Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december 2018

Per Staffan 7 december 2018

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat undersöka de vägar som ni brukar ta för att få det ni vill ha av livet. Vi vet att det inte är lätt att ändra sättet på vilket ni närmar er för att få vad ni vill ha, men från det vi hittills har sett, försöker mycket få av er att göra ändringar i era tillvägagångssätt. I miljontals år på Jorden har era liv bara rört sig om handling.

För vissa individer blev handlingsresan bara för mycket, och så skapade de någon form av genväg. Genvägen kunde innebära något olagligt och/eller omoraliskt. Därför är det där de sätt vi har sett hos er alla för att göra de framsteg som ni vill göra för att komma till det liv ni vill leva. Vad som har saknats, så vitt vi kan säga är förtroende.

Om ni kunde lita på att det till och med var en möjlighet att låta universum leverera till er vad ni vill, så kanske ni skull sluta att vidta så mycket åtgärder och tänkande och schemaläggning för att försöka komma dit ni vill vara. Så hur litar ni på något så abstrakt begrepp som ”universum.” Universum är inte ett abstrakt begrepp, vi vet det. Men tanken på att det har ett medvetande och att det svarar dig kan verka dumdristigt för ditt logiska sinne.

Därför är det dags för dig att förändra ditt förhållande till detta universum. Det är dags att se universum som en förlängning av dig själv, snarare än något som du existerar inom. Och det är också dags att börja lita på er själva. Lita på att den energi du lägger fram kommer att komma tillbaka till dig och lita på din förmåga att ta tillfället i akt när det kommer till dig. Lita på dig själv. Lita på universum. Och ta tyngden från dina axlar som säger att du behöver göra allt med dina handlingsresor.

NI är här för att erkänna er som skapande varelser och njuta av resan, och det finns inget som hindrar er från att göra det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...