Benjamin Fulford Rapport – Komplett, 31 december 2018

Benjamin Fulford Rapport – Komplett, 31 december 2018

Per Staffan 3 januari 2018

Om vi alla trycker på, kommer 2019 att se en slutlig seger över den Khazariska maffian

Av Benjamin Fulford White Dragon Society

Många tecken tyder på att 2019 kommer att bli ett genombrottsår i striden mot den satanstillbedjande Khazariska maffian. Inte bara har massarresteringar påbörjats, utan den massmördande delen av det farmakologiska/medicinska etablissemanget tas också bort. Ett annat uppenbart tecken på att det inte längre är business som vanligt är att amerikanska militären dras tillbaka från Syrien, Afghanistan, Irak och andra ställen. Och den här gången kan den amerikanska regeringens nedstängning faktiskt leda till formella konkursförfaranden mot den olagliga företagsregering som har ockuperat Washington, D.C. sedan 1871.

Låt oss börja med USA: s militära tillbakadragande, eftersom det markerar en av de största förändringarna som setts sedan slutet av andra världskriget när den beständiga krigsekonomin i det amerikanska militärindustriska komplexet började. Pentagonkällor säger att USA: s president Donald Trumps juldagsbesök i Irak förebådar ett uttåg ur det landet. Det här följer på tillkännagivanden från Afghanistan och Syrien, samt ett eldupphör i Jemen. Vi noterar också att nästan alla de amerikanska hangarfartygsgrupperna nu är vila i sina hemmahamnar.

Ännu mer dramatiskt säger källorna: ”Verkställande försvarsministern Patrick Shanahans uppdrag kommer att [förmedla ut i offentligt perspektiv] rymdstyrkan, föra hem trupper, släppa utomjordisk och undertryckt teknik, stänga utländska baser, göra svärd till plogbillar och skära ned på avfall, samtidigt som man bygger en mer dödlig militär. ”Detta innebär fred på jorden och god vilja för alla i verklig mening denna helgperiod.

Pentagonkällorna säger också att den amerikanska regeringens långa nedstängning ”gör det enkelt att gripa Deep-Statepersoner inbäddade i regeringen.” Dessutom kommer den första högre tjänstemannen som offentligt kommer att rannsakas i ”Nürnberg 2.0” att vara [tidigare CIA Director] John Brennan ”, säger Pentagon källor.

Det finns också mycket spekulationer om den kriminella Bush/Clinton-familjen och deras husslav Barack Obama, eftersom alla dessa uppenbarligen har försvunnit från allmänheten efter att den amerikanska regeringens nedstängning började. Vi vill alla se dem stå inför en offentlig rättegång för deras många brott mot mänskligheten. Det handlar om massmord i Haiti, Japan och på andra ställen, och inte bara om att sälja amerikanska uranresurser till Ryssland i utbyte mot mutor. Förhoppningsvis kommer det att vara på alla världens TV-skärmar någon gång tidigt på det nya året.

Den andra saken vi behöver se är en slutgiltig nedtagning av Europeiska Unionen, som är strukturerad precis som Sovjetunionen var, med bara ett gummistämpelparlament och hemliga röster för en enda kandidat till toppositioner.

På den här fronten säger Pentagons källor att den odugliga tyska kanslern Angela Merkel är tvungen att dra tillbaka tyska trupper från Afghanistan, medan hennes besegrade franska slavpresident Emmanuel Macron tvingas dra franska trupper från Syrien. Detta kommer att ta bort deras kvarvarande kontroll över olje-och heroinpengar och skynda på fallet av deras kriminella regimer, säger CIA-källor.

Det fanns också ytterligare tecken till sist på att stora förändringar kommer att äga rum efter maj månad. Som vi noterade förra veckan kommer Japan att ha en ny kejsare i maj, och den avgångne premiärministern i Belgien ombads av kungen att stanna fram till maj. Nu visar det sig att Israel också kommer att få en ny regering i maj. Den israeliska regeringens avgång i förra veckan innebär att den sataniska massmordaren Benjamin Netanyahu äntligen kommer att möta en mycket efterlängtad rättvisa.

https://www.debka.com/new-right-party-takes-off-launches-campaign-for-likud-disaffected/

Brittiska seniora underrättelsetjänstemän och brittiska kungliga familjemedlemmar säger att dessa händelser äger rum, eftersom världens underrättelseorganisationer i hemlighet har förberett sig för att ta ner företagsvärldsregeringen under de senaste åren. De använde som huvudreferens en studie av Zürichs Tekniska Institut som avslöjade ”GNCC, eller Global Network of Corporate Control.”

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0025995

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

”Den övergripande strukturen i detta arrangemang är triumviratet av District of Columbia, City of London och Påvestolen. Man kan undra varför jag ofta hörde saker diskuteras på gatorna, elitbarerna och restaurangerna i London-diplomati och den erforderliga diskretionen är svår att hitta bland dem som motiveras av personlig och företagsgirighet – det tar det bästa av dem, eller ”djävulen finns i detaljerna, ”noterade en brittisk kunglig familjekälla.

Handlingsplanen för att ta ner detta triumvirat utarbetades av National War College of the United States, säger källorna. ”Nedmältning är den mest effektiva metoden för att ta ner vilken struktur som helst liknande den som anges ovan,” sade den kungliga källan. Detta ledde till beslutet att tillfälligt stänga USA: s regering, tillade han.

Denna källa sa också att det var europeiska och asiatiska kungliga familjer som bestämde sig för att ta bort Rothschilds och andra bankdynastier från kontrollen av det finansiella systemet. ”De suveräna statscheferna behöver alla vara extremt lämpliga och kunniga för detta, och det är delvis därför abdikationen hände i Japan”, sa han. Det var också varför drottningen av Nederländerna, kungen av Spanien, kungen av Belgien, Påve ”Maledict”, Emiren av Qatar och andra topplivstidsregenter abdikerade, utvecklade CIA-källor.

Enligt den kungliga familjemedlemmen, ”Den nya globala regeringen, det vill säga alliansen av alla suveräna statschefer, måste vara långt ljusare och starkare än något av världens företag. De måste också vara massivt skyddade och immuna mot allt inflytande. Alla diplomatiska domstolar måste gås över med en fintandad kam, en total rättsmedicinsk utrensning. ”Det betyder förstås inte att de friska och fungerande delarna av världens banksystem kommer att förstöras, är alla källorna överens om.

De sataniska oligarkerna är också dömda eftersom de gjorde ett grundläggande misstag när de bestämde sig för att genomföra sin plan att döda 90% av världens befolkning, som de kallade ”värdelösa ätare”. Det beror på att de personer som de anställde för sitt personliga skydd insåg att deras egna familjer skulle bli mördade. Det är anledningen till att de anställda Blackwater-medarbetarna nyligen släppte ut en annons som varnade för att ”Vi kommer”, enligt en Blackwater-medarbetare.

https://www.rt.com/usa/447400-blackwater-returns-private-military/

Som ett resultat blir åtgärderna av suveräna regeringar och de människor de representerar för att återställa kontrollen över företag synliga för alla. Till exempel har regeringen i Kalifornien beslutat att åtala det Rothschild-kontrollerade företaget Pacific Gas & Energy för mord i de senaste Kalifornienbränderna.

https://www.sacbee.com/news/state/california/fires/article223713155.html

Dessutom är hela den fabricerade ”Ryssland stal valet”-hysterin i USA exponerad som den bluff den är med kriminellt åtal mot människor som använde Rysslandbluffen för att stjäla det nyliga senatorsvalet i Alabama.

https://www.al.com/alabama/2018/12/disinformation-campaign-targeting-roy-moores-senate-bid-may-have-violated-law-alabama-ag-says.html

Vatikanen, för sin del, länge en ensam kämpe mot missbruk av vacciner för ofrivillig födelsekontroll, spridande av cancer och andra dödliga syften, har övertygat den italienska regeringen att ersätta hela vaccinstyrelsen efter det att det har visat sig att ingen av de administrerade vaccinerna hade de fördelaktiga antigenerna som de annonserats innehålla.

https://newspunch.com/italy-health-board-vaccines/

Dessutom blir den globala köttindustrin äntligen offentligt angripen för att sprida cancer genom förgiftning av köttprodukter med nitrit.

https://www.theguardian.com/food/2018/dec/29/nitrites-used-in-bacon-cured-meats-linked-to-cancer-experts-warn

Slutligen vill vi avsluta den slutliga rapporten från 2018 med några hoppfulla tecken som kommer från den naturliga världen. Här ser vi en gång kritiskt hotade djur göra en come back. Förra året återvände bävern till Italien och Skottland för första gången på 500 respektive 300 år. I Japan är tofsibisen inte längre utrotad i naturen.

https://www.japantimes.co.jp/news/2018/12/30/national/science-health/japan-may-lower-red-list-status-crested-ibis-live-wild/

För ytterligare hopp, ta en titt på den här listan med 25 arter som har studsat tillbaka från utrotningens rand, allt från skalliga örnar till pandor.

http://mentalfloss.com/article/519659/25-species-have-made-amazing-comebacks

Fascisterna (kom ihåg att fascismen i grunden betyder styrelse från företag) måste inse att det skulle vara mycket mer lönsamt att göra de ”värdelösa ätarna” till användbara ätare i stället för att döda dem. De måste också förstå att hög befolkningstäthet är kompatibel med jungfruelig natur, så länge det finns en bra regering. Detta kan ses på platser som Japan och Kuba.

Så Gott Nytt År till er alla. Låt oss alla arbeta för att göra 2019 till ett av de bästa åren i hela historien, mänskligt eller på annat sätt.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...