Sanat Kumara via Kerstin, 5 december, 2018

Hej. Jag är Sanat Kumara.
Jag vill berätta att vi alla här är stolta över er. Ni lyssnar bra på de tips och råd som ni får. Vi är extra tacksamma när ni ljusarbetare och ljuskrigare söker kontakt med varandra genom etern och går samman i healing, kärlek och positiva framtidsutsikter. Det är som om Moder Jord tar ett litet skutt av glädje varje gång det händer. Och det blir allt oftare och intensivare.
När ni ser allt det goda ni önskar, för er själva, era närmaste medmänniskor och för Gaia och hennes alla invånare framför er, då sker allt snabbare. När ni ser haven rena, skogarna återställda, luften ren och skön att andas, odlingsjorden rensad på gifter, då sker allt lättare.
     När ni minns hur man skapar, hur man manifesterar då sker allt mycket snabbt. Ni har gjort det förut och ni gör det igen. Vi hjälper er och vi älskar er. Vi finns här alltid och vi gör detta tillsammans med er. Vi är ETT. Vi är som ett enda stort arbetslag där vi alla kompletterar varandra.
När du är trött, vila då och finn din balans. Du behöver inte ha dåligt samvete, balansen och friden är viktig nu. Andra tar över och arbetet fortgår. Precis som i ert förvärvsarbete, raster för vila behöver ni alla. Behöver du hjälp med din balans, så når du alla oss hjälpare genom ditt hjärta. Bara stig in i hjärtat och be någon av oss så är vi genast där för dig.
Lycka till älskade ni. Ta hand om er.
Allas er broder Sanat Kumara

Du gillar kanske också...