Uppdatering av Benjamin Fulford – 12 december 2016

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford –

Den Khazariska maffian planerar fortfarande händelser under falsk flagg men deras nederlag är säkerställt.

12 december 2016

Den Khazariska maffian planerar spektakulära terroroperationer under falsk flagg från nu till 19 december i ett sista-minuten försök att förhindra Donald Trumps formella förordnande som Förenta Staternas President, säger källor i CIA. Emellertid arbetar nu militära styrkor i Ryssland, Kina och USA tillsammans för att avlägsna de sista resterna av Khazarisk kontroll så deras ansträngningar blir inte annat än de sista suckarna från ett döende odjur.

Det är också en mycket intensiv cyber-krigs kampanj på gång, med avsikten att ta bort sanningssidor från nätet så att de Khazariska mediaföretagens falska rapportering kan stå oemotsagd, säger källorna. Det är detta som ligger bakom de pågående försöken att få den nuvarande sanningsrevolutionen och valet av Donald Trump att synas vara ett verk av Ryssland.

Den nyligen vitt publicerade artikeln i Washington Post med en lista på så kallade ”falska nyhetssidor” åberopade information som sammanställts av Utrikesdepartementet och Obama administrationens fasadorgan som Voice of America, the Atlantic Council och the National Endowment for Democracy.

http://www.voltairenet.org/article194344.html

Faktum är att de verkliga falska nyhetsutgivarna är propagandaorgan som New York Times, the Washington Post, CNN, BBC etc. Det är dessa som fortfarande rutinmässigt rapporterar lögner om 11 september, Iran, Saddam Hussein, IS, Ryssland etc. Alla dessa ljugande mediaföretag kommer snart att få uppleva en förändring i sin ledning och kommer att tvingas att antingen rapportera sanningen eller läggas ned.

Källor i både det Asiatiska hemliga sällskapet och Västerländska byråer rapporterar att en större utrensning pågår och att ett stort antal människor ”försvinner” i Asien och i Väst. Det som syns utåt av detta är att regeringar som kontrolleras av den Khazariska maffian faller som dominobrickor.

Emellertid säger källor i det Asiatiska hemliga sällskapet att information, utgiven av NSA, med påståendet att Kinas President Xi Jinping rapporterar till Evelyn de Rothschild, var falsk. De säger att Asiaterna har haft en serie möten där, bland annat, det beslutades att eftersom Xi stöder fred i världen, ska han stå kvar vid makten. Andra ledare i världen kommer dock att fortsätta falla, säger källorna.

Det allra senaste fallet är Sydkoreas President Park Geun Hye som det väcktes riksrättsåtal mot i förra veckan. Sydkoreanerna blev vansinniga när de fick höra avslöjanden från Wikileaks och andra källor om att Park deltagit i ”sataniska ritualer” och tillåtit Demoniska andar att ta ”total kontroll över hennes kropp och själ”.

http://victuruslibertas.com/2016/12/south-korean-president-forced-to-step-down-when-people-find-out-she-is-involved-in-satanic-cult/

Den Khazariska maffian har genomfört en stor kampanj för att förneka kopplingen till satanism men fler och fler på ”insidan” säger att den verkligen finns. Bilderna på rituell kannibalism under ett elit party hos Marina Ambramovic speglar mycket verkliga kannibalistiska orgier som verkligen sker, säger källor i familjens blodlinje.

https://sli.mg/a/mdv0hG

En lista på celebriteter som närvarade vid partyt kan ses här:

http://www.ascensionwithearth.com/2016/12/pizzagate-hollywood-celebrities-take.html?
utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ascensionwithearth%2FkRNq+%28Ascension+with+Mother+Earth+and+Current+State+of+Affairs%29

”Sanningen är att ”Eliten” inte skulle genomföra offentliga ”hånfulla” kannibalistiska Sataniska ritualer eller ”Galor” om de inte faktiskt var engagerade i sådana sjuka och vridna motbjudande aktiviteter”, påpekar en CIA-källa.

En mängd information om dessa elitens fasor kommer att komma fram i de krigsbrottsrättegångar som förväntas ta sin början i januari 2017, enligt ett flertal källor.

En CIA-källa säger att ”Obama, som varande VD i Företaget Förenta Staterna, blev 2010 i stillhet medlem av den Internationella Brottsdomstolen. För tio år sedan gav George W. Bush presidentiell immunitet åt Bush/Clinton brottsfamiljerna. Immuniteten får sitt slut 31 december. Den första januari 2017 kan de arresteras och föras till Internationella Brottsdomstolen. Detta är orsaken till att de nu är kvarhållna i häkte, hemma. Allt detta hålls mycket nära källan”.

”De väntar på att Trump säkert ska sväras in, då kommer skiten att spridas” summerade källan.

 

Continue Reading at ……. http://benjaminfulford.net/2016/12/12/khazarian-mafia-still-planning-big-false-flag-events-but-their-defeat-is-certain/

 

Översättning: Markku Pärssinen

You may also like...