Benjamin Fulford Komplett Rapport, 24 september 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 24 september 2018

Per Staffan 27 september 2018

“Khazariska Maffian Söker Kinesiskt Stöd” – Fulford Report – 24.09.2018

Khazariska maffian söker Kinesiskt skydd när militära tribunaler hotar

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-09-24

Den satans-tillbedjande Khazarie-maffian är rasande av rädsla när militära tribunaler hotar. Som ett resultat erbjuder de världen (som om det var deras att ge bort) till Kina i utbyte mot skydd, enligt Gnostic Illuminati och asiatiska hemliga sällskapskällor. Utöver detta hotar de att frisläppa pandemier, spränga Yellowstone Caldera, avfyra en massiv EMP-attack och orsaka annat kaos i en meningslös ansträngning (eftersom dessa försök kommer att neutraliseras) för att utpressa sig själva utom räckhåll för länge försenad rättvisa. De utövar också en dum och allmänt utbredd förtalskampanj för att få utnämningen av Brett Kavanaugh till Högsta domstolen att spåra ur.

Pentagonkällor säger att de använde ”hotet om 9/11 avklassificering, som snart kan äga rum, till att tvinga George Bush Jr. att offentligt backa upp Kavanaugh, vars bekräftelse skulle släppa loss militära tribunaler.” Kom ihåg, Kavanaugh sade under hans hearings att USA har varit under krigslagar sedan kort efter den 11/9 och som ett resultat kan militära tribunaler åtala, och till och med döma civila som är skyldiga till förräderi till döden.

Utöver detta säger källorna att ”på grund av störningen i det amerikanska valet år 2016 av den judiska maffian som stödde Hillary Clinton, kan Trump använda FISA-avklassificeringen som hävstång för att tvinga Storbritannien och Australien att rensa sionister och israeliska dubbla medborgare från inflytandepositioner ”.

Israels skurkaktiga stat har för sin del försökt söka ryskt och kinesiskt skydd eftersom den förlorar kontrollen över Förenta staterna. Detta slår dock tillbaka ordentligt. Här är amerikanska militärens analys av vart dessa ansträngningar leder.

För det första, i en reaktion på det senaste israeliska stuntet att lura Syrien att skjuta ner ett ryskt plan i ännu ett desperat försök att starta tredje världskriget, ”kan en arg [Rysslands president Vladimir] Putin och den rysk-ortodoxa kyrkan ha förklarat heligt krig mot en anti-goy judisk fraktion (goy är ett namn för en icke-jude) och kan införa en flygförbudszon för Israel tills det återlämnar Golan till Syrien, lyfter Gaza-belägringen, tar bort sina atomvapen, och återlämnar västbanken, östra Jerusalem och allt stulet land till Palestina och Libanon. ”

För det andra: ”Med Kina som kontrollerar Haifa-hamnen och infrastrukturprojekten i Israel kan BRICS-länderna bannlysa denna skurkstat från det kvantekonomiska systemet och [U.S. President Donald] Trump kan helt enkelt samtycka till ett FN-vapenembargo och en flyg-sjö-blockad. ”

Med allt detta och mycket mer som pågår, är det inte överraskande att den schweiziska grenen av familjen Rothschild, BIS och de Äldste av Sion skickade en representant förra veckan till Japan för att förhandla om kapitulation med White Dragon Society (WDS). Förhandlaren (som vi kommer att kalla BIS-mannen) sa att bankfamiljerna var oroliga för en kaotisk situation, massavrättningar, inbördeskrig och annan oro som var fallet under de franska och ryska revolutionerna. Med andra ord sade BIS-mannen att bankfamiljerna är villiga att kapitulera så länge som planerna för en smidig övergång till ett bättre system för planeten sätts på plats och giljotiner är inte på menyn.

Det är också möjligt att bekräfta från de senaste offentliga uttalandena från BIS att de erkänner att deras nuvarande system för att trycka ut pengar från ingenting och distribuera dem via anslutna insiders håller på att bli dysfunktionellt och leder till ett katastrofalt sammanbrott. För att uttrycka det med BIS egna ord, ”deras huvud står i brand och deras fötter fryser.” Detta kan översättas med att de superrika blir alltför superrika medan resten av världens befolkning lider.

https://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt1809_ontherecord.htm

WDS upprepade sin åsikt att ett jubileum är det enda svaret. I synnerhet skulle en global finansiell återställning behöva inkludera en engångsavskrivning av all skuld, offentlig och privat, och en omfördelning av tillgångar som olagligen erhållits genom fiatfinansiering. Slutresultatet skulle vara att se till att alla på jorden ägde sitt eget hem och inte hade någon skuld. Det här skulle vara en enstaka händelse, så att efter jubileet, om någon skulle sälja sitt hem för att köpa droger och sedan sluta hemlös, skulle de inte bli utlösta.

WDS föreslog också att ett framtida planeringsorgan skulle inrättas för att samordna en kampanj på flera biljoner dollar för att avsluta fattigdomen, stoppa miljöförstöringen och på ett ansvarsfullt sätt släppa ut undertryckt teknik, i synnerhet teknik som skulle göra odödlighet möjlig för dem som önskar det.

WDS sade vidare att den stödjer att hålla befintliga kungliga familjer på plats som symboler för kontinuitet, medan den dagliga ledningen skulle överlämnas till meritokratier som Pentagon, Vatikanen, Kinas kommunistparti, det nyskapade framtida planeringsorganet, etc. Med andra ord skulle alla de funktionella bitarna i det gamla systemet lämnas intakta och reformeras i kontinuitetens och en smidig övergångs namn. Levande, internetbaserad demokrati i realtid skulle också stödjas, föreslog WDS.

Hela processen kunde startas med offentliggörande av planetens verkliga historia för att förbereda allmänheten för övergången, sade WDS.

BIS-representanten stödde dessa förslag och lovade att ta dem till ”folket i Zug, Schweiz.”

Han gav också viss inblick i sinnena hos Zürichs ”gnomer”, och noterade att de kommunicerade med ”matematiska symboler”. Om så är fallet bör de överväga följande ekvation som kommer att gå i uppfyllelse. Om de inte samtycker till en övergång, då är: Zug + BIS + Sionism = 0.

NSA tror nu att Evelyn de Rothschild är chef för Rothschild-klanen och inte Nathaniel, som CIA tidigare sagt till oss. De säger också att deras senaste underrättelser visar att Rothschilds planerar att erbjuda kontroll över Japan till kineserna i utbyte mot skydd. Denna process skulle börja med installationen i april av kronprins Naruhito som kejsare i Japan, eftersom det skulle sätta tronen i händerna på en Rothschild-marionett utan imperialt blod, berättar NSA-källan.

WDS och företrädare för ett asiatiskt hemligt samfund diskuterade nyligen denna fråga och kom överens om att det japanska folket måste få veta sanningen om sin kejserliga familj och att en expertkommitté bör besluta i samförstånd med den japanska allmänheten vad man ska göra med Krysantemumtronen.

Vatikanstatens P2 loge har också gjort ett publikt undfallande mot Kina. Detta kom i form av att Vatikanen samtyckte till att ge den kinesiska regeringen rätt till att påverka valet av katolska biskopar i Kina. Det kom också i form av att Italiens regering var den första i G7 att meddela att de skulle delta i det kinesiskt ledda One Belt One Road-utvecklingsprojektet.

Det är också värt att minnas vid denna tidpunkt ett par tweets som utspelades 2016 av en ”Baroness de Rothschild”.

Bss De Rothschild @BssDeRothschild: ”Tyvärr för de beklagliga under 2017, kommer ÅTAL att råna er på er lilla ryska hackade valseger.” ”

Bss De Rothschild @BssDeRothschild: ”Efter ett Trump / Putin / Iran / Kina / NK-kärnvapenkrig kommer världen att återgå till det globalistiska idealet som erbjuder säkerhet via Europa.”

http://www.battleforworld.com/2018/05/08/baroness-de-rothschild-twitter-postings-trump/#TrumpChina

Det är uppenbarligen så att Rothschilds och andra P2-typer springer till Kina för skydd nu när deras tredje världskrig och ”Russiagate”- bedrägerier misslyckas. Kineserna är dock fullt medvetna om att khazarierna kommer att berätta för dem vad de vill höra, bara för att hugga dem i ryggen så snart de får chansen. De vet också att samma människor som suger sig upp till dem nu är de som förödmjukade dem under Opiumkrigen. Som vi såg ovan har kineserna tyst lagt beslag på Israels infrastruktur och samarbetar med ryssarna och amerikanska militären för att tvinga sionisterna att avsluta allt sitt problemskapande.

Khazarierna förlorar också en av sina sista bastioner för maktkontroll, kontrollen över de stora internetbolagen. Som Pentagon uttryckte det, ”det är hammartid, eftersom Big Tech kan vara föremål för DOJ:s antitruståtgärder och bryts upp i samband med stora böter från EU.”

Vi skulle vilja avsluta den här veckans rapport genom att vidarebefordra ett e-postmeddelande från en veterankriminell utredare som är en vän till den tidigare CIA-operatören Robert David Steele. Bland annat avslöjar denna utredare varför den Khazariska-mobben försenar Kavanaughs utnämning:

”Anledningen till att vänstern (kabalen) försöker fördröja undersökningen av Kavanaughs anklagare [Christine Ford] är för att ge dem tid att orsaka en massiv blackout österut med hjälp av smart nätverk och deras Stuxnet-härledda programvara som tillhandahålls av Israel och nu är i alla kraftföretagens datorer. Eller tills att de kan provocera ett stort krig i Syrien och Iran, och kanske till och med en kärnutväxling med Ryska federationen.

”Jag kan ha fel i allt detta, men de vanliga mediaredaktörerna kommer snabbt att byta sida och gå med den de tycker är den nya vinnaren, eftersom deras tidigare mästare har blivit tillräckligt försvagade. De har ingen lojalitet mot någon, men är rumpkyssare för stora pengar och stor makt.

”Förresten, jag vet lite grand av den dolda hemliga historien om Minnesota Wetterling-mordet och kidnappningen av Johnny Gosch. Allt detta är relaterat till CIA, FBI, internationellt pedofil-sataniskt nätverk, Bronfmans, GHWB, Vita Husets springpojkar, Barney Frank, Craig Spence, etc. Det är en historia om FBI-engagemang, engagemang av familjemedlemmar och fullständig nedtystning. Det har band till Omaha, Franklin Credit, ohederliga FBI, CIA Finders, Jordanien, Minnesotas pedofiliproblem, och Minnesotas allmänne Åklagare, General Skip Humphrey (Senator Hubert Humphreys ohederliga son). Vi intervjuade ett nyckelvittne tillsammans för flera år sedan. ”

https://benjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...