump, och det återstående av Bush/Clintons starka statsapparat. I Kina, är det tre huvudsakliga fraktioner som slåss i en komplicerad maktdans, som kommer att framkalla en ny statlig gruppering, någon gång i slutet av mars.

När dessa maktkamper är över, då kan vi förvänta oss att stora reformer från Federal Reserve Board, för FN, IMF, EU etc. börjar på allvar.

Låt oss börja med den Amerikanska maktkampen, som nu har intensifierats genom att Jeff Sessions formellt har utsetts till justitieminister. Omedelbart efter hans utnämning utfärdade Trump en exekutiv beställning, som ”återfokuserar den federala regeringens energi och resurser, på nedmonteringen av transnationella kriminella organisationer, såsom knarkkarteller.” En Pentagon tjänsteman beskrev det som att ”Trump förklarar krig mot familjen Busch och de Mexikanska drogkartellerna.”

Dessutom, har de anti-drog cowboys inom de militära och amerikanska organen, slutligen förstått att dessa ansträngningar inte kommer att kunna stoppa den illegala droganvändningen, och Pentagon säger att Trump kan besluta att legalisera och reglera narkotikan. Detta skulle bidra till att ungefär 2 miljarder dollar, som årligen används i den illegala droghandeln, i stället skulle komma in som skattemedel, och minska de narkotikarelaterade dödsfallen. Om det görs på rätt sätt, kan den stora läkemedelsindustrin komma in och få en roll. Det bör vara enkelt att få till, eftersom redan cirka 30% av de läkemedel som ordinerats av läkare, är opiumbaserade. Läkemedelsföretagen kan lägga till en helt ny meny av godsaker som läkarna kan erbjuda till patienterna, om de kunde börja tillverka läkemedel baserat på de andra stora narkotikagrupperna.

Att göra detta, skulle också ödelägga den Amerikanska privata fängelseslavindustrin, genom att kunna släppa hälften av de 9,5 miljoner Amerikaner, som antingen sitter i fängelse eller är villkorligt frigivna.

Det skulle också radikalt sänka brottsligheten. Fråga Schweizarna, som fick en 80%-ig minskning av de brott som begås av narkomaner, direkt efter att de började låta läkare administrera heroin till missbrukare. De flesta av de narkomanerna kunde också så småningom göra sig fria från sitt beroende.

http://www.citizensopposingprohibition.org/resources/swiss-heroin-assisted-treatment-1994-2009-summary/

Eftersom 90% av världens heroin produceras i Afghanistan, skulle legalisering och reglering av deras opiumskörd, sannolikt leda till fred i landet.

Trump-administrationen talar också om att stoppa CIA:s drogtransporter, som går via Amerikanska militärbaser. I Japan, till exempel, har Yokota-flygbasen länge varit ett centralt distributions-nav för nordkoreanskt amfetamin, enligt ledande Japanska gangsters. Att stänga ner handeln eller legalisera den, skulle bidra stort till sanering i det Japanska politiska systemet. Samma gäller heroinhandeln, som går via andra stora amerikanska Airforce-baser, såsom Incirlink i Turkiet och Ramstein i Tyskland.

Med så mycket pengar och makt på spel, kan ni vara säkra på att att Bushfraktionen inte ger sig utan strid. Hela ISIS / Mossad / Bush CIA / Nazi-förbundet (Khazarianmaffians Nazifraktion) är på krigsstigen, och faktum är att framstående ISIS-kopplade brottslingar som senator John McCain, som ännu inte har gripits, visar att maktkampen inte alls är över. Khazarians Nazister har utövat utpressning mot Pentagons Vita Hattar, med hot om nukleär terror, sabotage, skalära vapen etc. Det är en bra gissning att den pågående katastrofen i Oroville Dam i norra Kalifornien, var ett sabotage av nazistfraktionen, med ett meddelande till Trump-regimen.

Det pågår också ett storskaligt cyberkrigföring. Till exempel så ersattes Donald Trumps Twittersida på min dator, med en sida fylld av starka attackmeddelanden mot Trump.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/830904083519242241

Den Federala Domarkåren är också tungt belastad med anti-Trumpmänniskor. Så här säger Pentagons källa om det: ”Efter att den liberala aktivistdomaren ignorerade lagen och tog tillfället i akt av att blockera Trumps muslimska förbud för att stoppa ISIS infiltration, kan det federala domstolsväsendet komma att rensas ända upp till Högsta Domstolen.” Det kommer inte att bli någon lätt sak.

Den svåraste maktkampen av alla, kommer att övervakas av Federal Reserve Board. På den fronten, den senaste veckans aviserade avgång med två Federala tjänstemän i toppen, styrelse medlemmen Daniel Tarullo och Federala toppadvokaten Scott Alvarez, innebär att när dessa och de befintliga vakanserna tillsätts av Trump, kan Trump-regimen få effektiv kontroll av Fed. Den sista Presidenten som utförde en sådan bedrift, utan att bli mördad, var Andrew Jackson, men Trump har stöd av den Amerikanska militären, så han kan klara det.

Globalt har handeln med dollarn nu bytts mot ett system koncentrerat till Kina, det ökar chanserna för att USA kommer att utfärda statliga dollar, vid sidan om internationella dollarn, möjligen inom ett par månader. Detta kommer också att, som nämndes i början av artikeln, innebära en total omarbetning av den internationella, finansiella och politiska strukturen. Detta kommer dock att behöva vänta tills maktkamperna i USA och Kina är över.

När Trump visade tecken på att vara villig att lyssna på att delegera makt och ta emot goda råd, gjorde Statssekreterare Rex Tillerson några bra drag. För det första har han övertygat Trump om att gå tillbaka till policyn angående Kina, och sluta provocera dem. Tillerson var också ”angelägen om att bli av med State Department of Neocons samt Israeliska och Muslimska agenter.” Det fick till följd att otäcka ligister som Richard Armitage, Victoria Nuland och Elliot Abrams har förlorat sin makt att härja, och orsaka kaos olika delar av världen.
Den japanska regeringen har kastats in en betydande turbulens, genom att deras traditionenliga chefer som Rothschildagenten Michael Greenberg och Bushagenten Richard Armitage, förlorade sin makt. Det var därför premiärminister Shinzo Abe skickades, tillsammans en stor delegation, för att besöka Trumpregimen förra veckan, för att visa sin underdånighet. Abe plundrade den japanska nationella pensionsfonden för att köpa sig favörer hos Trump, till stor bestörtning för många i Japan. Därför kunde Abe lova att finansiera byggandet av en snabbtågsförbindelse, mellan Washington DC och New York.

Totalt sett, blev det Japanska etablissemanget lugnade genom att ha fått veta att relationerna Japan/USA under Trump-regimen, kommer att lämnas till professionella byråkrater och experter. Den största förändringen, var att Japanerna fick veta att USA hade upphört att förhindra Japan från att ha nära förbindelser med Ryssland. Japanerna fick också veta att det skulle bli mindre Amerikansk inblandning, i den interna Japansk politiken, som vid mord på ohörsamma Premiärministrar, från och med nu. Det beror på att USA vill ha Japan på sin sida, när man förhandlar om världens förändringar med Kina.

Vilket leder oss till maktkampen i Kina. Den Kinesiska regimen förbereder sig för en 5-årig maktförändring, vilken innebär att 5 av 7 av de nuvarande medlemmarna i den kommunistiska regimen, kommer att avgå. Striden avser vilka som kommer att ersätta dem, och vem som kommer att väljas som efterträdare till President Xi Jinping.

Kinesiska regeringskällor säger att processen är komplicerad och tidskrävande, och innebär massor av konsultationer med mycket gamla pensionerade tidigare topptjänstemän. Det finns tre huvudsakliga fraktioner som är inblandade i denna konflikt. Den ena är fraktion bakom Xi Jinping, som man skulle kunna kalla, den norra fraktionen. Den andra är Kinas ungdomsförbunds fraktion, som valde den tidigare Presidenten Hu Jintao till huvudämbetet. Denna grupp är starkast i södra Kina, i området kring Guangdong och Hong Kong. Sedan är det Shanghaifraktionen, som också har djupa rötter i Taiwan och leds av Jiang Zemin.

I den senaste maktkampen, ville Shanghaifraktionen tillsammans med Xi Jinpingfraktionen avsätta Hu Jintao. Resultatet blev, genom Hus val av Li Keqiang som efterträdare, att det slutade med plats nummer två.

Men Xi Jinping, när han väl fick makten, använde han en massiv kampanj mot korruptionen, som en ursäkt för att decimera leden av både Hu och Jiangs fraktioner. Det är därför, om ni är personer som brukar ha vadslagning, kan räkna med att Hu och Jiangs fraktioner, kan besluta sig för att samarbeta mot Xi här gången.

Men än så länge råder det enighet om att Kinas äldste, kommer att betona kontinuitet och en stabil regering, så att Xi kommer att stanna kvar vid makten under ytterligare fem års tid och Li kommer också att stanna kvar, som nummer två. Trots detta vadslås det fortfarande om vem som blir utsedd till efterträdare, och som kommer att fylla de lediga platserna. I vilket fall som helst, kommer Kina att se över det ingående, tills utbytet är klart.

Därför kommer sannolikt nästa stora drag på en global nivå, att komma i mars, och inte under denna månad.

Till sist, hör vi att bakom kulisserna samarbetar Kineser och Amerikaner, i kampen mot den Nazistiska fraktionen av Khazarianmaffian.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://benjaminfulford.net/

Du gillar kanske också...