Skaparna via Daniel Scranton, 26 september 2018

Skaparna via Daniel Scranton

26 september 2018

Skapa Er Själva På Nytt – Skaparna

Glöm för ett ögonblick allt som ni tror att ni vet. Släpp. Släpp vad ni tror kommer hända härnäst. Släpp det som hände igår. Släpp det ni vanligen tänker på när ni ser på något eller någon. Med andra ord, låt er själva bli förnyade ett ögonblick i tiden. Tillåt er själva den friheten. Tillåt er själva att bara vara i ett enkelt, ensamt ögonblick och känn efter hur ni mår i den stunden.

Kan ni skifta vad ni känner angående ert liv genom att ta bort alla förutfattade meningar om var ni är, vart ni är på väg, var det är ni har varit? På vilket sätt förändrar det allting? Vi föreslår att ni gör detta vid en tidpunkt när det inte händer så mycket, när ni har lite ledig tid, fritid som ni säger. Intressant hur ni benämner saker. När ni är i ett av dessa ögonblick, bara släpp allt ni normalt gör, tänker och säger, och bara existera i det ögonblicket som en ny skapelse av er själva och av Källan.

Var villiga att bryta alla band med alla individer, alla koncept och förväntningar, och låt er själva inträda i ett tillstånd av autopilot. Se vart denna övning tar er. Ni kan bli förvånade över vem ni är nu, nu då ni kan släppa vem det är ni fäst er föreställning om själv vid. Tänk inte för mycket i denna process för detta handlar inte om att tänka utan om att vara. Men det handlar om att vara medan ni fortfarande gör saker i er värld. Det är inte bara en meditativ övning. Det är en övning i att leva.

Och då ni ser på er värld med nya ögon och med noll förväntningar, noll förutfattade meningar, noll dömande, kommer ni att se att det är en ganska underbar plats att vara på och att ni är ganska underbara varelser.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...