Benjamin Fulford Komplett Rapport, 22 oktober 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 22 oktober 2018

Per Staffan 25 oktober 2018

Veckovisa Geo-politiska Nyheter and Analyser

Saudi-Israeliska “ondskans axel” tas ner av den internationella alliansen

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-10-22

Striden som rasar på världens högsta nivåer når ett slags klimax med en pågående operation för att ta ner regeringarna i Israel och Saudiarabien och avsluta deras kontroll över petrodollarsystemet, är flera källor överens om. Det så kallade mordet på nazistiska muslimska brödraskapsmedarbetaren och Washington Post-kolumnisten Jamal Khashoggi vid Saudiarabiens konsulat i Turkiet var iscensatt för att maskera denna pågående operation, tillägger källorna.

”Det här handlar helt om den ekonomiska överlevnaden för vissa länder (Israel, Saudiarabien och det konkursmässiga amerikanska bolaget)”, förklarade en CIA-källa.

Den övergripande historien som berättas av CIA, Mossad, Japanska underrättelsetjänsten och Pentagon-källor är följande: Saudiska kronprinsen och de facto statschefen Mohammad bin Salman (MBS) sköts och dödades i april och ersattes med en kroppsdublett. De människor som kontrollerade kroppsdubletten fick då sina medel frusna som vedergällning, med Khashoggi-incidenten som täckmantel. Nu kämpar de sataniska khazariska regeringarna i Israel och Saudiarabien för sina liv.

Så den verkliga orsaken till att alla stora företag och ministrar avbröt sina planerade besök till denna veckas investeringsforum ”Saudiarabian Davos” är att pengaflödet de hoppades skulle flyta i deras riktning har blivit avskuret.

”Den globala bojkotten i Saudiarabien eskalerar, eftersom Goldman Sachs tvingas sluta skicka Dina Powell och Tysklands Deutsche Bank, och japanska bankerna MUFG och Mizuho går med i partyt” var hur Pentagons källor beskrev situationen.

”Detta verkar vara en plan för att avsluta petrodollarn, den israelisk-saudiska ondskans axel och ursprunget till terrorismen, när många saker konvergerar för att kollapsa det gamla finansiella systemet så att det nya Kvant Finansiella Systemet och Global Currency Reset kan sjösättas, ”tillägger källorna.

Bekräftelse av detta kan hittas i rapporter om att amerikanska finansministern Steven Mnuchin avbröt sitt planerade besök i Saudis investeringsforum och kommer nu istället att besöka Saudiarabien för att delta i ett ”terrorfinansieringsmöte”.

https://www.nytimes.com/2018/10/21/us/politics/steven-mnuchin-saudi-arabia-khashoggi.html

CIA-källor säger också att den ”khazariska krigsförbrytaren Netanyahu håller på att ta konsekvenserna för något stort som han är involverad i. USA drar ur pluggen. För mycket press läggs på Trump och andra som är väldigt nära honom. ”Vi antar att detta kommer att vara Netanyahus engagemang i 9/11 och Fukushima massmordens terrorattacker.

Vi kommer att återkomma till de Saudiarabiska problemen senare i denna rapport, men först måste vi förklara varför situationen i Japan, Nordkorea och Kina är den ultimata orsaken till kaoset i Mellanöstern. Medlemmar av den japanska premiärministern Shinzo Abes kabinettet och Manchu royals kontaktade båda White Dragon Society (WDS) förra veckan för att förklara vad som verkligen hände. I huvudsak fick the Bank of International Settlements (BIS), centralbankernas centralbank, starka varningar för att skära av den sionistiska/sataniska Rothschild-familjen, ”eller annars”, säger källorna.

Som ett resultat har kontrollen över det befintliga globala finansiella systemet bytt ägare. Manchu royals säger att Rothschilds aldrig kontrollerade mer än 8% av världens guld. Nu har de asiatiska hemliga samfunden och det amerikanska militärindustrikomplexet kommit överens om att stänga av sionisternas kontroll av det finansiella systemet. Väst kommer i utbyte att ges cirka 40 biljoner dollar i guldbackade obligationer för att finansiera stora projekt i syfte att bland annat städa upp planeten och skapa nya ekosystem i ödemarken-, arktiska och döda zoner i oceanerna, säger källorna. Amerikanska militären kommer att omvandlas till en planetär skyddsmakt, en stor förbättring från den nuvarande statusen som tillsynsmyndigheter för stora sioniststyrda företag, säger de.

Ett tidigt första steg i denna process kommer att bli ett tillkännagivande senare i veckan av Japans Abe och Kinas president Xi Jinping att de två nationerna kommer att bilda en stor gemensam fond, enligt en Abe-kabinettskälla. Denna fond kommer att ägnas åt att städa upp miljön och hantera åldrande samhällen och låga födelsetal, säger källan. Amerikanska militärregeringen har gått med på att inte störa denna aktivitet, tillägger han.

Många strider är emellertid kvar att utkämpas innan Väst också kan starta den här typen av arbete på allvar, så låt oss återvända till den nuvarande kaotiska situationen i väst.

Här kan ”Tyskland som suspenderar vapenförsäljning ge Trump en anledning att göra detsamma, och det kan till och med leda till ett FN-vapenembargo mot Saudiarabien och därefter Israel”, säger Pentagon-källor. Det amerikanska militärindustrikomplexet kommer mer än väl att kompenseras för eventuella förluster som härrör från ett sådant embargo, säger WDS-källor.

Självklart tar inte khazarierna det här liggande, vilket kan ses i ett stort tryck mot hela Khashoggi-psy-open. Till exempel, som Russia Today noterade, ”Riyadh vet inte hur Khashoggi dödades eller var hans kropp är, berättade utrikesminister Adel al-Jubeir för Fox News, bara en dag efter att hans land hävdat att journalisten dödades i ett” slagsmål ” på konsulatet i Istanbul. ”

https://www.rt.com/news/441878-saudis-killed-journalist-mistake/

Också de Khazarie-kontrollerade medierna sänder ut berättelsen att deras man, MBS, fortfarande har full kontroll över situationen där. En medlem i Abe-kabinettet kallade emellertid MBSs advokat sedan lång tid och hans konstanta följeslagare för att bekräfta att han sköts två gånger i huvudet i april och dog omedelbart

CIA-källor instämde genom att säga:

”Ja, Bin Salman togs ut. En khazarisk sionistisk kontrollerad dubbel sattes i hans ställe. Den verkliga Bin Salman orsakade för mycket omvälvning för de krafter som var. Den verkliga MBS som köpte Leonardo da Vinci-målningen Salvator Mundi för 450 miljoner dollar kom inte överens med den sionistiska kabalen, eftersom inköpen gjordes strax efter Riyadh Ritz Carlton Hotel-omstruktureringen av de korrupta saudimiljardärerna som arbetade direkt med/för Khazariska sionister. Genom att köpa målningen skickade MBS en mycket direkt signal – vilken endast sionisterna skulle förstå den verkliga betydelsen av. ”

Under tiden varnade både USA: s militära underrättelsetjänst och kanadensiska underrättelsetjänster för att Khazarier (”ödlor”) skulle få fram någon dold teknik för att försöka manipulera den allmänna opinionen med hjälp av hologram och ”röster”. Här är vad den kanadensiska källan sa:

”Ja, ödlorna vill inte förlora” Fed ”, och ja, de har tekniken att få Jesus eller vem de vill att prata med dig i ditt huvud. Inte bara det-Jesus eller vem som helst kommer att dyka upp framför dig för att ge dig ett personligt budskap också. Det enda problemet med den här tekniken är att det äldre ”riktiga haschet”, som växte naturligt, hindrade denna teknik från att fungera. Det här är anledningen till att den var förbjuden för många år sedan, och vem vet vad Monsanto och Bayer gör nu med haschet. Kom ihåg att Jorden ligger i ”lockdown” så att de (ödlorna) inte kan komma ifrån planeten och ingen kan komma in för att ”hämta dem”. Inget land vill låna pengar till USA Corp. Kina har så mycket land som säkerhet i Amerika, att det är overkligt. Om folket bara visste. Låt schackspelet fortsätta. ”

Vi kan bekräfta från en hashbondebrorson i Kanada, att ja, även om Kanada har legaliserat hasch, försöker de mycket intensivt att se till att endast stammar som gör er dummare är tillgängliga.

Under alla omständigheter sade en pensionerad amerikansk militär officer att det var en övergripande överenskommelse bland leden att det var dags att helt enkelt jaga och döda alla Khazarie-gangstrarna och sade: ”Kabalen har använt National Security Findings (NSF) i många år mot alla sina fiender, så kanske en liknande behandling nu ska riktas mot dem av USN. Det är dags för USN att sätta ner sin fot och börja utöva sanktioner mot Kaballedare som älskar att utöva pedofili mot barn, och sedan tortera dessa och offra dem till Baal för mer satanisk kraft. ”

Bortsett från Israel, Saudiarabien och delar av USA, är Ukraina det andra stora Khazarie-fästet som håller på att tas ner. Åtgärden att ta bort kontrollen över de 12 000 ukrainska ortodoxa kyrkorna från den rysk-ortodoxa kyrkan är det sista halmstråt som kommer att provocera Ryssland till att återupprätta kontrollen där, är flera källor är överens om.

Här är vad en CIA-källa hade beträffande förra veckans skjutning av en MKUltra- kontrollerad 18-årig student vid Kerch Polytech College, Krim:

”1) Han hade en medbrottsling. Putin och FSB vet vem det är.

2) Detta orkesterades av [Ukrainas president] Porky (Poroshenko) med grönt ljus från [tidigare USAs vice president Joe] Biden.

Putin har redan bestämt sig; Ukraina kommer tillbaka till moder Ryssland och neo-nazisterna kommer att neutraliseras. Kanske inte i den ordningen. ”

Vi försökte kontakta ryska källor på flera vägar om det rapporterade kuppförsöket mot Vladimir Putin och situationen i Ukraina etc. men möttes med en fullständig vägg av tystnad. Den här typen av kommunikationsavbrott innebär sannolikt att någon form av militär aktion är nära förestående.

I en utveckling som eventuellt är relaterad till detta, säger japanska underrättelsetjänster att många japanska, kinesiska och andra nationers satelliter har blivit tysta och verkar ha blivit kapade av ”britterna och amerikanerna.” Hemligt rymdprogram-relaterat?

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...