Benjamin Fulford Komplett Rapport, 3 december 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 3 december 2018

Per Staffan 6 december 2018

Ett historiskt drag, P2 Frimurarna—Svart Sol dyrkarna—stämmer för fred

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-12-03

Vilket framtida historiker kommer att se tillbaka på som en stor vattendelare, P2-frimurarna-tillbedjarna av den Svarta Solen och skaparna av både fascismen och kommunismen – stämmer för fred, säger White Dragon Society källor. Detta, tillsammans med att Rothschildfamiljen avlägsnas från kontroll över centralbankerna, betyder att världen kommer att komma in i tidigare outforskade historiska vatten.

P2-frimurarna föreslår att världen “ska ledas av ett triumvirat av sönerna till den Svarta Solen, sönerna till Stora Horus och Drakens söner”, enligt förslaget som förmedlas av Vincenzo Mazzara, en riddare av den Tyska Ordern och den mest ledande P2-medlemmen som kontaktat WDS.

“Svarta Solens söner” refererar till P2-frimurarna, som ger order till påven och världens 1,5 miljoner eller så katoliker. “Stora Horus söner” refererar till ögat på toppen av pyramiden på den amerikanska endollarsedeln, som förmodligen refererar till icke-P2-frimurare som Scotch Rite och Grand Orient som kontrollerar mycket av den engelsk- och fransktalande världen. “Drakens söner” refererar till asiatiska hemliga samfund som kontrollerar större delen av Östra Asien.

Vid den här punkten är de flesta läsare troligen, och med rätta, bestörta över tanken på tre hemliga samfund som samverkar för att fortsätta att styra i hemlighet. WDS vill naturligtvis att allt ska vara öppet och med fullt offentligt deltagande. Ändå är P2 kraftfulla; de berättade i förväg att de skulle avskeda påven “Maledict” (Benedict XVI) och de gjorde det. P2 skröt också till WDS att de var de som ansvarade för att arrangera den 11 mars 2011 Fukushima tsunamin och den nukleära terror mord attacken. Således det faktum att de nu stämmer för fred innebär att de vet att nätet slutligen omringar dem.

Detta drag är också nära relaterat till meddelandet att det nazistiska Fjärde Rikets Führer George H.W. Scherff (Bush) är död. Som Pentagon-källor säger det, “medan G20 förberedde världen för en global valutaåterställning, gav den 41: e presidenten Bush Sr. upp andan den 30/11, för 11 + 30 = 41”. I själva verket dog Bush Sr. i juni, men tillkännagivandet försenades tills alla förberedelser var gjorda för att arrestera senior nazis (Khazarian maffia) underhuggare som Hillary Clinton och Barack Obama, säger källorna.

Det är därför USA: s president Donald Trump retweetade den här kända bilden den 27 november med etiketten “Nu när Rysslandsmaskopin är en bevisad lögn, när börjar åtalen för förräderi?”

 

Svaret på den frågan, säger Pentagonkällor, är att “massarresteringar kan inträffa efter Bush-begravningen, eftersom Gitmo är överbemannat och Trump kan sätta igång militärdomstolar före den nya Kongressen är på plats den 3 januari 2019.”

Det officiella meddelandet om Bush Sr.-död är viktigt, eftersom Bush Sr., till skillnad från andra medlemmar i hans grupp som Hillary Clinton eller Bush Jr., hade mycket kraft och respekt överst i det amerikanska militärindustriella komplexet. Med honom borta har de förlorat sin sista livlina.

Också så långt det gäller dödsrunor. Eftersom läsare själva kan ta reda på hans engagemang i saker som Kennedymordet, kommer jag bara att nämna några bitar av den originalinformation som jag har från mina egna källor om den här mannen.

Den första, från MI6, är att när han fiskade i Maine i juli 2007 med Rysslands president Vladimir Putin, föreslog Bush att de skulle starta ett nytt kallt krig, med Ryssland som låtsas vara Kinas allierade. Med hjälp av detta kalla krig som kamouflage skulle G7, Ryssland och Japan öka sina militära budgetar tills de alla vände sig om för att attackera Kina och dela landet i sex länder. Visst, tills nyligen var detta den intrig som följdes med all den falska anti-ryska hysterin i företagsmedia.

Även P2 Frimurarna berättade för mig år 2009 att Bush var ledaren för fraktionen som ville döda 90% av mänskligheten (de så kallade värdelösa ätarna), förslava resten och skapa ett nazistiskt ekoparadis.

Min X-filkälla berättade för mig under tiden, att den Bush som dog egentligen var “Klon Nummer 34”. Som bevis gav han en länk till “en video som visar att den gamle Bush kvävdes medan han påstods äta sushi och faktiskt dör när hans fru Barbara gjorde slut på honom med en förgiftad trasa. Det var den 8 januari 1992. Han ersattes snabbt med en ny klon som redan väntade i ett bakre rum. En snabb utväxling av kloner/dubbletter. Detta var förberett i förväg. ”

https://youtu.be/XnOnDatqENo

Denna författare har i åratal bett kontakter i det japanska offentliga NHK TV-bolaget att få en kopia av den ursprungliga inspelningen av den här händelsen, men uppenbarligen hålls den under lås och bom.

Som en sista kommentar, när denna författare närmade sig Bush Sr. för en intervju, fick jag höra att han var pensionerad och inte gav intervjuer, men att “han visste om och stödde” vad jag försökte göra. Med andra ord verkar han ha förändrat sig beträffande folkmordet och samtyckt till den alternativa planen till en stor kampanj för att fixa planeten, följt av mänsklig expansion i universum.

Detta för oss tillbaka till P2-frimurarnas fredsanbud som nämns ovan. P2 säger nu att deras föreslagna triumvirat “kommer att leda oss in i den nya eran med ett nytt Jalta redan i varande”. Jalta, kanske ni kommer ihåg, var konferensen 1945 mellan Winston Churchill, Franklin Roosevelt och Joseph Stalin som bestämde utformningen av efterkrigstidens värld.

Den nya Jalta, enligt P2, är ett avtal om att finansiera ett projekt med flera hundra biljoner dollar för att “bygga ett stort rymdskepp för att föra oss till andra planeter, som en del av ett projekt som redan har utvecklats av NASA.” Naturligtvis, amerikanska försvarsbyråns källor har tidigare sagt till oss att NASA står för ” Not A Space Agency “, så dessa krav måste tas med extrem skepsis.

Det andra som P2 hade att säga var att “världens finansiella system har kunnat skapa finansiella skulder på 1,4 kvadriljoner dollar mot världens BNP på mindre än 100 miljarder dollar. Detta är ett monster som ingen centralbankalgoritm kan kontrollera; det vet de väl, både FRB och ECB, men även kineserna. “Detta är resultatet av” ett förödande finansiellt krig mellan Asien och Väst, vilket leder till ett kontinuerligt skapande av nya pengar på ett sätt som endast är utformat för att explodera det finansiella systemet. ”

Som ett fredsoffer erbjuder P2 denna obligation, uppbackad av 46.000 ton guld.

Trots det här fredsbudet är det ett faktum att P2 och deras andra hemliga samhällen har varit extremt inkompetenta i att regera denna planet och har presiderat över mänskligt elände, oändliga krig och förstörelsen av mycket av den naturliga världen. Därför måste vi, i stället för att acceptera deras “triumvirat”, fortsätta att slåss mot dem tills det finns total, ovillkorlig underkastelse.

På den fronten förhindrades ett större Khazariskt kabalförsök att starta tredje världskriget förra veckan. “Det finns inget Hanukkah-mirakel i år, efter att en israelisk falsk flagga mot USA: s marin som skulle skyllas på Iran, blev stoppad”, säger Pentagons källor. Förmodligen har detta något att göra med nyheterna att vice amiral Scott Stearney, som övervakade de amerikanska sjöstyrkorna i Mellanöstern, hittades död lördags av ett “skenbart självmord”.

https://www.cbsnews.com/news/scott-stearney-us-navy-admiral-found-dead-apparent-suicide-2018-12-01/

Denna händelse, i kombination med “Mossad” – laserpekare som riktades mot honom förra veckan, betyder att “Trump nu kan vara redo att avklassificera inte bara FISA, utan JFK och 9/11-filerna för att avsluta Israel och Bush-kabalen”, säger källorna.

“Israel är uppträngd upp mot repen eftersom dess flygvapen, missiler, papperskupol och lobby är oanvändbara eftersom FN: s generalförsamling kräver Golans återlämnande” fortsätter de.

Regimförändring förväntas i både Israel och dess klientstat Saudiarabien, eftersom patrioter i båda länderna söker världens hjälp för att ta bort Benjamin Netanyahu och hans kelgris, den så kallade Mohammed bin Salman, säger de. Ett tecken på detta sågs när Trump vägrade träffa MBS vid det precis avslutade G20-mötet. Den israeliska polisen har också rekommenderat att anklaga Netanyahu för flera brott, och hans undergång är bara en tidsfråga.

Pentagonkällor säger att Internationella Brottmålsdomstolen ansluter till argentinska åklagare eftersom de “tittar på krigsförbrytelser mot MBS, EU och FN, och detta kan dra in Israel eftersom de attackerade Jemen med atomvapen.”

Den andra Khazarie-maffiabanditen som står inför avlägsnande är franska Rothschilds slavpresident Emmanuel Macron. Massdemonstrationer för att avskaffa Makron fortsätter att rasa över Frankrike, med 84 procent av allmänheten som stöder demonstranterna. Makronregimens gangsters använder agenter som provokatörer för att skapa våldsamma incidenter som en ursäkt för att utropa krigslagar. Men franska demonstranter har lagt upp videos som visar att de våldsamma demonstranterna faktiskt arbetar för polisen.

https://www.facebook.com/sabrina.tetu.9/videos/10155683128876510/

https://www.youtube.com/watch?v=ZzxxISGPKiw&fbclid=IwAR1FKdZD3EwIUOqIc2r34IiSRLhY3AZncxSfmmqsgm14LK3mghhXC5p8VAI

“När Makron utropar krigslagar kan den franska militären ta parti för de gula västarna [demonstranterna] för att avlägsna denna Rothschild-marionett”, säger Pentagonkällorna. Franska oppositionskällor säger för sin del att Macron har anställt över 10 000 utländska legosoldater för att skydda sig, och att den franska militären kommer att använda detta utländska intrång som en förevändning att gå emot honom.

En annan Rothschild kriminell marionett som snart ska tas bort är Japans finansminister Taro Aso, säger japanska högerkällor. Aso har gjort högern rasande genom att lova att sälja alla Japans vattenresurser till förmån för sin svärson Alexandre de Rothschild. “Asos död har redan beställts och om han inte är död redan kommer han snart att bli det, “säger en högerkälla nära den kejserliga familjen.

Arresteringen av Nissans president Carlos Ghosn är en del av kampanjen för att avlägsna franskt Rothschild-inflytande från det landet, säger källorna. Trump berättade för Japans premiärminister Shinzo Abe vid G20 att “han gynnar ett starkt Japan i ombalanseringen av Nissan-Renault Alliansen”, säger Pentagon-källor. “Eftersom Japans BNP är nästan dubbelt så stort som Frankrikes och eftersom Nissans marknadsvärde nästan är dubbelt så stort som Renaults, kommer Frankrike att tvingas sälja eller minska sin andel”, tillägger de.

Slutligen finns det också någon form av esoterisk kamp i Kalifornienstil som involverar riktade energivapen som äger rum i Australien. Australiska underrättelsetjänsten skickade oss följande bilder av vad som verkar vara en massiv DEW-attack som startar bränder i Queensland.

 

Saker hettar definitivt upp och vi kan förvänta oss mycket mer, eftersom slaget om att befria mänskligheten rasar mot seger och frihet från det babyloniska skuldslaveriet och mot en ny guldålder

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...