Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 september 2018

Per Staffan 28 september 2018

Era Energifält ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat undersöka de olika energifält som finns i er energi, och vi har undersökt dessa områden för potentialen att de måste hålla mer högfrekvent energi inom dem. Vi vet att ni påverkas av de olika energifält som ni har där på Jorden, och vi tittar på att dra nytta av det. Som ni vet finns det massor av energier och frekvenser som studsar runt på Jorden som är störande för era fält.

De kan ge er känslan av att vara trötta, eller de kan även påverka era kroppar tillräckligt för att göra er sjuka. Men det finns hopp och vi är här för att ge er det hoppet. Vi är här för att hjälpa till med att ta in ett slags skyddande sköld som fortfarande tillåter all er elektronik att fungera. Ni behöver inte oroa er för att era Bluetooth- eller Wi-Fi-signaler blir förvrängda, och ni behöver heller inte oroa er för att era fält skall bli förvrängda längre.

När vi har avslutat vår undersökning kommer vi att ge rekommendationer till markbesättningsmedlemmar som kan genomföra nödvändiga förändringar i de områden som är mest ledande, för att ge er högfrekventa energier som ni enkelt kan tona in till, känna och dra nytta av. Och det bästa sättet att förhindra att lågfrekventa energier påverkar er är att hålla högre frekvensenergier i era fält.

Några av er har frågat efter denna typ av teknik under en lång tid. Några av er har funnit kristaller och andra anordningar att hjälpa och de har viss effekt, men ni blir ständigt bombarderade med energier som inte tjänar er och det gör det svårare för er att vara de bästa versionerna av er själva som ni kan vara. Ni är mer benägna att bli irriterade, ni är mer benägna att bli triggade av något eller någon när dessa energier stör era fält.

Och igen har vi hört att ni frågar vad vi har gjort, och vi har arbetat med en lösning. Vi anser att denna lösning kommer att genomföras i slutet av ert kalenderår och att ni kommer att känna er mycket bättre i era kroppar under 2019.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...