Uppdatering av Benjamin Fulford, 19 juli

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 19 juli 2016
Kaos överallt då den nuvarande världsordningen fortsätter att kollapsa medan en ny tidsera börjar

Världssituationen blir alltmer kaotisk med större händelser som äger rum i Turkiet, Frankrike, Japan, USA, Kina och på andra håll. Händelserna är alla kopplade till den pågående kollapsen av den globala struktur som infördes i slutet av andra världskriget. Kinesiska regeringens analytiker tror att hela den aktuella världens struktur kommer att drabbas av en total systemkollaps till år 2018, varefter en ny, förbättrad struktur kommer att ersätta den. Av denna anledning förväntar de sig en accelererande global oro mellan nu och då.

Låt oss börja med en titt på kuppförsöket i Turkiet förra veckan. Mossad-källor försökte skylla försöket på Ryssland och tillade, ”det var bara första ronden”. Men Pentagonkällor säger att jetplan styrda av israeliskt utbildade Saudi Arabiska piloter, som flög ut ur Natos flygbas i Incirlik, släppte ett ljust blänkande men inte mycket skadeverkande, låg-gradigt kärnvapen framför den turkiska parlamentbyggnaden under försöket att störta president Recep Erdogan.

http://www.veteranstoday.com/2016/07/15/turkish-parliament-nuked-during-coup-attempt/

Pentagonkällorna misstänker att Erdogan använde ljusshower som denna som en del av ett iscensatt kuppförsök mot sig själv, för att få en ursäkt att rensa den turkiska militären och brottsbekämpande organen på rivaler. En Pentagonkälla sade att ”eftersom Erdogan förnyade banden till Mossad och kan stjäla amerikanska kärnvapen på Incirlik för att beväpna ISIS, är kuppen långt ifrån över”.

Kinesiska regeringskällor hade dock en helt annan tolkning av händelserna i Turkiet. De säger att den turkiska regeringen attackerades därför att den rörde sig bort från Nato och mot Shanghai Cooperation Organization. Den turkiska regeringen förhandlar också med den iranska regeringen för att skapa en sunni / shiamuslimsk allians och förnya kalifatet. Khazarimaffians frontorganisation ISIS (israeliska underrättelsetjänsten) försöker stoppa detta genom att skapa ett falskt kalifat och agerar på motbjudande sätt som syftar till att få alla att hata muslimer. Vad som står på spel är $ 2 biljoner i olja- och gas-pengar som kommer ut från Mellanöstern varje år.

Med sådana höga insatser är Erdogan nu en högprioriterad mordtavla och vi kan förvänta oss mycket mer problem i Mellanöstern innan dammet lägger sig. Men om Turkiet arbetar i tandem med Iran och lagar staketet med Ryssland och även Egypten, verkar de ha den starkaste handen.

Låt oss nu ta en titt på vad som händer i Frankrike. Här har vi en vilt impopulär regering som iscensätter falska terroristattacker för att förlänga undantagstillståndet. Regeringen gör detta eftersom det italienska banksystemet kollapsar och kommer att ta det franska banksystemet med sig ner. Så, för att distrahera det franska folket från de finansiella problemen, behöver de skapa en falsk yttre fiende för att ena samman landet.

Videor av efterdyningarna av attacken i Nice där en lastbil påståtts ha dödat 84 människor och skadat ytterligare 200 verkar visa ett spår av verkliga kroppar (uppsamlade från sjukhus runt om i landet?). Men en vän som arbetar på det japanska nationella TV-bolaget NHK:s nyhetsredaktion säger att NHK rapporterade i cirka fyra timmar att lastbilen i Nice var full av vapen och handgranater. Men en CNN-reporter på plats rapporterade att alla vapnen var falska, varefter CNN, NHK och andra skippade ”full av vapen”-delen i deras rapportering. Sedan har vi det faktum att den fattiga påstådda mördaren skickade $ 100.000 till sin familj innan händelsen.

Dessutom, av någon anledning bestämde bolagsmedian att helt ignorera vad som ser ut som ett spektakulärt försök att spränga Eiffeltornet på samma dag. Kanske det fanns alltför många vittnen till bluffandet där, så de bestämde sig för att bara låtsas att det lilla jippot aldrig hänt. En video av denna händelse har nu tagits bort från nätet men ett foto kan ses här:

http://www.whatdoesitmean.com/index2072.htm (skrolla ner en bit)

Men oavsett vad, de franska fascisternas Gladio-operationer kommer inte att stoppa den revolution som utspelas i det landet.

I vilket fall som helst är både den franska och turkiska rökridån avledande från långt viktigare händelser som äger rum i Asien. Från våra egna CIA- och kinesiska källor kan vi bekräfta det som Neil Keenan har rapporterat om, att FN:s generalsekreterare Bank Ki-moon och David Rockefeller går och tigger och inte får något.

http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-china-shoves-keenan-pushes-to-put-an-end-to-un-nwo-ban-ki-moons-foolishness/

Vi kan också lägga till ny information om den japanska kejsarens aviserade avgång.

Ban Ki-moon var i Korea och Kina för att försöka få tag på guld så att Rockefellers FN-bolag kan fortsätta med sina affärer och för att be om jobbet som president i Sydkorea. Han blev tillsagd att dunsta. Efter det ringde David Rockefeller sin ”gamla vän till familjen” Kejsar Akihito och bad om guld. Akihito sa till Rockefeller att han inte hade tillåtelse att göra det. Omedelbart efter att detta samtal ägt rum, meddelade regeringens NHK-nyheter att kejsaren, av hälsoskäl, skulle bli den första på 200 år som abdikerar från tronen. En japansk regeringstjänsteman som nyligen deltog i en ceremoni som leddes av kejsaren bekräftade han gjorde uppenbara misstag under ceremonin och visade tecken på senilitet. Källan tillade att kejsaren var utmattad av pågående förhandlingar om att inrätta en världsregering och ville förmedla jobbet till hans son och arvinge Naruhito.

Efter att ha misslyckats i Kina, Korea och Japan, kommer Rockefeller / Bush / Clinton-fraktionen av Khazarimaffian nu att göra en storsatsning för att stjäla guld från Indonesien. CIA-källor i Indonesien säga att landet har sin högsta nivå av militär beredskap som följd. Källan tillägger att Khazarierna försöker mörda president Widodo och har erbjudit Suharto-klanen (vänner till Henry Kissinger) makt och rikedom om de hjälper att störta Widodo och Sukarno-klanen som stöder honom. Suharto har blivit tillsagda att dra sig undan eller dödas.

Det har också varit ett försök av Khazarierna att använda spänningarna i Sydkinesiska havet för att provocera ett tredje världskrig, för att hålla igång sina affärer. Domen som gick emot Kinas anspråk i Sydkinesiska havet i en FN-domstol, används för att försöka provocera fram ett krig mellan Förenta staterna (US) och Kina. Amiral Dennis C Blair, tidigare militärbefälhavare för Förenta staternas stillahavskommando, berättade för den amerikanska kongressen den 13 juli att US bör använda våld för att stoppa Kina i Sydkinesiska havet. Blair arbetar nu för National Bureau of Asian Research vars sponsorer inkluderar Chevron, ConocoPhillips, Ernst & Young, Exxonmobil, GE, Microsoft etc. Med andra ord arbetar han för Rockefeller.

Fortsätt läsa på ……. http://benjaminfulford.net/2016/07/19/chaos-everywhere-as-current-world-order-continues-to-collapse-while-new-age-begins/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...